НАЦИОНАЛЕН ОТБОР 3

Кой да бъде новия национален селекционер?

 
Общо гласове: 0

Потребителски аватар
me
Мнения: 2859
Регистриран на: 26 окт 2006, 22:22
Местоположение: radio GONG Ovcha kupel

Мнениеот me » 25 апр 2007, 18:57

скорпи, айде ако може да пишеш имаето на Стоилов с големи букви, за да искаш да правиме това и ние за вашите футболисти и отбор ;)
Иначе казуса за отборите от Бургас е ясен- трябва да бъдат изхвърлени, но никой не го прави.
А за Мъри - нормално. Надявам се на 6 точки, което е и супер лесно на пръв поглед след като го няма "каталунския селяндур" както му казва Мородин :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Wallace
Модератор
Мнения: 17493
Регистриран на: 18 апр 2005, 12:01
Местоположение: Somewhere In Time
Контакти:

Мнениеот Wallace » 25 апр 2007, 19:55

КОСТАДИНОВ: ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТЪРСИМ ТРЕНЬОР

25 април 2007 17:37
Костадинов: Продължаваме да търсим треньор

Членът на Изпълнителния комитет към Българския футболен съюз Емил Костадинов заяви, че ще продължат да търсят селекционер, който да бъде назначен за постоянно.

На днешното си заседание Изпълкомът на БФС реши наставникът на „сините” Станимир Стоилов да поеме националите за двете европейски квалификации срещу Беларус съответно на 2 и 6 юни.

Емил Костадинов сподели, че ще продължат да търсят национален наставник от България и от чужбина, но който е свободен и ще може да се съсредоточи единствено около трикольорите.


И Емо, за мое голямо съжаление е в кюпа... :?
Изображение

itsetom
Мнения: 3
Регистриран на: 02 апр 2007, 15:33

murito

Мнениеот itsetom » 25 апр 2007, 20:03

За съжаление е толкова ясна ситуацията след назначението на Стоилов че просто.... ако в БГ има6е 10 купи за сезон със сигурност и 10те 6теха да бъдат в Левски....сделката е толкова елементарна и прозрачна, но нормално никои в този БФС не блести с някакъв интелект а точно с обратното

Потребителски аватар
Wallace
Модератор
Мнения: 17493
Регистриран на: 18 апр 2005, 12:01
Местоположение: Somewhere In Time
Контакти:

Re: murito

Мнениеот Wallace » 25 апр 2007, 20:19

itsetom написа:За съжаление е толкова ясна ситуацията след назначението на Стоилов че просто.... ако в БГ има6е 10 купи за сезон със сигурност и 10те 6теха да бъдат в Левски....сделката е толкова елементарна и прозрачна, но нормално никои в този БФС не блести с някакъв интелект а точно с обратното

Туй ли успя да прозреш? :shock:
Изображение

Потребителски аватар
Morodin
Мнения: 840
Регистриран на: 17 фев 2006, 14:56
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Мнениеот Morodin » 25 апр 2007, 20:29

Ами в БФС - то повечето са бивши футболисти нормално интелекта да не е на кой знае какво ниво :!: От тях никой не иска да решават световно значими проблеми, а чисто и просто да създадат нормални условия за футбол на клубните отбори и националите за което не се изисква кой знае колко акъл :!:
Относно купите, ами Левски е най - добрия БГ отбор в момента и е нормално да ги спечели всичките :wink:
Левски

Потребителски аватар
me
Мнения: 2859
Регистриран на: 26 окт 2006, 22:22
Местоположение: radio GONG Ovcha kupel

Мнениеот me » 25 апр 2007, 20:32

И да не ги спечели всичките - здраве да е ;)
Иначе аз мисля, че те не сив ършат работата щом не са създали нормални условия. След всеки кръг във всяка група се почват коментарите и в повечето случей са все за познатите неща.
едит: Ситуцията е ясно до толкова, че се намери във форума поредния фен на ЦСКА ;)
Изображение

Потребителски аватар
kaliman
Мнения: 100
Регистриран на: 22 мар 2005, 19:35

Мнениеот kaliman » 26 апр 2007, 06:07

Пурко или Мърко – вече няма значение! Треньорът, доставил на Левски четвъртфинал в турнира за Купата на УЕФА и вкарал отбора си в груповата фаза на Шампионската лига, срина своя авторитет за броени дни, след като прие да бъде „Господин за един ден”. Или „Треньор за два мача” – горе-долу е същото. Прочутият персонаж на Тодор Колев вече има своя достоен последовател.

Две седмици се наслушахме как, сякаш в иракски затвор, Мъри е измъчван и натискан да спаси ситуацията в „А” отбора. Той обаче отричаше, като Милошевич или Садаам на трибунала! Не и не! А всъщност просто ни е литкал.

Оттук насетне, поемайки тежкия кръст, като един истински „Спасител”, Мъри трябва да си поеме и негативите. За него самия и за клубния си тим.

