Българската футболна журналистика и фенски статии 2

ludyakon
Мнения: 4751
Регистриран на: 07 окт 2007, 11:35

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот ludyakon » 20 мар 2008, 00:00

Kudravia написа:Напротив.Боли ме кура за Тампере.Превъзмогнали сме ги.Гледаме напред и толкова.Вие не знам гъза ли си пазите, обаче все назад гледате :qipag: :qipag:

Точно попадение ,Къдрав. :qipay: :qipay: Като са е....ни през три чифта гащи ,накъде да гледат? :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:
Изображение

nacho
Мнения: 2045
Регистриран на: 08 авг 2007, 20:53
Местоположение: ЧИРПАН

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот nacho » 20 мар 2008, 00:07

едва ли виждате нещо хубаво като гледате напред и по-нищо не личи че сте ги превъзмогнали невинните скиорчета :lol: :qipan: пък ние нямаме причини да гледаме назад а и в класирането зад ЦСКА НИКОЙ НЕ СЕ ВИЖДА :qipan:
ЖИВУЩ НА "ЗДРАВКО ЗДРАВКОВ"4

ludyakon
Мнения: 4751
Регистриран на: 07 окт 2007, 11:35

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот ludyakon » 20 мар 2008, 00:14

nacho написа:едва ли виждате нещо хубаво като гледате напред и по-нищо не личи че сте ги превъзмогнали невинните скиорчета :lol: :qipan: пък ние нямаме причини да гледаме назад а и в класирането зад ЦСКА НИКОЙ НЕ СЕ ВИЖДА :qipan:

Бе то и миналата година не се виждаше никой,ама Левски ви го нахлузи"после и Тулуза" :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: А и таз година Локото да ви перне -няма по-голям смях. :qipbp: :qipbp: :qipbp: :qipbp:
Още има да треперите до титлата. :qipbl: :qipbl: :qipbl: :qipbl: :qipbl: :qipbl:
Изображение

nacho
Мнения: 2045
Регистриран на: 08 авг 2007, 20:53
Местоположение: ЧИРПАН

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот nacho » 20 мар 2008, 00:28

от вас няма по-голем смех сега а ЦСКА ЩЕ Е ШАМПИОН :qipbp: не се притеснявай :qipae: =P~
ЖИВУЩ НА "ЗДРАВКО ЗДРАВКОВ"4

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Delija » 20 мар 2008, 00:35

ludyakon написа: "после и Тулуза"


Тоя па, Тулуза е от Франция бе, плюс това ЦСКА отпадна след две равенства. Виж, някои други бяха бити позорно 2 пъти подред от едно отборче, представител на страна, която няма нищо общо с футбола. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот otto » 20 мар 2008, 22:18

След като са ни напляскали, можем да попляскаме :qipag: :qipag: :qipag:
-------------------------------------------------------------
Предварително се извинявам на феновете на Левски, че се занимавам с отбор, чийто привърженик меко казано не съм. Причината за писанията ми са странните, дори изумителни неща, случващи се в Подуене.

В слънчевия съботен следобед проследих с огромен интерес ''дербито'' в Пловдив. Няма да се спирам на футболните и естетически аспекти на двубоя. Вярвам, че за всички необладани от безпричинен син оптимизъм мачът не е представлява повод да изпитат наслада от играта, не от резултата...

За мен интересният и трогателен момент беше след последния съдийски сигнал, сигнал сложил край на крехките левскарски надежди за повторение на митичната 2006 година. Необяснима демонстрация, подчертавам демонстрация на подкрепа и въодушевление към отбора, треньора, терена, общежитието всички други компоненти на бъдещото синьо добруване.

Със сигурност доста трезво мислещи сини привърженици ще се съгласят, че повечето попълнения не се нуждаят от подкрепа, а от добър физкултурен педагог. Те просто нямат данни и необходимата двигателна култура да ритат топка на място различно от плажа. Единственото ми обяснение за продължаващата синя радост от загубите, е действително добре свършената работа на верните журналисти.

След безпрецедентните за Левски успехи, те успяха да изградят от скромния и семпличък Стоилов образ на треньор-титан. Но е много странно за феновете на отбор с претенциите на Левски, да са доволни след поредната загуба срещу посредствен, дори според тях тим.

При ЦСКА всичко е ясно, даже с оглед на последният мач апатично. Чака се май месец и юбилейните тържества, но за нещо по-сериозно само тържества няма да са достатъчни. Ще трябват и футболисти! За да не ни се наложи да показваме подуенски патос в аплодиране на жалки загуби.

Христо Ханджиев
Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd

Потребителски аватар
BAt e venci
Мнения: 4073
Регистриран на: 05 фев 2007, 22:12
Местоположение: GB IN BG
Контакти:

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот BAt e venci » 20 мар 2008, 22:47

Гос­под ста­на бъл­га­рин сре­щу 300 000 до­ла­ра!?
Пон, 2008-03-10 18:14
Ня­кол­ко сед­ми­ци пре­ди „Парк де Пренс" в Плов­див се случ­ва съ­би­тие, ко­е­то мо­же да се пре­вър­не, ма­кар и с пет­на­де­сет­го­диш­на дав­ност, в ис­тин­с­ки фут­бо­лен „Уо­тър­гейт" с ефек­та на снеж­на топ­ка, рас­тя­ща от са­мо се­бе си по нак­ло­на на съм­не­ни­е­то...

През ран­на­та есен­ на 93-та ­ пре­ди пос­лед­ни­те два кръ­га от ква­ли­фи­ка­ци­он­но­то пре­ся­ва­не за САЩ'94, чо­век от Со­фия до­веж­да под те­пе­та­та при Хрис­то Да­нов два­ма ан­г­ли­ча­ни, ко­и­то се пред­с­та­вят ка­то хо­ра от бук­мей­кър­с­ки­те сре­ди. По то­ва вре­ме офи­ци­ал­ни­ят пре­зи­дент на БФС е Ва­лен­тин Ми­хов, но пос­ред­ни­кът е на­яс­но, че сил­ни­ят чо­век в съ­ю­за е имен­но Да­нов, кой­то фи­нан­си­ра цен­т­ра­ла­та чрез Аг­ро­биз­нес­банк. Ве­ро­ят­но тук е под­хо­дя­щи­ят мо­мент да се нап­ра­ви уточ­не­ни­е­то, че въп­рос­на­та бан­ка фа­ли­ра и бе про­да­де­на за 1 лев по вре­ме на го­ля­ма­та бан­ко­ва кри­за в пе­ри­о­да 1995-97, но към мо­мен­та на опис­ва­ни­те съ­би­тия ин­с­ти­ту­ци­я­та бе на вър­ха на мо­гъ­ще-с­т­во­то си.

По-къс­но Хрис­то Да­нов бе­ше прив­ле­чен под от­го­вор­ност, пре­ка­ра че­ти­ри ме­се­ца в след­-с­т­ве­ния изо­ла­тор през 1999 г., пос­та­вен бе под до­ма­шен арест, пре­жи­вя теж­ки го­ди­ни, до­ка­то в край­на смет­ка бе оп­рав­дан по всич­ки об­ви­не­ния и на всич­ки ин­с­тан­ции. Той до­ри осъ­ди дър­жа­ва­та в Ев­ро­пейс­кия съд по пра­ва­та на чо­ве­ка в Страс­бург (б.а. ­ жал­ба­та му бе­ше оце­не­на на 6000 ев­ро) за неп­ра­во­мер­но за­дър­жа­не. Та­ка че смя­там за из­лиш­ни и нес­п­ра­вед­ли­ви спе­ку­ла­ци­и­те око­ло пра­во­то на то­зи чо­век на би­ог­ра­фия и по­зи­ция.

И та­ка, в един ху­бав есе­нен ден в рес­то­рант „Ри­то­ра" в Ста­рия град, кой­то е пред­по­чи­та­но­то мяс­то за сре­щи на „бро­ке­ри­те", Да­нов пос­ре­ща сво­и­те не­о­чак­ва­ни гос­ти. Два­ма­та ан­г­ли­ча­ни без увър­та­не сла­гат на ма­са­та сво­я­та офер­та ­ сре­щу 300 000 до­ла­ра са го­то­ви да оси­гу­рят по­бе­да­та на бъл­гар­с­кия от­бор в Па­риж. Па­ри­те ще бъ­дат из­п­ла­те­ни след ма­ча на 17 но­ем­в­ри на „Парк де Пренс", и то са­мо при же­ла­ния ре­зул­тат. По­да­ни­ци­те на Кра­ли­ца­та са пре­дел­но ла­ко­нич­ни за тех­но­ло­ги­я­та на опе­ра­ци­я­та, но твър­дят, че схе­ма­та е про­иг­ра­на и на­мек­ват, че ще оси­гу­рят съ­ди­я­та (б.а. ­ шот­лан­де­ца Лес­ли Мот­рам), как­то и не­кол­ци­на френ­с­ки на­ци­о­на­ли, с точ­ни­те име­на. При­шъл­ци­те на­мек­ват, че по­доб­на „ор­га­ни­за­ция" се под­гот­вя и за по-близ­кия дву­бой меж­ду Фран­ция и Из­ра­ел...

Мал­ко по-къс­но до­ми­но­то за­поч­ва да се на­реж­да. Ка­то пре­дяс­тие и за­дъл­жи­тел­но ус­ло­вие към „бъл­гар­с­ко­то чу­до" фран­цу­зи­те за­гу­би­ха от ев­ре­и­те с 2:3 край Се­на, а дра­ма­та се раз­вих­ри в пос­лед­ни­те ми­ну­ти на сре­ща­та. И въп­ре­ки ме­га­сен­за­ци­я­та „пет­ли­те" си ос­та­ват фа­во­ри­ти за кра­ен ус­пех, тъй ка­то все та­ка им тряб­ва са­мо ед­на точ­ка по пъ­тя към Мон­ди­а­ла...

Ве­ро­ят­но за мно­зи­на ця­ла­та ис­то­рия из-­г­леж­да съм­ни­тел­на, но от дис­тан­ци­я­та на вре­ме­то ня­кои сен­ки и по­лу­то­но­ве за­поч­ват да при­до­би­ват кон­ту­ри. Най-нап­ред пър­ва­та по­ло­ви­на на 90-те го­ди­ни бе­ше пе­ри­од на дра­ма­тич­ни ге­о­по­ли­ти­чес­ки сът­ре­се­ния и тран­с­фор­ма­ции в Ев­ро­па след рух­ва­не­то на СССР и Югос­ла­вия. По оно­ва вре­ме от из­ток на за­пад ­ от Урал до Ат­лан­ти­ка, се тран­с­фе­ри­ра­ха раз­пад, ха­ос и без­в­лас­тие, ко­и­то са най-бла­гоп­ри­ят­на­та сре­да за все­въз­мож­ни ком­би­на­то­ри и тър­са­чи на лес­ни па­ри. За­то­ва ми се стру­ва, че в слу­чая не е здра­вос­ло­вен пра­во­ли­ней­ни­ят кон­сер­ва­ти­зъм под зна­ме­на­те­ля „То­ва не мо­же да бъ­де!" От­тук на­та­тък ще го­во­рим на­дъл­го и на­ши­ро­ко за „Парк де Пренс" и за въз­мож­на­та ма­ни­пу­ла­ция на „бъл­гар­с­ко­то чу­до", но най-нап­ред ис­кам да под­чер­тая, че през пос­лед­ни­те две де­се­ти­ле­тия све­тът се пре­вър­на в гло­бал­но прос­т­ран­с­т­во на не­ог­ра­ни­че­ни­те кри­ми­нал­ни въз­мож­нос­ти. И за­що да е тол­ко­ва аб­сур­д­но два­ма меж­ду­на­род­ни афе­рис­ти от ро­ди­на­та на иг­ра­та и свър­за­ни­те с тях съ­у­час­т­ни­ци от мно­го­ли­ка­та фут­бол­на ма­фия да нап­ра­вят удар в един осо­бе­но под­хо­дящ за пе­чал­ба мо­мент?

През есен­та на 93-та Хрис­то Да­нов раз­би­ра, че два­ма­та ан­г­ли­ча­ни ис­кат да ор­га­ни­зи­рат още ед­на „двой­ка" на ма­ча Фран­ция ­ Бъл­га­рия, та­ка как­то из­г­леж­да ве­че са наг­ла­си­ли „сен­за­ци­я­та" на Фран­ция ­ Из­ра­ел 2:3. Ко­нюн­к­ту­ра­та нап­ра­во си пла­че за нов удар. „Пет­ли­те" са в кри­за след про­ва­ла сре­щу ев­ре­и­те, се­лек­ци­о­не­рът Же­рар Улие е за­гу­бил кре­дит на до­ве­рие, а пред­с­та­ви­тел­ни­ят тим на стра­на­та пре­жи­вя­ва пре­хо­ден пе­ри­од в тър­се­не на но­ва иден­тич­ност след сли­за­не­то от сце­на­та на го­ле­ми­те майс­то­ри от злат­на­та ера на 80-те Ми­шел Пла­ти­ни, Ален Жи­рес, Жан Ти­га­на... и пре­ди по­я­ва­та на ге­ро­и­те от вто­ра­та по­ло­ви­на на 90-те ­ Зи­дан, Ан­ри, Тре­зе­ге... А и за­що ви­на­ги опас­ни­те бъл­га­ри да не огор­чат за по­ре­ден път един от сво­и­те най-ре­дов­ни за­пад­ни „кли­ен­ти"? В съ­щия ква­ли­фи­ка­ци­о­нен ци­къл ти­мът на Ди­ми­тър Пе­нев ве­че бе по­бе­дил Фран­ция с 2:0 в Со­фия, а ос­вен то­ва Хрис­то Сто­ич­ков, Лю­бо Пе­нев и Емил Кос­та­ди­нов се на­ми­ра­ха на вър­ха на си­ла­та си. Та­ка че, ако в слу­чая с Из­ра­ел ста­ва ду­ма за су­пер­сен­за­ция, при Бъл­га­рия ве­че мо­же да се го­во­ри за из­не­на­да от по­ря­дъ­ка на нор­мал­ни­те дра­ми на иг­ра­та.

Без съм­не­ние Да­нов е бил шо­ки­ран от твър­де ди­рек­т­на­та и кон­к­рет­на офер­та за по­тен­ци­ал­на сдел­ка, но ка­то опи­тен биз­нес­мен ве­ро­ят­но вед­на­га е из­чис­лил пол­зи­те от нах­вър­ля­ния сце­на­рий...

Ма­ши­на­та на вре­ме­то мо­де­ли­ра об­ра­зи­те на хо­ра и съ­би­тия не са­мо от днес за вче­ра, но и от вче­ра към днес. Как­во имам пред­вид? Ако ис­то­ри­я­та с два­ма­та пос­ред­ни­ци в Ста­рия Плов­див се бе­ше слу­чи­ла в на­ча­ло­то на но­вия век нас­ред Лон­дон­с­ко­то си­ти, в Мад­рид, Ати­на или Рим, ни­кой ня­ма­ше да се впе­чат­ли осо­бе­но, ос­вен че ми­за­та би би­ла зна­чи­тел­но по-ви­со­ка и неп­ре­мен­но в дру­га ва­лу­та ­ за­ра­ди ин­ф­ла­ци­он­ния ин­декс, раз­ви­ти­е­то на „чер­но­то то­то" и за­гу­бе­ния при­о­ри­тет на до­ла­ра. Ве­ро­ят­но офер­та­та ще­ше да бъ­де в раз­мер на два ми­ли­о­на ев­ро. И как ина­че ка­то фи­на­лис­ти­те от САЩ'94 за­ра­бо­ти­ха по шест ми­ли­о­на швей­цар­с­ки фран­ка, а те­зи от Мон­ди­а­ла в Юж­на Аф­ри­ка'2010 ще по­лу­чат три пъ­ти по­ве­че...

И най-важ­но­то ­ то­га­ва, през 93-та, те­ма­та за не­ле­гал­ни­те за­ло­зи, ма­ни­пу­ли­ра­ни­те ре­зул­та­ти (б.а. ­ на фут­бол, бас­кет­бол, хо­кей на лед, те­нис, до­ри сну­кър...) и въ­об­ще за зад­ку­лис­но­то би­тие на све­тов­ния спорт не бе­ше та­ка ак­ту­ал­на, как­то е в на­ши дни. Зна­е­ше се, че да­ла­ве­ри­те с бе­ля­зан кон да­ти­рат още от крал­с­ки­те над­бяг­ва­ния пред очи­те на бри­тан­с­ка­та арис­ток­ра­ция, но с те­че­ние на вре­ме­то пра­ве­не­то на лес­ни па­ри се пре­вър­на от скан­дал, в ре­ци­див, пос­ле и в пан­де­мия по це­лия гло­бус ­ от фут­бол до ле­ка ат­ле­ти­ка и фи­гур­но пър­за­ля­не...

Как да бъ­дем сле­пи и глу­хи за упо­ри­та­та мъл­ва, ко­я­то при­пис­ва све­тов­на­та тит­ла на Фран­ция през 1998 г. на гран­ди­оз­на схе­ма с учас­ти­е­то на Бра­зи­лия и най-го­ле­ми­те кон­цер­ни за спор­т­на еки­пи­ров­ка? Или пък за съм­не­ни­я­та око­ло свръх­ко­е­фи­ци­ен­т­на­та ев­ро­пейс­ка тит­ла на Гър­ция в Пор­ту­га­лия през 2004 г., до­нес­ла сто ев­ро сре­щу вся­ко вло­же­но за ус­пех на юж­ни­те съ­се­ди? В края на 2007-а проз­ву­ча­ха по­доз­ре­ния и след аб­сур­д­на­та на пръв пог­лед по­бе­да на Хър­ват­с­ка на „Уем­б­ли", ко­я­то в ог­ле­дал­на си­ту­а­ция с на­шия „Парк де Пренс" из­п­ра­ти Ру­сия вмес­то Ан­г­лия на Ев­ро'2008...

И ако вче­ра би би­ло ко­щун­с­т­во, днес ме­ди­и­те и съ­деб­ни­те ор­га­ни офи­ци­ал­но раз­с­лед­ват ме­ни­джъ­ри на елит­ни клу­бо­ве от Пре­ми­ер­шип за тран­с­фер­ни да­ла­ве­ри под ма­са­та и за учас­тие в мул­ти­на­ци­о­нал­ни схе­ми за пра­не на па­ри. Все­мо­гъ­ща­та Фут­бол­на асо­ци­а­ция на Ан­г­лия до­ри нае спе­ци­ал­на оди­тор­с­ка, всъщ­ност де­тек­тив­с­ка ком­па­ния за изяс­ня­ва­не на тъм­ни­те сдел­ки под ма­са­та. Та­ка че сре­ща­та в „Ри­то­ра" из­г­леж­да ка­то дреб­на ком­би­на във фо­ку­са на нат­ру­па­ния опит през из­ми­на­ли­те от­то­га­ва пет­на­де­сет го­ди­ни.

Но да се вър­нем под ча­дъ­ри­те в про­чу­то­то за­ве­де­ние край Ма­ри­ца. Хрис­то Да­нов при­е­ма по прин­цип хвър­ле­на­та ръ­ка­ви­ца и уточ­ня­ва на­чи­ни­те за ко­му­ни­ка­ция с пос­ред­ни­ци­те. Ви­цеп­ре­зи­ден­тът на БФС е свик­нал да ра­бо­ти на „мъж­ка ду­ма", как­во­то и да оз­на­ча­ва то­ва в мът­ни­те го­ди­ни на си­вия пре­ход, пре­ми­на­ващ от­та­тък Ка­ло­ти­на в един кри­ми­на­лен Стар кон­ти­нент...

Христо Данов: „Ес­тес­т­ве­но, че бях шо­ки­ран от по­я­ва­та и най-ве­че от пред­ло­же­ни­е­то на два­ма­та ан­г­ли­ча­ни. Ка­то нор­ма­лен чо­век раз­би­рах съм­ни­тел­на­та идея на сдел­ка­та, но в съ­що­то вре­ме ка­то фи­нан­сист и ка­то ръ­ко­во­ди­тел на фут­бо­ла мо­жех лес­но да из­чис­ля ва­ри­ан­ти­те и ди­ви­ден­ти­те. Ако се стиг­не­ше до „ин­вес­ти­ци­я­та" от ис­ка­ни­те 300 хи­ля­ди до­ла­ра и до съ­от­ве­тен ре­зул­тат, БФС ще­ше да спе­че­ли де­сет пъ­ти по­ве­че при евен­ту­ал­но учас­тие в САЩ. Да не го­во­рим за об­щес­т­ве­ния ефект в Бъл­га­рия и по све­та от един по­до­бен ус­пех..."

Да се пос­та­вим на мяс­то­то на „бро­ке­ра". Пър­ва­та ре­ак­ция на все­ки в та­зи си­ту­а­ция би би­ла „Що за глу­пост?!", но след то­ва ид­ва ред на вто­рия план ­ „Ами ако се по­лу­чи?"... Да си спом­ним веч­на­та пе­сен на Да­ли­да и Ален Де­лон „Па­ро­ле, па­ро­ле" ­ „Ду­ми, ду­ми"... Как­во ли има зад тях?

По оно­ва вре­ме па­ри­те в Бъл­га­рия бя­ха хар­тий­ки за но­ва­та кла­са на стро­и­те­ли­те на ка­пи­та­лиз­ма. Пе­щер­но­то раз­дър­жа­вя­ва­не и бру­тал­на­та при­ва­ти­за­ция на свет­ло и под ма­са­та прех­вър­ли­ха в час­т­ни ръ­це ог­ром­ни ма­те­ри­ал­ни и фи­нан­со­ви ак­ти­ви, нас­ле­де­ни от со­ци­а­лиз­ма. А във фут­бо­ла, ка­то не­из­мен­на сфе­ра на ин­те­ре­си за сил­ни­те на де­ня, бя­ха кон­цен­т­ри­ра­ни бас­нос­лов­ни ре­сур­си, ко­и­то но­во­из­лю­пе­ни­те ме­це­на­ти пи­ле­е­ха под ова­ци­и­те на ста­ди­о­ни и ре­ги­о­ни. Как­то ка­за нас­ко­ро пред вес­т­ник „24 ча­са" бив­ши­ят бла­го­де­тел на ФК Шу­мен Гри­ша То­па­лов (Шо­гун) ­ „Не бро­ях­ме па­ри­те, а ги ме­рех­ме на ки­лог­рам..."!

Все в та­зи то­нал­ност Бо­жи­дар Ис­к­ре­нов раз­каз­ва­ше, че пред­шес­т­ве­ни­кът на Да­нов в Бо­тев (Пд), спо­ме­на­ти­ят ве­че ита­ли­ан­с­ки ка­ра­би­нер Па­о­ло Ди­ну­чи, му е дал ед­на тор­ба с ле­во­ва­та рав­нос­той­ност на 80 000 до­ла­ра, за да пре­ми­не от „Ге­ре­на" под те­пе­та­та. И Ра­дост­та на на­ро­да и бив­ша­та му съп­ру­га ця­ла нощ бро­и­ли и на­реж­да­ли ин­дус­т­ри­ал­но­то ко­ли­чес­т­во бан­к­но­ти. Ин­ф­ла­ци­он­на луд­ни­ца в пре­хо­ден етап, а пък ня­как­ви ан­г­ли­ча­ни обе­ща­ват Рая сре­щу дре­бо­лия от 300 хи­ля­ди в зе­ле­но...

По вре­ме на ла­ге­ра в Гер­ма­ния плов­див­с­ки­ят бан­кер за­поз­на­ва пре­зи­ден­та на БФС Вальо Ми­хов, се­лек­ци­о­не­ра Ди­ми­тър Пе­нев и ге­не­рал­ния сек­ре­тар на съ­ю­за Хрис­то Йо­си­фов с офер­та­та на два­ма­та та­ри­ка­ти от Ан­г­лия. Каз­ва им точ­но и кои иг­ра­чи на Фран­ция ще бъ­дат „про­би­ти" и как тряб­ва да се раз­вие сю­же­тът спо­ред обе­ща­ни­е­то на пос­ред­ни­ци­те. Пър­ва­та ре­ак­ция ес­тес­т­ве­но е скеп­тич­на, до­ри иро­нич­на. Вальо Ми­хов каз­ва: „Труд­на ра­бо­та...". Пос­ле ся­дат пред ча­ши­те и мис­лят...

В след­ва­щи­те ча­со­ве ви­цеп­ре­зи­ден­тът се сре­ща и с тар­то­ри­те на на­шия тим ­ Ицо, Лю­бо, Емо, Бо­би Ми­хай­лов, Кра­си Ба­лъ­ков, и пред тях съ­що пра­ви пред­ва­ри­те­лен раз­бор с точ­ни­те име­на на очак­ва­ни­те „кър­ти­ци" и ва­ри­ан­ти­те за же­ла­на­та раз­в­ръз­ка. Спо­ред очак­ва­ни­я­та всич­ки ре­а­ги­рат с не­до­ве­рие. По­ве­че­то иг­ра­чи от­дав­на са от­пи­са­ли то­зи мач...

Христо Данов: „Ко­га­то след ня­кол­ко дни в Па­риж обя­ви­ха със­та­ва на Фран­ция, Пе­на­та се хвър­ли да ме прег­ръ­ща, тъй ка­то ня­кои от обе­ща­ни­те „аген­ти" се ока­за­ха на те­ре­на. Не се съм­ня­вах, че треньо­рът и ли­де­ри­те на ти­ма доб­ре бя­ха об­мис­ли­ли ин­фор­ма­ци­я­та, ко­я­то им да­дох, въп­ре­ки нас­меш­ка­та в пър­ви­те им ко­мен­та­ри."




GA GAGAGAGAGGAGAGAGAGGAGA

НА МАЙКА ТИ В ГЪЗАЗАЗЗАЗЗЗААЗАЗА

ТОВА Е ВАШИЯТ БОГ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕЩО СПРЯХТЕ ДА ГО ПУСКАТЕ ЗАЩО ТАКА БЕ МОМЦИ
:qipaq:

ludyakon
Мнения: 4751
Регистриран на: 07 окт 2007, 11:35

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот ludyakon » 20 мар 2008, 23:49

По повод на горния пост! :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan: Ами ако Емо не беше уцелил вратата "в 91та минута"-какво ставаше с 300 те хиляди долара? :qipbl: :qipbl: :qipbl: :qipbl:
Еба ти и простотията! И на този се кланяте и му праите фелацио? :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:
Изображение

Потребителски аватар
Kudravia
Мнения: 1283
Регистриран на: 26 апр 2007, 12:36
Местоположение: София

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Kudravia » 21 мар 2008, 02:01

Абе Отте единственото изречение , в което се споменава нещо свързано с играта футбол е
В слънчевия съботен следобед проследих с огромен интерес ''дербито'' в Пловдив
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BAt e venci
Мнения: 4073
Регистриран на: 05 фев 2007, 22:12
Местоположение: GB IN BG
Контакти:

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот BAt e venci » 21 мар 2008, 23:29

Aйде де момци нникакви ви няма това е вашият БОГ :qipaq: :qipaq: :qipaq:

ludyakon
Мнения: 4751
Регистриран на: 07 окт 2007, 11:35

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот ludyakon » 22 мар 2008, 00:12

BAt e venci написа:Aйде де момци нникакви ви няма това е вашият БОГ :qipaq: :qipaq: :qipaq:

Венци,какви "момци" са те?Объркал си ги с МОМИ. :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:
Изображение

Потребителски аватар
Kudravia
Мнения: 1283
Регистриран на: 26 апр 2007, 12:36
Местоположение: София

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Kudravia » 24 мар 2008, 17:38

BAt e venci написа:Aйде де момци нникакви ви няма това е вашият БОГ :qipaq: :qipaq: :qipaq:

Абе ще се усетят те , че ГА е по-прост и от Дучето.Ако е възможно да има по-ниско от продънения интелект на дебелото лоено топче.
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
onzi
Мнения: 4967
Регистриран на: 16 авг 2006, 17:49

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот onzi » 24 мар 2008, 19:24

три дена вече, откак новата книга на га е по сергиите. защо няма отзиви? линк

Книгата е озаглавена "Тайните на четвъртите в света" и поднася на публиката пикантни факти от "кухнята" на националния отбор отпреди близо 15 години.


редовия червен фен трябва да има вляво от възглавницата си библията, а вдясно - това творение ново. за да бъде барикадиран срещу евентуални наченки на мисъл :qipbj: :qipbj:
титаниииииииииии :qipag: :qipag: :qipag:

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Delija » 24 мар 2008, 19:46

КУР ЗА ГЕОРГИ АТАНАСОВ. :idea:

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Мичо » 24 мар 2008, 19:48

Delija написа:КУР ЗА ГЕОРГИ АТАНАСОВ. :idea:

Два за ЦСКА. :qipbj: :qipbj: :qipbj:

Шегичка, по песента, Дели. :qipap: :qipap: :qipap:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта