Първенство 2017/18

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 24 ное 2017, 00:56

В поста ми имам предвид първата ти снимка.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 24 ное 2017, 01:06

Я виж като се опитвам максимално близо до главата да хвана момента на удара, но след като е станал. По-различно изглеждат разположени подаващия и получаващия паса.

И все пак там с микрони и микро изчисления ако се гледа вероятно ще се окаже, че е засада. Не виждам обаче виновен, че не го е хванал това с просто око и при бързо развиваща се сиуация моментално на терена.
Прикачени файлове
VL.gif
(215.1 KиБ) Все още не е свален
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 24 ное 2017, 06:36

8 написа:За разлика от теб аз не съм сектант. Да, сега като гледам всичко в подробности наистина е засада. При втория пас, който настъпва в момента на стоп кадъра ти.....но това го виждам сега на стоп кадъра ти.

Я погледни клипа, защото аз първо нямах спомен да има засада като гледах тогава, но след яростните ти твърдения днес повторно гледах и пак не видях. Виж:
https://gong.bg/bg-football/multimedia/ ... azh-443757

Просто си го пусни и гледай. Въобще не виждам това стоене което се вижда на твоя стоп кадър. И не говоря за гола в реално време, а на повторенията като гледам. Виждам го единствено при стопирането на кадъра от теб.
Е това как се хваща и според теб тенденциозно ли е? То неслучайно съм си мислил, че само редовен гол са ви отменили. Това видях тогава. Това което сега виждам на стоп кадъра въобще не съм го видял. На пръв поглед на видеото изглеждат на една линия.

Обаче имам и малко забележки. Действието се развива прекалено бързо и явно се лови много финно. На твоя кадър все пак топката е почти, но не прилепена до главата на удрящия я. Ако някак си можеше с файн тунинг да превъртаме каданс по каданс да не се окаже, че когато топката е допряна до главата на удрящия я, онзи в дъното вече да не е в засада? Имай на предвид, че нещата вървят едновременно в двете посоки. Всяко забавяне от още дори и стотни изтегля все повече към вратарската линия момента на удара с глава, както и другия в дъното все повече се изтегля наобратно.
Дори обаче и да ги няма тези неща, ОК, може би е наистина засада, това как да го видят?

Честно ти казвам, че аз до този стоп кадър такова нещо и през ум не ми е минавало. Едва сега вече виждам смисъл да го обсъждам.
Не си сектант викаш?! Ами, как, като не си сектант, не виждаш, че Елиаш седи в засада в продължение на 4-5 секунди! Сляп трябва да си, за да не го видиш #-o Какво има да го умуваш?Играчът седи в толкова явна засада, че няма нужда от много, за да развееш флага, след като Елиаш играе с топката.Просто и ясно.Освен, ако не си изпратен там за да посечеш даден отбор.После има и обратното - няма засада, но я вдигаш.Така подрязваш всякакви опити на нарочения отбор да се върне в мача. За капак даваш и директен ч.к. за да е всичко бетон.

А колкото за наивното ти питане за камерите се надявам да не си сериозен! Та нали камерите са си там - телевизията и ПТС-а ги имаш.Само дето, вместо да имаш 2 допълнителни корумпирани и/или некадърни съдии зад вратите, техните пари можеш да ги дадеш на 1-2 човека, които да седят в ПТС-а и да следят спорните ситуации.
Ще ти дам само малко примери:

- Най-пресният е този с първоначално отменения гол на Инсиние.Байрактаря остави атаката до отбелязването на гол и чак тогава вдигна флага. Главният съдия естествено го отмени.Обаче!Само няколко секунди след това получи обаждане от ПТС-а и след още няколко секунди гола беше признат, т.к. си беше напълно редовен. Дори бяха подготвили подробна графика със стоп-кадъра и разграфени линии, за да няма и капчица съмнение в редовността на гола на Инсиние.

- Преди няколко седмици при един мач от Бундеслигата Байерн получи дежурната аванта от съдията - дузпа за игра с ръка в нак. поле. Да, ама не.Онези гадове от ПТС-а му се обадиха и му намекнаха, че решението му е леко смешно и юнака се видя принуден да отмени решението си. Дори Левандовски си беше нагласил топката, за да бие несъществуващата дузпа.

- Най-якото беше при един мач за купата на Холандия.Съперници бяха Фейенорд и ПСВ, ако не бъркам. Та при атака на ПСВ, техен играч беше повален в нак. поле, но съдията прецени, че дузпа няма.Фейенорд отнеха топката, организираха бърза контра-атака и дори отбелязаха гол. И така, докато се радваха, съдията получи обаждане, отиде до едно мониторче до тъчлинията, за да види нагледно какви ги е надробил и да видиш, как набързо гола на Фейенорд беше отменен и беше отсъдена дузпа за ПСВ, каквато от повторенията се видя, че има.

Та такивата ми ти работи. Камерите си ги има, желанието и волята обаче ги няма. Нали все пак Домусчиев и Ганчев трябва да се подсигуряват със съдии.Иначе може да стават фаулове тук-там, ако играят честно.

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 24 ное 2017, 06:40

8 написа:Я виж като се опитвам максимално близо до главата да хвана момента на удара, но след като е станал. По-различно изглеждат разположени подаващия и получаващия паса.

И все пак там с микрони и микро изчисления ако се гледа вероятно ще се окаже, че е засада. Не виждам обаче виновен, че не го е хванал това с просто око и при бързо развиваща се сиуация моментално на терена.

Ами и от твоето повече от ясно се вижда, че Елиаш е с над метър в засада. Моето също е точно след паса с глава!!!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 25 ное 2017, 19:23

Ааааа, няма такъв кеф :qipbp: Колко готино стана голчето срещу Гонорея :qipbo: Обичам селяндурски хленч =P~ Нека, нека, ще :idea:

пп: Вратарчето им се излага откъм реването.Не бил сигурен, трябвало да гледа.Бива ли така бе?Ти не си истински селяк, щом поставяш под съмнения играта с "ръка" #-o Чакам реването на Ил. Илиев и Г. Андонов =P~ =P~ =P~ Там ще е по-достойно!Убеден съм :qipam:

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 27 ное 2017, 12:10

Нямам намерение да ти отговоря. Това са някакви безмислени неща.

В кръга преди писанието ти ЦСКА-Ботев и Левски-Витоша се наслаждаваме на някакви невероятни дузпи. В кръга след писанията ти се наслаждаваме на някакви отменени/зачетени голове в Локо Пд-ЦСКА и Левски-Верея. Това е само текущото, без предните кръгове. На този фон ти излизаш с умозаключенията, че сме втория подпиран отбор, а Левски са били жертва на някакъв много сериозен заговор пред който отменените два гола на Морето бледнеят. Че така, че иначе, че зачетен гол, че незачетен гол, че картон, че не знам си какво чух поне 5 неща за предния мач с Верея и човек остава с впечатлението за много организиран диктат от 90 минути. Другата хитрина е някакви 2 минути, които ти се привиждат, че ни давали допълнително време. А не могат ли като на Лудогорец просто редовно на опонента ни да има отменен гол, измислена дузпа, червен картон? Все сигурни неща. Кви са тия 2 минути в които чакам някакъв невероятен шанс точно тогава да отбележа гол? При това я има опцията, ако все пак наистина са дадени тенденциозно, и противника да отбележи! Той не е блокиран за тези две минути, че да е или добро или нищо за моя.

Ние почти всеки мач сме със сериозен хендикап от или 1 гол (незачетен наш или измислен техен, примерно от дузпа) или от числено предимство на противника. Няма ала-бала, 2 минути и някакви твои тъпизми.

Още един факт. Ти едно говориш, как сме били подпирани в най-малко 3 ситуации с Ботев, всички останали друго виждат. Ако ти беше прав съдията трябваше да се извини след мача на Ботев, защо на нас ни се извиняват!? Нали сме били подпирани, не ощетени.

Във вашите ситуации всякакви хора и то и отявлени левскари виждат нещата, само ти не. След като безподобен ултрас като Томислав Русев вчера видя ръка смятай какво си като не виждаш.

Дори и да бяхте прави и в Ст.Загора да са ви отнели Х и вчера компенсирали не е същото. Там щяхте да вземете 1 точка и вчера 1, общо 2. Сега ако въобще това е някаква компенсаторна справедливост взехте 0 плюс 3 равно на 3 точки, с една повече.

Не е само Томислав примера. Дивак като него признава ръка, а ти си по-зле иот него. Та вие 99 година след цял полусезон уредени мачове всички левскари до един писнахте от ЦСКА. Още това говори за много изкривено възприятие на реалността.

Оставям настрана дреболиите с които си се заловил. Тук имало засада, там онзи се почесъл, онзи не си измил зъбите. Визирам примерно вчера 80-та минута, когато нямаше засада за нас. Ти такива неща ги слагаш като световни конспирации и отявлено подпиране за другия. ОК, приемам го и нямаше да го и споменавам ако не исках да ти дам пример. Тези неща иди-дойди ги приемам. Не приемам абсурдните и измислени дузпи с Ботев. Ти изреждаш все някакви си ситуациики от мачовете, които ако се хвана иаз ще събера стотина от началото на шампионата. Никой обаче не си е правил гаргара с вашия отбор, така както например с Морето, ама ти изпъчи корема и се сложи сред жертвите.

Ако ние сме втория най-подпиран отбор призовавам да се спре с подпирането, защото ми писна от отменени голове. Както и при вас да спират да ви секат, както ти се привижда и да поотпаднат дузпите срещу Витоша, несвирените с Локо, дългото "рамо" от вчера. Ебати ощетяванията дето ти се привиждат.

Аз не съм безумец, за да ти отговорям. Щом считаш, че сте ощетени, а ние подпирани гледай си през тази изкривена призма мачовете. В края на крайщата не аз имам кокоша слепота.

И последно. Призовавам да задържите този треньор. Пълни смешници, дирижиращи мачовете, вместо да създадат отбор и догодина ще сте пак циркаджии. Вие винаги сте били и такива. Никога отбор. Катун търсещи далаверите. Напоследък вече във всеки кръг. Догодина в турнирите ебане. Защо? Защото вместо да играете футбол пак, дори и като не сте сред двата пертендента за титлата, се извисявате над всички с масови далавери. Ами играйте си така. Тя това е вашата игра от над един век.

А ние? Ние сме втория най-подпиран отбор и няма да ти отговарям на щуротиите. Комунистите ни помагат и това е. Същевременно на вас пречат и ви репресират. 99-та сте чисти, ние сме развалили всичко. Сега пак така ама някое джудже пак ще ви се подиграе лятото. Това което ти пишаш е така с пвсичките му там засади и глупости, а при нас няма абсурди, а напротив. Тънко ни подкрепят с по 2 минути и един сладолед на клечка всеки мач.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 27 ное 2017, 16:02

Ами при нарушение в атака, какво става? Да не го свирят ли?

Както казах вече - видеоповторенията са решението :idea: Решението, което у нас никой не иска. Имало засада, нямало засада. Оставяш атаката да продължи и ако стане гол, тогава гледаш дали има нещо нередно. Ето вчера в Италия пак с видеоповторение се реши един мач. Ама хората имат воля и желание :wink:

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 28 ное 2017, 10:02

Последния мач на Барса трябва да считат, че са заколени, че е тенденциозно и че са сами срещу всички.
Доста фрапантно отменен гол ама .............наистина се случва. Сякаш Барса не е имала обратни ситуации в своя полза. Затова продължаваш мача, а не да вадиш отбора от терена си.
Ако наистина всичко е нормално случва се и да си ощетен и да имаш предимство. Съдиите също са хора. Ако не епросташко и целенасочено ОК. Нямам намерение да слагам камера и за всяка прашинка да проверяваме детайлите.

Стига с тия засади, побутвания и т.н., още повече ако ги има и в двете посоки, а точно ти не можеш да се оплачеш от това. Бъркаш като зодия Дева смисъла на играта взирайки се в педантичната точност.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 28 ное 2017, 15:35

Ами нали точно това ти пиша! Камерите ще елиминират огромната част от грешките на съдиите :idea: И няма значение дали е целенасочено или не :idea: Когато има или няма гол, има или няма дузпа, то трябва да се отсъди справедливо, а не съдии да решават мачовете :qipaq:

С камерите нямаше да има незачетен гол на Барса, щеше евентуално да има дузпи за Славия срещу Чавдар Литекс, за Локо Пд срещу Левски, за Чавдар-Литекс срещу Ботев Пд, както и една друга за Ботев Пд в същия мач, а тази , която им се даде преди това, щеше да бъде отменена. Щеше да бъде отменена и дузпата за Левски срещу Витоша и вместо това щеше да се отсъди ъглов удар. Щеше евентуално да се отмени и гола на Левски срещу Верея, както и от предния мач щеше да се отмени първия гол на Верея срещу Левски и да се зачете този на Левски. Примерите са безбройни при всичките тези корумпирани и некадърни съдии в България и по света.
Да не споменавам пък какво ще стане, ако и нарушенията и ударите без топка ги подкарат на видеоповторения :wink: Тогава играчи като Моци, Дяков, Манолев, Бодуров и т.н. във всеки шампионат ще играят поне по 5-6 мача по-малко заради наказания!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 28 ное 2017, 20:48

Аз не го виждам така, а и футбола ще стане (още повече) безинтересен.
Съгласен съм да се въведе орловото око от другите спортове с подобни опции за ползване един или два пъти в мача, за да се елиминират абсурдните несправедливости. Като пример бих дал мача Германия-Англия от световното 2010. Не, че немците не бяха по-добри, не че не мачкаха, не че най-вероятно пак щяха да са победители, но наистина на англичаните беше отменен редовен гол и колкото и аргументите да са били в полза на победа на Германия беше отнета възможността на Англия да се върне в мача. Винаги остава въпроса "ако", защото това "ако" не е толкова трудно. Става дума само за още един гол (и въпреки че фасона на игра на немците едва ли щеше да се промени и при зачетен гол).

Като допълнение бих въвел и немската система за наказания по видео повторения след мача. Примери бол. Ръката на Марадона, някой скришно нокаутирал или злобарски настъпал/изритал противников играч, абсолютна симулация подвела съдия и подобни. Такива шмекери, които отявлено са търсели победа над съперника не по футболен начин да си получават там като в Германия 3, 6 месеца или 5-10 мача аут. Нали успял си да излъжеш по време на мача, ОК, ама след това си бери гейлето и помисли рследващия път пак дали си заслужава цял полусезон да не играеш.

Но дотук. Не съм съгласен за всяко нещо да е стоп (на играта) и рипийт (хайде да ходим да гледаме камерите). Самата опция ако е позволено винаги да изразяваш съмнение и по презумпция да не се допуска ощетяване на невинен ще доведе до злонамерени изпълнения. Два примера. Мача е дълбоко в продълженията моя отбор няма физически сили. Хоп, бурен протест за нещо си, отиваме гледаме повторенията, казвам "ОК, объркал съм се, наистина било редовно нещото си" и играта продължава.........но моя отбор получи така ценните 1-2 минути почивка без да разкарва топката и да отнесе жълт картон. Пример 2. В България и в други дивашки територии нищо чудно да се хванем за шиите и да накъсаме игтрата със спирания във всяка минута независимо за какво. Засада, фал, бутнал ме някой и т.н. Нали се сещаш психари като Вили Вуцов или Херо в търсене на "справедливостта" какво биха направили ако правилника им позволяваше всяка ситуация да филтрират и през камерите. 180 минути мач в който през една минута се редуват игра и гледания на повторения докато достигнем пълното игрово време. Едва ли някой ще го изтърпи.

И последно. Има нарушения, които са спорни. Двама виждаме и сме съгласни с факта, нямаме спор за него, но имаме спор в тълкуването му. Например някой играч нито да не е докоснал противника в наказателното, нито обаче и да го е спънал. Нещо средно, "подпрял го е". Гледаме повторенията и двамата с теб виждаме този факт и никой не твърди, че нямало контакт, нито че имало чисто нарушение. Само дето единия вижда игра рамо в рамо и все още в правилата, а другия "може и тънко да е, но си е нарушение". И двамата треньори се кълнем в правотата си и сочим записа на камерите. "Ето, не е нарушение" и "може и леко да е, но го бутна и е нарушение". В такива ситуации съдията, колкото и субективно да е, е там за да отсъди.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 29 ное 2017, 06:50

Осмак, ти поне един мач гледал ли си от първенствата, където прибягват до помощта на видеоповторенията? Какви нарушения, какви 180 минути. На мачовете, които съм гледал досега, или няма никакви ситуации, или е една, най-много 2 на мач :wink:

Става въпрос за ситуации, като тази която си посочил между Германия-Англия или тази от 1986-а на Марадона. Просто, и в едния, и в другия случай за по-малко от минута, щяха да се поправят несправедливите решени и толкоз! То и в България спорните ситуации са по 1-2 на мач, рядко е да са повече от 2 :!:

Ти си се вкарал в някакъв филм по сценарии на Домусчиев и Ганчев и не искаш да излизаш от него :!:
А това да наказваш играч след мача е добре от една страна, но от друга ситуацията е малко "след дъжд качулка".

Важното е да се направи първата стъпка, за да се нормализира шампионата, а съдиите да се кротнат с тенденциозните отсъждания.

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 29 ное 2017, 12:28

Много бързо Господ им го върна.

Ръководството на ПФК Ботев излезе с официална позиция, в която призовава председателя на съдийската комисия към БФС Петър Петров да освободи заемания от него пост.


Само преди кръг коментара беше "щом съдията е свирил дузпа значи е дузпа". Ами тогава за последния им мач да речем "щом съдията е свирил отменен гол или не е дал червен картон, значи е така".

Въпреки, че отмяната на гола не е чак несправедлива. Има някакъв резон. Виж японския червен картон си е поредната простащина като не бе свирен.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 29 ное 2017, 16:01

В нашият случай срещу Гонорея най-хубавото беше, че Господ им го върна в директния мач :qipag: Само какъв контраст имаше в двете интервюта на И. Илиев. След авантите в тяхна полза искаше да се оставели съдиите на мира, а след мача в събота само за тях говори :qipbo: Как да не му стане готино на човек :qipaz:

Иначе е повече от ясно, че тази мижитурка, дето се води шеф на съдиите трябва час по-скоро да си ходи.

Между другото, четох че и в Испания от следващата година ще въведат видеоповторенията, подобно на Италия и Германия.

А у нас трябва първо Домусчиев и Ганчев да ги разстрелят, за да се въведе подобно нещо.

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 29 ное 2017, 19:58

Blue написа:В нашият случай срещу Гонорея най-хубавото беше, че Господ им го върна в директния мач :qipag:


Друго е (най-хубавото). Вие всепризнато сте номер 1 по отношение на административните дела и в това отношение никога не сте имали съперници. Може да не сте нещо особенно на терена, но тези, които пипат извънфутболните дела при вас са най-умните.

Левски (с Верея)-Вместо равен и равен :arrow: загуба и победа/Превод-вместо 2 точки :arrow: 3 точки
Ботев (с ЦСКА и Берое). Вместо загуба и победа :arrow: равен и равен/Превод-вместо 3 точки :arrow: 2 точки

Така на пръв поглед изглеждащото компенасоторно връщане при вас придобива изглед на бонус 1 точка, а в случая на Ботев -1 точка. Така би било АКО няма оплакванията от прословутите съдии. След ответните грешки не е все тая както се опитват да го пресъздадат. Левские на кяр. Ботев не е, което обаче въобще не води до съжаления от моя страна. Ако в случая на Левски ответника е същия (Верея), който между другото също излиза на плюс 1 точка от създалата се компенасторна ситуация (без съдиите два равни и 2 точки, с тях разменени победи и 3 точки), то в случая на Ботев не са едни и същи отбори. От един взето на друг дадено. Така освен, че нямам вина за загубената 1 точка от Ботев при цялата компенасторна ситуация, ние сме и по-зле. Губим 2 без след това ние да сме компенсирания. Излиза, че ние сме дали нещо на Берое и в момента те са ни длъжници, минавайки през Ботев само като посредник. От тук и крайния извод, че точно Ботев да реве срещу съдиите малко не приляга. Не са най-ощетения отбор.

Та така. Последните редове са осмислени в сините канцеларии и хората с калкулаторите въобще не са като футболистите в синьо. Много добре си правят сметката. Извън терена, в канцеларии, сметки, далавери, наказания на комисии и т.н. не го мислете Левски. Много добре си опича работата. Малко е дразнещо, защото това не е футболен, а счетоводен отбор, но се свиква.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 30 ное 2017, 16:09

Е погледни се сега какви глупости пишеш! Ботев ви били длъжници :shock: Как ще са ви длъжници, като в първия мач излезнаха без 3-4 основни играчи? Виж Славия например са ви длъжници. Те в 1-ви кръг излезнаха и играха на 100% и така стана сакатлъка :wink: Към длъжниците можеш да причислиш и Пирин, и Етър, както и най-вече главните съдии, които във въпросните мачове не дадоха нужното ви време в продълженията, за да отбележите така важния победен гол! Пък ако ще това продължение да е колкото за цяло едно полувреме - за вас трябва и може да се дава.
Не е като за нас - спират мача за 1-2 минути, извършени са всичките смени и продължението рядко е повече от 2-3 минути.
Виж и вчерашния мач - извършени 5 смени по време на ВП(шестата беше на почивката) и мача има.... 1 минута продължение #-o Да не говорим, че имаше още спирания на играта през ВП, като продължението спокойно можеше да е поне 4 минути. Ама за нас не може.Единственото по-дълго продължение за нас дотук беше в последния мач у дома с Гонорея - 5 минути.
Ама ти тези неща не ги отчиташ, нали? Както и не отчиташ, че една съдийска аванта още в началото на мача може да го вкара в съвсем различно русло. Така както на вас се опитаха да ви направят мача с Ботев в София доста лесен с неотсъдените нарушения в атака в началото и спестения ч.к. И всичко това за няма и 15-на минути игра. Ако стане работата обаче, другия отбор отива на 3-4 гола разлика :wink:

пп: турчолята глътнаха водичка :qipag: :qipbf:

пп 2: И. Илиев за пореден път с ЖПО изказване:
„Не мога от далеч да преценя дали е имало дузпа или не. Оттук като се погледне, може и да е имало съприкосновение, но съдията е преценил така, а и беше по-близо до ситуацията.”
В предния мач не беше далеч от ситуациите :qipaq: :qipaq: :qipaq:

пп 3: тъпото турско коментаторче от домусчиев тв при първия гол на Верея изкрещя " гол за Лудогорец".Искаше му се на ибрикчията да е за турците гола :qipaq:


Върни се в “Футбол - България”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта

cron