Това е първият национален треньор в света, който открито поставя клубните интереси над националните, заявявайки, че до 28 май – или три-четири дни преди мача с Беларус, той нямало да мисли и говори за „А” отбора!

Как така? И къде го има това? Или май все по-верни ще излязат някои теории за сливането на БФС с един популярен БГ-отбор? И за взаимните им интереси.

Защото след като сега от „Герена” ни спасяват, нас - сите българи, то нали тази услуга трябва рано или късно да се върне? Как ли ще стане това? Въпроси, въпроси, въпроси…

А кой е гаф номер 1 ли? Ами този, че в първия си ден като национален селекционер, по едно и също време, вместо да гледа Валери Божинов, да речем, в контролата на младежите, той ръководи резервите на Левски срещу Горубляне. Умно, освен пък ако не е решил да не вика играча на Ювентус за двата мача срещу Беларус. Тогава лично ще му се извиня за пренебрежението към Валери. И ще го критикуваме за това, че не го е викнал!

Така е, Стоилов, така е. Тежко е с две дини. И моля ви, не ни карайте да роним сълзи и да подсмърчаме, как горкият той е бил измъчван, притискан, тормозен, заплашван и всякакви други глупости.
Успех на Мъри, защото сме от България. Искаме две победи над Беларус, но хайде отсега да се уговорим да не ги изкарваме някакви извънземни постижения.

Извънземна е играта на Тошко Колев в ролята на Пурко. Спор няма. Както при Мъри ще има спор. Най-малкото, след като години наред се наслушахме, как половин футболна България оплюва за щяло и за нещяло „червените” треньори – Димитър Пенев, Стойчо Младенов, Пламен Марков, Христо Стоичков.

Ден първи – защо ли все повече ми заприличва на „онзи” член първи?

Ники Александров


ЕВАЛА НИКИ

Потребителски аватар
GIGGS
Мнения: 563
Регистриран на: 04 апр 2007, 12:44

Мнениеот GIGGS » 26 апр 2007, 07:02

Страшна работа, Ники ... тц, тц, тц ... и колко е оригинален и забавен - направо е за Пулицър статията. Пурко, Урко - това е положението, товарищь! С тия филмови алюзии ... ако националният треньор беше "червен кадър" какъв щеше да е филма? Опс, пардон - "розовия" с испански първи член го изтърпяхме вече :wink:

П.П. Като му слушах коментарите и реакциите на г-н Александров онази вечер на мача Юнайтед - Милан ... "статията му" не изненадва.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Samp
Модератор
Мнения: 17663
Регистриран на: 21 мар 2006, 15:37

Мнениеот Samp » 26 апр 2007, 09:16

„Най-важното нещо е българският национален отбор да стане обичан,” завърши Стоилов.

Потребителски аватар
JERRY
Мнения: 2208
Регистриран на: 06 апр 2007, 11:47

Мнениеот JERRY » 26 апр 2007, 09:29

При избора на футболисти, ще заложа на най-доброто с което разполага българския футбол в момента. Нямат никакво значение миналите заслуги, от значение ще бъде само моментното състояние на дадения футболист и качествата, които притежава за да се впише в моята концепция.

Мисля, че това е наистина добър подход. Да не си абониран за място в национала, а да играеш само, ако формата ти е добра.
Спомняме си разни "звезди" как едва сме ги траяли да се влачат по терена, но понеже постоянно са с повиквателни, нема как...даденост е да го викат и точка.

Мъри, успех и дано извлечеш максимума от футболистите за 2-та мача!!

Потребителски аватар
Anarion
Мнения: 835
Регистриран на: 22 май 2005, 21:40
Местоположение: Минас Тирит,Гондор

Мнениеот Anarion » 26 апр 2007, 10:01

Другарят Ники сякаш е преписвал от новия си идеен кумир - гуруто Г. А...
И какво има да му гледаме на Валери Божинов бе, другарю Ники? Може би е неизвестен играч, който трябва да бъде следен под лупа? Може би контролата не е била записвана, ако има чак толкова какво да се види срещу мегапротивниците от югазападните ни територии? Или пък така и така не е ясно що за играч е Божинов, на какъв пост играе, какво може и къде и как да бъде използван?
Тогава лично ще му се извиня за пренебрежението към Валери. И ще го критикуваме за това, че не го е викнал!

Те това е - комунист в действие. И да го викне, и да го не викне все е на пангара. Само дето пишуркото много-много не си даваше зор, докато предшественика на Мъри гледаше български национали на мача "Барселона" - "Реал" примерно. Щото там много ги имаме, де...
Както при Мъри ще има спор. Най-малкото, след като години наред се наслушахме, как половин футболна България оплюва за щяло и за нещяло „червените” треньори – Димитър Пенев, Стойчо Младенов, Пламен Марков, Христо Стоичков

В превод на нормален език - ще крещим по Мъри, та да си върнем задето половин Бъргария се осмеляваше да не коленичи с възхвали пред стойчовите шестици и ицовите тройки, подплатени с мегаремита срещу рибари и копанари от Валета до Тирана. О, иначе сме българи и милеем за отбора.
Другарю Александров - ами когато "онзи" член първи наистина го имаше и благодарение на него сегашната ви "идея" трупаше мускули с държавни средства - та когато го имаше, много хора не бяха съгласни с него. И емигрираха. Хем през телени мрежи, кучета и куршуми. А днес граници няма, цял свят е отворен пред вас. Айде като ви прилича ден първи на член първи, айде като не ви понася - емигрирайте и вие! Ще направите голяма услуга на народа от който твърдите, че сте.
...и рече Бог "Само "Левски" !
И направи небето синьо.

Потребителски аватар
valka
Мнения: 1204
Регистриран на: 10 ное 2006, 16:03

Мнениеот valka » 26 апр 2007, 10:55

armataz_01_37 =D> вчера като слушах Ники се замислих Ицето как пропускаше хиляди мачове на български национали,за да гледа Барса... :-k с някои неща бях съгласна,но като цяло беше много заслепен от клубните си пристрастия :?

Потребителски аватар
Wallace
Модератор
Мнения: 17493
Регистриран на: 18 апр 2005, 12:01
Местоположение: Somewhere In Time
Контакти:

Мнениеот Wallace » 26 апр 2007, 11:18

СТОИЛОВ: НЯМА ДА СЕ КРИЯ ОТ ОТГОВОРНОСТ

Стефан Стоянов 26 април 2007 12:04

Станимир Стоилов заяви на първата си пресконференция като национален треньор на България, че няма да се крие от отговорност. „Задачата е една да се спечелят и двата мача с Беларус. Щастлив съм, че имам шанс да помогна на националния отбор”.

„Не съм мислил за своя авторитет и колкото и популистко да звучи, не ме интересуват парите и не съм говорил с Боби Михайлов за заплатата си. На 7 юни целта ни е да бъдем с шест точки повече”, каза Мъри.

Тренировките на националния отбор ще са на Васил Левски и ще бъдат открити. Обмисля се вариант националната селекция да прави възстановяване в комплекса Царско село. Лагерите ще бъдат в Бояна.




СТОИЛОВ НЯМА ДА ВИКА ЯНКОВИЧ В НАЦИОНАЛНИЯ

Валентин Грънчаров 26 април 2007 11:21


Станимир Стоилов дава в момента първата си пресконференция като старши треньор на българския национален отбор.

Запитан, дали ще вика Зоран Янкович и Илиян Стоянов в състава си, наставникът на Левски отговори: „Няма да повикам Янкович за квалификациите с Беларус. Основание за това мое решение ми дава видяното от мен като игра отстрана на футболиста в мача срещу Албания. Той играе в китайското първенството, което за мен е трудно за наблюдаване, затова на този етап се отказвам от услугите му. Има кой да замести Янкович, има и други варианти за неговия пост", коментира Стоилов.

Наставникът на националите заяви обаче, че познава играта на Илиян Стоянов. „Знам, какъв е неговият статутът, тъй като му бях треньор в Левски. Имам записи с играта му, но ще ми е нужно да го наблюдавам. Все пак трябва да го гледам в няколко мача, преди да реша да го викна. И той като Зоран играе във възможно най-отдалечени държави от България”, каза Стоилов.

Очаквайте още новини от пресконференцията на новия национален селекционер, която продължава в момента.


Поне има някакви принципи! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
kaliMunder
Мнения: 2130
Регистриран на: 01 юни 2005, 22:17
Местоположение: Bez edna moje, sus edna ne ! ! ! http://ekoplam.com/index.html

Мнениеот kaliMunder » 26 апр 2007, 11:35

ТОЙ Е СТРАШЕН БЕ, СЕГА ЩЕ ИГРАЕМЕ ПОЛУФИНАЛ НА ЕВРОПЕЙСКОТО :!:


БРАВО :!:
GORDI SOFIA

Потребителски аватар
JERRY
Мнения: 2208
Регистриран на: 06 апр 2007, 11:47

Мнениеот JERRY » 26 апр 2007, 11:37

Anarion написа:В превод на нормален език - ще крещим по Мъри, та да си върнем задето половин Бъргария се осмеляваше да не коленичи с възхвали пред стойчовите шестици и ицовите тройки, подплатени с мегаремита срещу рибари и копанари от Валета до Тирана. О, иначе сме българи и милеем за отбора.
Другарю Александров - ами когато "онзи" член първи наистина го имаше и благодарение на него сегашната ви "идея" трупаше мускули с държавни средства - та когато го имаше, много хора не бяха съгласни с него. И емигрираха. Хем през телени мрежи, кучета и куршуми. А днес граници няма, цял свят е отворен пред вас. Айде като ви прилича ден първи на член първи, айде като не ви понася - емигрирайте и вие! Ще направите голяма услуга на народа от който твърдите, че сте.


Не го закачай Никито, той е верен последовател на Г.А и нищо не може да се промени.
Сега ще започнат измислени истории за достойнствата на Стоичков (който предаде националния), за неговите тактики и сравнения с тези на Мъри....зваем всички филма, гледали сме го...


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта