TBI А ПРОФЕСИОНАЛНА ГРУПА 2007/2008 - 2 ЧАСТ

Потребителски аватар
run1973
Мнения: 782
Регистриран на: 18 юни 2007, 17:34

Мнениеот run1973 » 27 авг 2007, 14:12

Wallace написа:Абе, не знам, ама явно имаме връзки в Енерги и виждаме, че си плащат навреме за трансферите. Не е, като Пелето да им избяга след два месеца за неизплатени траншове. :lol: :lol: :lol:
Иначе, ако това е вярно, доказва, че МустакО отдавна вече е преминал на игла и помпа... :lol: :lol: :lol:



=D> =D> =D> =D> =D>

Потребителски аватар
BayIliya
Мнения: 470
Регистриран на: 14 мар 2006, 15:54

Мнениеот BayIliya » 27 авг 2007, 14:51

"Забележете разликата - "Европейска публика на Левски","мангалското тимче на ЦСКА"

Публиката на Левски и ЦСКА не може да бъде европейска. И двете многократно са чупили и палили стадиони. Жалкото е че част от тях ядат бял хляб покрай тези отбори и правят золумо после. Да сте видвли чупене на стадион от агитки на Пирин, Бела, Нафтекс, Родопа?

Потребителски аватар
Wallace
Модератор
Мнения: 17493
Регистриран на: 18 апр 2005, 12:01
Местоположение: Somewhere In Time
Контакти:

Мнениеот Wallace » 27 авг 2007, 15:07

Не се и съмнявам, че щом става дума Левски да пада, сте готови и с Томов да се прегърнете... :lol:

Потребителски аватар
arsenala
Мнения: 94
Регистриран на: 19 авг 2007, 21:27
Местоположение: на мачу пикчу у царевичака

Мнениеот arsenala » 27 авг 2007, 15:10

Следващото подобно спаммнение несвързано с темата ще ти е последно.Има си теми за евротурнирите.Мичо

Потребителски аватар
BayIliya
Мнения: 470
Регистриран на: 14 мар 2006, 15:54

Мнениеот BayIliya » 27 авг 2007, 15:22

Като гледам играта на Ивелин Попов, мисля че подуенските ни колеги направиха голяма грешка с изпускането му и влагайки големи усилия да създадат имидж на Домо. Попето май е най-големия млад талант в БГ. Хиената Ганчев се усети навреме.

Потребителски аватар
murder
Мнения: 1468
Регистриран на: 27 ное 2005, 16:56
Местоположение: Под Кривата Круша

Мнениеот murder » 27 авг 2007, 16:20

Решил кой да говори за юноши...а вие май имахте един нападател-Мирослав....та какво стана с него? :lol:

Потребителски аватар
L13
Мнения: 2860
Регистриран на: 10 май 2007, 10:23
Местоположение: София

Мнениеот L13 » 27 авг 2007, 17:09

Чакаме да видим от къде е цитата.

Той обяви това на всеослушание на пистата, където слезе да поздрави играчите.

СМЕХ :P

Потребителски аватар
NIKSANA
Мнения: 2098
Регистриран на: 23 апр 2006, 17:55
Местоположение: Студентски град

Мнениеот NIKSANA » 27 авг 2007, 17:13

BayIliya написа:Като гледам играта на Ивелин Попов, мисля че подуенските ни колеги направиха голяма грешка с изпускането му и влагайки големи усилия да създадат имидж на Домо. Попето май е най-големия млад талант в БГ. Хиената Ганчев се усети навреме.

Ивелин е голям талант.. но вчеа Мъри по спортен свят каза че ивелинсам избрал оранжевият цвят.. може би и той като Златински(той зави че предпочита Локо софия пред цска защото по- лесно ще пробие на Локомотив)...предпочете мястото където по- лесно ще пробие!

Потребителски аватар
kaliMunder
Мнения: 2130
Регистриран на: 01 юни 2005, 22:17
Местоположение: Bez edna moje, sus edna ne ! ! ! http://ekoplam.com/index.html

Мнениеот kaliMunder » 27 авг 2007, 17:53

много забавно.. какво се заяждате на дребно бе мишки :lol:


БОЛИ МЕ МЕН ЛИЧНО КУРА КАКВО Е КАЗАЛ ГАНЧЕВ.

И откъде се появи този цитат, кой го е написал, как го е чул... това освен един болен син мозък - журналист, няма кой друг да е. И сега такива малоумници, които да се кефят на казаното от някой си.
GORDI SOFIA

Потребителски аватар
Blue Religion
Мнения: 3676
Регистриран на: 19 юли 2006, 17:24

Мнениеот Blue Religion » 27 авг 2007, 18:31

По темата за А група - след като премислих трезво нещата (оная вечер бях бая афектиран) стигнах до изводите,че всъщност нищо кой знае какво не е станало и няма от какво да се притесняваме. ЦСКА досега не е показал нищо,просто Левски се изложи. Така че тази червена еуфория в момента е много изкуствена. Дефакто вие нищо не сте постигнали още. Започнахте шампионата с Х в Ловеч. Бихте с 2-0 адски слабия отбор на Беласица на Армията,който кръг по-рано падна 1-6 в Петрич от Черноморец. Бихте и във Варна 2:0 с измислена дузпа и неотсъдена чиста за Спартак... Омония ви смачкаха и само малшанса им попречи да ви бият. Надиграха ви тотално и по едно време играехте целия отбор отзад - като опълченци. В отбора ви е пълно с нови играчи,които много трудно ще се сработят,ако изобщо това стане някога. В момента цялата ви игра зависи от Петре,Тунчев и Велизар. Новите нищо кой знае какво не са показали. Предстои и реванш с Омония,а ЦСКА в последните години е по-силен гост,отколкото домакин в евротурнирите... Така че нищо не се знае...

Левски изостава на 1 точка зад ЦСКА и е на 2 пред Литекс. Ние нямаме труден мач извън София до края на полусезона... Имаме и директен мач с вас... Ние вас по default си ви бием и ако това стане сме есенен шампион. Зимата нещата ще се оправят и напролет може пак да влезем в добра форма.

Литекс няма класата и постоянството да се бори за титла,Локо София има постоянство,но срещу Левски и ЦСКА винаги пада...

Има една приказка - там където съвсем малко до гибел остава,там и надеждата най-често изгрява. Така беше и в Ловеч - паднахме по нелеп начин,бяхме и надиграни. Но... Изгря Тасевски,който тепърва ще стане една от звездите на отбора. Видя се и друго - Левски има най-вярната агитка,ако не в България,то поне от софийските грандове. В най-черния месец от години насам,когато записахме 3 загуби и отпаднахме злощастно от Европа,феновете подкрепят безрезервно отбора,почти няма рев,няма сътресения и в самия клуб. Единствено сме недоволни от Батков и Баждеков,но така беше и когато играхме 1/4-финал,нещата са си същите. Плътно зад играчите и Мъри сме. Ако такова нещо се беше случило на ЦСКА сега щеше Армията да е без греди,в Ловеч да сте 20 човека и да пеете цял мач "Курви сте" на своите.

В трудния момент Левскарите показахме,че Левски е много повече от точки,класирания,статистика и евротурнири. Това всъщност е най-важното...

Потребителски аватар
raleff
Мнения: 3118
Регистриран на: 09 юли 2006, 15:53
Местоположение: 15900 Praha 5- Lahovice
Контакти:

Мнениеот raleff » 27 авг 2007, 18:33

Blue Religion Ти си гений
:lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
GOOR
Мнения: 961
Регистриран на: 19 май 2005, 10:29
Местоположение: SOFIA
Контакти:

Мнениеот GOOR » 27 авг 2007, 18:46

ЛеЛее са това как ще го прочета :shock:
Вън МИШОЦИТЕ от Левски!!!
СТИГА БАЙГАНЬОВЩИНА!!!

Потребителски аватар
suliban
Мнения: 25
Регистриран на: 25 авг 2007, 22:50

Мнениеот suliban » 27 авг 2007, 19:03

Добре!
Сещам се, че преди време в Левски имаше психоложка. Тази жена да не е загинала трагично, че точно в този аспект издишат сините.
Първо бяха най-смелите и "кой съм аз", а сега изведнъж клюмнаха.
Прекалено много им се двигна самочувствието, че се класираха за групите на Шампионската лига. Все наперени бяха, както войниците на Наполеон, преди русите да ги размажат. То хубаво да си със самочувствие, обаче да си паун или пуяк никак не е добре.
Това значи, че тези хора нямат гордост, ако един човек има гордост, което е различно от горделивост, той ще се държи по един достоен начин. А при сините само думите им бяха силни.
Сираков и Батков се скъсаха да се излагат с глупави заяждания с господин корумпиран - Томов. Всички знаят, че той е тотално пропаднал. Ясно е, че всички левскари сме много ядосани от случващото се в последно време.
Стоилов и той само ръси простотии, въобще не е в час с играта и тактиката, а ми излиза с някакви закани.
Преди години, когато Левски игра с Ювентус отбора изглеждаше много по-силен от днес. Да, спечелиха доста позиции, обаче повечето мачове бяха голяма мъка за всеки привърженик на играта. Когато сините играят с някой равностоен отбор, обикновено се получават едни оспорвани, но много некачествени мачове.
Левски няма никакъв стил на игра, разчита се отново на случайността, както с Гонзо. Няма силни далечни и от средно разтояние удари, няма остри центрирания, разчита се на балонни топки, а нямаме централен нападател. Играе се по инерция.

Футбола е такава игра, че на пръв поглед грешни ходове могат да ти донесат големи успехи. Например, все се чудя защо, когато в наказателното поле има само един нападател и 5-6 защитника не се търсят голове с рикошет или пък неточни центрирания в опасна близост до вратата. В поне 2/3-ти от случаите защитата по навик чисти панически такива топки. Когато топката лети с голяма скорост, няма защитник, който да е спокоен. Просто трябва топката да се центрира на нивото на гърдите, тогава не е удобна нито за глава, нито за крак, което позволява умният играч да се възползва от суматохата.

Останал съм с впечатлението, че българските глезени футболисти по интелект не се различават от най-глупавите жени. Гриша Ганчев, вярно често ни ядосва, обаче преди време беше дал едно много добро интервю, за футболистите и борците. Всеки човек, дори и най-големия глупак, може да каже и някоя голямам истина. Той е голям хитрец.

Вчера случайно видях по телевизията Памела Андерсън и чух какво каза - "Предпочитам хората да ме смятат за глупава, защото когато кажа цяло изречение ме смятат за гений".

Червеният безименен отбор няма какво да се коментира, пак откраднаха този и онзи, но на тях всичко им е позволено, после мафията това, мафията онова.

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Мнениеот Delija » 27 авг 2007, 19:17

Blue Religion написа:ЦСКА досега не е показал нищо,просто Левски се изложи. Така че тази червена еуфория в момента е много изкуствена. Дефакто вие нищо не сте постигнали още.


От вас, за всеки случай, показахме повече. Вие дотук имате 2 победи(измъчени с по 1:0 срещу слабаците Вихрен и Берое, втората като домакини) и 3 загуби - 2 от пълните смешници Тампере и една от Литекс, мач в който бяхте тотално надиграни. А ако погледнем и мачът за Суперкупата - то и там бяхте трагични. :wink:

Blue Religion написа:Бихте и във Варна с измислена дузпа и неотсъдена чиста за Спартак...


Ревльо :!:

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Мнениеот otto » 27 авг 2007, 19:18

ЛЕВСКАРЧЕТАТА ПАК ВДИГНАЛИ УШИ ГЛЕДАМ :lol: :lol: А НЕЩАТА ПРИ ТЯХ ОТИВАТ КЪМ РАЗПАД,АМА КОЙ ЛИ ГО БОЛИ :wink:
Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта

cron