TBI А ПРОФЕСИОНАЛНА ГРУПА 2007/2008 - 2 ЧАСТ

Потребителски аватар
sham6ala
Мнения: 61
Регистриран на: 22 сеп 2007, 13:47

Мнениеот sham6ala » 23 сеп 2007, 22:17

НЯМА ЗАСАДА ПРИ ГОЛА!ДУЗПАТА Е СПОРНА ДА,НО ВИЖ КЪМ КРАЯ НА МАЧА КАК ОРЯЗАХА НЕИ КАТО ИЗЛЕЗЕ САМ СРЕЩУ ВРАТАРЯ!!!Между другото червения картон на Гарсеш е 1 към 1 както мача в тулуза кадето ритнаха Вили но нямаше червен картон а днеска имаше,просто локо играха АДСКИ зле и никои не им е виновен и ЦСКА победи ЗАСЛУЖЕНО!
Като говорим за дузпи - http://vbox7.com/play:8083f8fe!

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Мнениеот Мичо » 23 сеп 2007, 22:20

:wink: Никой не оспорва, че Локото са играли зле и че ЦСКА бие заслужено.
Просто споделям някои факти, които са убягнали от погледа на разните ревльовци по форума. :lol:
А засада си има.
Относно посочената в линка дузпа-ми за вас все едно не са свирили такива.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
kaliMunder
Мнения: 2130
Регистриран на: 01 юни 2005, 22:17
Местоположение: Bez edna moje, sus edna ne ! ! ! http://ekoplam.com/index.html

Мнениеот kaliMunder » 23 сеп 2007, 22:21

BEZOBRAZEN SUDIA :!:

REVLIOFCIIIIIIIII REVLIOFCIIIIII :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TOVA LI BESHE FRAZATA BE.... REVLIOFCIIII
GORDI SOFIA

Потребителски аватар
sasho_1989
Мнения: 15752
Регистриран на: 01 апр 2005, 09:04
Местоположение: ПЛОВДИВ майна
Контакти:

Мнениеот sasho_1989 » 23 сеп 2007, 22:22

Да не си напушил нещо :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Мнениеот Мичо » 23 сеп 2007, 22:24

:lol: Само показвате колко сте жалки. :wink:

Баце, провери малко кое отборче дълги години получаваше дузпа във всяко дерби.Тогава ще разбереш кой е фк Дузпа. :wink:

Инаоче, Баце, да се обзаложа ли, че смяташ дузпата за кристално чиста? :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
kaliMunder
Мнения: 2130
Регистриран на: 01 юни 2005, 22:17
Местоположение: Bez edna moje, sus edna ne ! ! ! http://ekoplam.com/index.html

Мнениеот kaliMunder » 23 сеп 2007, 22:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


niakoi se e razpeniavil


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GORDI SOFIA

Потребителски аватар
svo
Мнения: 8956
Регистриран на: 22 юни 2007, 08:40

Мнениеот svo » 23 сеп 2007, 22:30

дузпа нямаше, но за втория гол не се наемам да твърдя. Дори и след сто повторения при Сашо Диков :wink: Пистолерото срита оня буфер, защото го настъпиха по глезена :!: Не е оправдание, но е някакво обяснение все пак :oops: Мичо, ти знаеш, че днес на тема глезени съм доста обективен :lol: :lol: :lol:
А буферите са си палячовци. Трябва ръка да целуват на Данчо Тодоров, че ги върна в мача. Иначе нямаше и положения да имат :wink:
Ветеринарят осра мача. Не заради спорни отсъждания, а заради самото си поведение на терена. Нещастник :x
ПОДПИС :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:
Обява: Купувам мед от Словакия :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:

Потребителски аватар
sham6ala
Мнения: 61
Регистриран на: 22 сеп 2007, 13:47

Мнениеот sham6ala » 23 сеп 2007, 22:31

Садийте ни по-орязаха тоя мач,но както и да е.......

Потребителски аватар
gerasim
Мнения: 314
Регистриран на: 25 мар 2007, 17:03

Мнениеот gerasim » 23 сеп 2007, 23:11

sham6ala написа:Садийте ни по-орязаха тоя мач,но както и да е.......

хаха :twisted: свикнахте вие на съдийско подпиране всеки мач и сега си намерихте майстора, а :lol:
Борислав Димитров, спортно-технически директор на Ботев: "Г-н Христолов даваше по 500 лева на мач на Божидар Божилов, член на УС на фенклуба и другите тартори сред запалянковците - а сега се правят на бунтари"

desoo
Мнения: 26
Регистриран на: 15 сеп 2007, 10:41

Мнениеот desoo » 23 сеп 2007, 23:16

Кен Бейтс написа:На/сра/ско , Баждечето и Юриста Батков ,се оказаха най --излъгъни от Боби ,при продажбата на малкия Ники .След издънката срещу " Вердер " си спомняме каква беше реакцията им . Подобна на тази на феновете . Когато ,обаче Бобчо шитна синчето на " Анфийлд " ,всички останаха " неприятно "изненадани :roll: Много добре постъпи и Курдов --един от старите и печени бойци в отбора на Шпайдела --като също се усети и навреме прати синкото да се развива в Леверкузен .Отколкото да го остави да се затрива като играч ,в ръцете на милиционерските галфони .

Сагата с Пелето беше спретната от бате Цанко .И то като бивш играч на " Енерги " .Въпросът е ,че май Цанко е кихнал нещичко на тримцата за да си гарантира някакво междинно спокойствие. Хасковския " стратег " не влиза в ничии сметки ,просто защото не е такъв човек .А и той като бивш чорбар винаги е будел вътрешна неприязън в по старите фенове --все пак едно от ЦСКА да отидеш в Левски ,а друго е от Левски в ЦСКА ,както примерно беше случката с Гибона .......разликата е очеизвадна !

Сега следващите "сини " играчи ,които трябва да бъдат или издоени при трансфер --са Домовчийски и Копи,който май вече е аут --или разсипани като кариера ---Топчо и Бабангида ! Действа правилото да се чувстваш : " Като скот в скотобойна ! " . Чорбетата в това отношение ,за момента са по -добре . Купуват куци магарета за пастърма ,които представят за арабски атове . И това за две -три екскурзии из Европата и седем точки преднина до Коледа ,която по нататък ще бъде --от тях самите --стопена ,за да бъде сменен димитровградския Тройчо !



доста интересно и доста правдоподобно звучи съмнявам се само за 7те точки (просто имам друго мнение) които може и да не изгубим пролетта , а че ще са 7 до коледа е напълно възможно :!: :!: :!: (даже задължително) :!: :!: :!: :arrow: :lol:

Потребителски аватар
sham6ala
Мнения: 61
Регистриран на: 22 сеп 2007, 13:47

Мнениеот sham6ala » 23 сеп 2007, 23:27

Какво се обаждаш от анадола пък ти(герасим)???Вчера сте яли бои отново от канарчетата разбрах? :oops:

Потребителски аватар
gerasim
Мнения: 314
Регистриран на: 25 мар 2007, 17:03

Мнениеот gerasim » 24 сеп 2007, 00:23

sham6ala написа:Какво се обаждаш от анадола пък ти(герасим)???Вчера сте яли бои отново от канарчетата разбрах? :oops:

толкова си и разбрал явно
Борислав Димитров, спортно-технически директор на Ботев: "Г-н Христолов даваше по 500 лева на мач на Божидар Божилов, член на УС на фенклуба и другите тартори сред запалянковците - а сега се правят на бунтари"

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 24 сеп 2007, 00:53

За пръв път нашия отбор показа игра като отбор.....след като останахме с 10 човека :shock:

Изведнъж при по-малко хора всичко се избистри и всеки заигра така както трябва да играе, за да върви цялостната игра на отбора. До изгонването нямаше такова нещо и пак бяха хаотични действия. Хубавият момент е, че показахме и характер, обърнахме мача точно в мига, когато трябваше да стане трудно. Човек по-малко, бам два бързи гола, което вече говори за сила. Така не съм притеснен ако реванша с Тулуза вземе лош развой. От показаното вчера се вижда, че има характер. Ако това не е само за един мач, а се окаже трайно ЦСКА се засилва вече като игра.

Дискусионните моменти, които сте коментирали:
Генов-не виждам какво зло е направил. Свири си мача нормално.
Дузпата-за мен нямаше, а и Вили вече взе всеки мач да дразни с тези лягания. Във Франция например съдията свиреше перфектно, докато Вили не го изнерви с тия нонстоп просвания на терена и в един момент оня спря да дава и нормални фалове за нас. Другият дразнещ е Георги Марков. Все конфликти около него. Третия е Георги Петков с тия лягания и влизания на лекарски екипи в последните минути на решаващи мачове.
Вили изкара и двата жълти на оня, който получи в 90-тата червен и предвид този факт се съмнявам, че са били и двете нарушения още повече като си го споня черния как вдигаше ръце, че не е направил нищо.
Вторият гол според мен беше редовен. Никой от Локо не вдигна ръка, нито пък след гола нещо е оспорвал. Виж за дузпата реагираха.

Локо Сф са по-слаби от миналата година. Тогава пак падаха, при това от значително по-слаб ЦСКА, но имаше в този отбор живец. Сега не е така. Литекс и те май навлязоха в някаква дупка. Левски си остават ужасяващо слаби, но може би излизат от шоковото състояние и е нормално, все пак вече сме в средата на полусезона. Едва ли ще станат силни до края на есента, но е логично да се очаква по-балансирана игра или както Мъри я нарича "средна". В смисъл такава, че без Литекс и ЦСКА другите отбори да не са им проблем (трите отбора в каквито и слабости да изпадат си остават над останалите). На този фон и с нашето дръпване напред в играта и ако и отстраним Тулуза в момента сме без конкуренция в България. Някъде назад са Литекс, Левски и Локо горе-долу на едно ниво като може би Литекс е минимално над другите два, но не споря, че е така. При Литекс и Локо настроението падна и от последните мачове в ЕКТ. Едни успешни мачове навън, дори и без да продължат, може да възвърнат самочувствието при тях. Левски премина най-шоковото състояние от финландския шамар. Жалкото е, че в това състояние само в два мача не биха. Срещу Литекс, където и да са силни няма нищо чудно ако паднат и срещу Бела, където може би решиха да не крадат от приятели. Без Наско реално повече точки трябваше да загубят ама няма какво да направим.

Тунчев за една година извървя страхотен път. Спести ни резили миналата година, утвърди се като много стабилен, стана капитан (уравновесен, не скандалджия), титуляр в националния и вече е най-добрия български защитник. Изключително стабилен отзад и винаги с някакъв шанс и очакване евентуално и нещо отпред да направи. Хваля го, защото момчето си го заслужава.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 24 сеп 2007, 01:08

Може да се каже, че:
ЦСКА намира някаква игра и е на път да премине от слабост към средна работа.
Левски от трагично слаб си остава само слаб, но може би е на път да достигне фазата при която без челните 2-3 отбора другите в България да не са му проблем и да почне да ги бие без зор.
Локо Сф са слабички. Елиминирането на румънците го отдавам на инерцията от миналата година и заразата от "Валенсия". Вече обаче май оздравяха и я няма заразата със синдрома на силния и са си нормалното Локо.
Литекс незнайно какви, ясно че са отрицателни и при тях нещата, но какви точно иди и разбери, някакъв хаос и при тях настана, а в началото на сезона изглеждаха много добре.

От гледна точка на фазите в които се намираме момента е много подходящ, от червена гледна точка, сега да е сблъсъка между ЦСКА и Левски, когато ние намираме вече някакъв стил, а те са накрая на тнова което ги държи от Тампере. Говоря чисто футболно отстрани ако се гледат двата отбора. Иначе ми е ясно, че който излиза като по-силен не е гаранция, че ще успее, защото повечето пъти обратното става.
Края на есента не мога да я гадая как ще сме. Левски са по-лесни за прогнозиране. Нямат мачове в Европа и тук покрай българските съперници ще си стъпят на краката и при всички положения около дербито ще са в доста по-силно състояние от сега. Не някакво стряскащо силно, а нормалното за един отбор от трите големи. При нас е по-сложно. На първо време много зависи от развоя с Тулуза. Едно напредване в ЕКТ ще ни остави чувствително пред другите отбори в България (като сила).
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
skorpinoks
Мнения: 4427
Регистриран на: 19 апр 2005, 16:51
Местоположение: Rheda (Германия )

Мнениеот skorpinoks » 24 сеп 2007, 08:36

Генов поряза и двата отбора ...
според мен с какво поряза Локо :
-дузпата е много съмнителна ,вижда се че шпагата на Д.Атанасов не успява да ИЗБИЕ ИЛИ ОТКЛОНИ ТОПКАТА ,Д Тодоров си я повежда и от там ПАДА ИЛИ Е СЪБОРЕН ..????
-можеше спокойно да се покаже втори жълт на Кабус към края на мача.
-вторият гол ,много е спорно от където и да се погледне ,единствено ако има камера на линията на засадата може да се каже с сигурност ,за мен от ъгала от който се гледа е много трудно да се каже дали има или няма засада .
пп-учудва ме как "многоуважавания "от мен мичо твърди че това е чиста засада а на левси -черно море преди дузпата на валери била много спорна , :oops: тъжно ,много тъжно :oops:
с какво ощети Геновица ЦСКА :-
кристална дузпа за спиране и ОТКЛОНЯВАНЕ центрирането мисля че бе на Машадо към 21 -та минута и ииграта с ръка на Джилас ,в противен случай топката отиваше към Ней на голово положение .
-много спорен червен картон на Гарсес ,просто много спорен ,ако и Ней беше паднал така когато Рендето го блъсна ..?
-при спряна игра имаше шут от Джилас в главата мисля на Гарсес и нищо .. :idea:
-след гола на ЦСКА или малко след това Геновица започна умишлено да накъсва и бави играта което при сегашното състояние на ЦСКА от една страна и другите отбори от друга(с изключение на Литекс ) си е чисто удряне на рамо от където и да го погледнем .

пп-между първата и втората минута едно излизане на Д.Тодоров на голово положение страничния вдигна засада ,твърдя че ТАКАВА НЯМА .
Последна промяна от skorpinoks на 24 сеп 2007, 08:59, променено общо 1 път.
ЦСКА


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 117 госта