Първенство 2017/18

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 20 ное 2017, 05:32

Лудогорец ясно, брани се от нас, ама вие защо го правите!? :qipan:

Въобще не сте дразнител за първите два и сте прекалено далеч. В същото време едва ли някой отзад ще ви заплаши третото място. Такова забиване на едно място е просто време и пространство за градеж. Ясно е, че нямате капацитета на първите два, както и доста дръпнахте предните два месеца, за да могат другите отбори да ви следват неотменно. Логично погледнато вие нямате важен мач чак до лятото. Цял шампионат имате за изпробване на различни играчи и схеми, за да се подготвите за първите предварителни кръгове на ЕКТ и то тогава вече няма да имате място за оправдания след толкова много време.

Обаче не, левскаризма е налице. Затова сте неприятен отбор и отвращавате. Лудогорец пази титла, гони място в ШЛ, все още играе в Европа. Безскрупулни, но има какво да бранят. А вие? Нищо. Ей така, без смисъл. Просто ви сърбят ръцете. В кръвта ви е да се търси нещо нефутболно. Ако може там със съдиите. Затова никога не сте били, не сте и няма да бъдете отбор. Какво ви подразни вчера, че си откраднахте измислена дузпа, а оня дебил с юмрук нокаутира без картон? Смешна работа. Не ми пречите, защото няма да ни минете това първенство, но ще ви се присмивам на глупостта. Така ПАК няма имате футболен отбор за Европа и пак ще хленчите, че някой ви е виновен. Вие винаги сте имали съдийски отбор за местна употреба, не футболен за европейски сблъсъци.

Да излиза Блу-ту и да почва пак да защитавма налудничавите си теории. Ясно е, че първосигнално сектата не може да приеме, че има подобие на отбор и би трябвало да е гневна, че Витоша не пада сама, със съдиите или както и да е. Между другото ето ти един отбор играл в отбрана, който взе точка. Правя намек за Локо ПД, че няма значение кой колко е търсил противниковата врата. Може да се получи реми нищо че си търсил повече гола.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 21 ное 2017, 05:33

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... vka-459216

Гледам видеото и нищо учудващо. Обсъжданите грешки са във вреда на ЦСКА и в полза на Левски. Сякаш не знаят кой е съдийския отбор. Редовно поощряван, редовно ревящ, че той бил ощетяван. Нищо футболно. Само пернати сектанти, които ти обясняват врели-некипили. Сигурно и за последните събития Блу-ту има логично като за сектата обяснение. Дори вероятно нахъсан, озлобен и с кръв в очите ще обясни, че всъщнвост Левски е ощетен и му е отнета победата. Ненормална работа. Ненормален отбор, ненормални фенове.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 21 ное 2017, 16:48

Осмак, че дузпа за нас нямаше е повече от ясно.Също и, че за Ботев нямаше в онази ситуация, когато я отсъдиха. Дори за вас можеше спокойно да отсъдят в ситуацията с Манолев(ок. 38-а минута беше).
Обаче понеже споменаваш мача с Локо Пд, та да те попитам няколко неща.
Защо на Бодуров не му показаха ч.к. в 13-а минута? Първо задържа, а после и изблъсква с ръка откъсващ се сам срещу вратаря играч на Ботев Пд.Срещу Локо Пд, Горанов получи директен ч.к., а Бодуров не? Съдията дори и нарушение на Бодуров не даде :!:
Понеже все за равен говориш за Локо Пд, видя ли, че дузпата не е непременно гол! И като споменахме за дузпа, обърна ли внимание, как към 45-а минута на ПП на мача на Чавдар-Литекс и Ботев, топката се отби от ръката на ваш играч? Нещо написа ли за тази ситуация, че ми е убягнало? :qipag:
За продължението на мача нещо написа ли? Кой мач поред при неизгоден за вас резултат се играе 5 минути и нагоре допълнително?
Как щеше да е, ако ви се беше наложило да играете ок. 80 минути(вкл. продълженията) с човек по-малко, при положение, че бяха изгонили Бодуров? Да не говорим, че така той ще пропусне и следващия ви мач!
Нещо все ти убягват подобни неща, а?

Между другото, аз видеа и снимки от гонг.бг, а и от доста други места, не гледам :!: Настройките ми за бисквитки за подобни сайтове не го позволяват! Писна ми, когато влезна да прочета някоя новина и прикаченото видео да ми тръгва автоматично #-o Много е дразнещо и не е само в този сайт :qipaq: Гоустъри и Адблокер вършат добра работа по отношение на други неща, та в сайтове, като гонг.бг само текст чета.За видеа има youtube.com!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 21 ное 2017, 22:56

Осмак, че дузпа за нас нямаше е повече от ясно.


Ти не си от Левски [-X
Не може то така нещо да не е в полза на Левски. Объркал си се!

За другите неща само ще спомена, че дузпата срещу Манолев не съм я коментирал. Както казах толкова много неща са в посока Разград, че просто няма смисъл. Единствено коментирах дузпата за Ботев и то не заради несправедливия характер (защото има и други такива неща), а заради смешния елемент. Да търсиш ти в нападение да подкосиш защитника с максимално дълъг шпагат и уви усилията ти да останат неуспешни и въпреки това в съдията да заговори едно чувство на милозливост, че все едно си го стигнал и все едно той теб е подкосил и да ти даде дузпа. За Оскар си е! Няма как да го подмина. Сега което си е шедьовър си е шедьовър. Ботев скри топката на всички, включително и на вас! Чак такава драматургия на такова високо ниво не сте вкарали. Срещу Витоша беше просто някаква елементарна симулация за дузпата, нищо повече, но изпълнението на Ботев си е уникално. Дори футболистите на Барса са застрашени, а те притежават повече от дсобри артистични умения.

Другото какво да го коментирам. То е ясно, че БФС играе по свирката на Домуса. Не е ли видно? Наказаха съдията от мача ни с Ботев с 2-3 мача почивка и после пак се връщал. Това ми звучи като едно време при соца в училище "мъмрене" и "повече няма да правиш така", което разбира се при второ подобно тежко провинение беше следвано от "строго мъмрене", а аз трябваше пред целия строй да се червя какво лошо момче съм. Голяма работа. Оставам си в клас и всичко си върви постарому. Та така и съдията. Остава си в А група и след малко почивка да отскочи евентуално за релакс до Гърция пак ще си е в час както аз преди в училище.
То по същата логика още следващия кръг спокойно мога да очаквам дузпа срещу нас, отменен наш гол или изгонен наш играч. Кво толкова? На виновника в черно ще му шитнат 2-3 мача почивка, той ще се засрами, ще каже, че повече няма да прави така и така си продължава първенството и върви, а кучетата нека да си лаят.

По-смешно ще стане когато в един момент, а аз очаквам точно така да стане, и Гришата поразтвори портфейла си. Аз не се шегувам като посочвам 99 година. Тогава като почнеха спортните новини хората казваха (ако не знаеха резултатите) "Литекс и Левски пак бият, нали", та и сега вървим към подобна пародия. Тъпо е, а и не е интересно дори да си от страната на печелившия. Почти няма футбол в това освен в директния сблъсък плюс евентуално 2-3 странични мача в които твои сателити скочат на кръв срещу противника ти.

На този фон пък вас въобще не ви разбирам. Нищо не ви трябва и защо участвате в някои циркове като няма никакъв смисъл. По-смешно ще стане ако пак стане като 99 година и ваш по-продължителен пробив за купата ви доведе в един момент до арбитри на шампионския сблъсък както при нас се случи.

И алтернативи няма. Че Перуката трябва да изхвърчи е вън от съмнение, но алтернативата с Чичовото не е много сигурно позитивна. Там обикновено стои Черепа отзад и дърпа конците. Същата работа. Далавераджия.

Хайде със здраве. Аз ти казах, че сблъсъка тази година е двубой, не трибой и не бъркам. Няма нищо странно. Вие нямате никакъв отбор и бързо забравихте как два месеца преди Делио Роси каква жалка картина бяхте у дома в плейофа с Верея. При това не е сигурно дали и Роси е месията. Спрете да се занимавате с Локо Пд, Витоша, дузпи-недузпи, просто няма смисъл, отдалечете се от цирка Разград-Борисова градина, който тепърва ще става по-голям и просто си играйте играта пък колкото точки вземете няма никакво значение. Така или иначе ще вземете квота за Европа. Градиш така една година отбор и догодина търсиш вече нещо. Това е най-смисленото. Другото са безмислени глупости. Ние бяхме така миналата година и затова сега по естествен път се зъбим. Миналата може и да бяхме втори обаче в нито един момент не сме били заплаха за Лудогорец.

Както и да е. Ако на някой много му трябват задължителни победи срещу Витоша да ги търси на всяка цена. С две точки повече нищо няма да се промени за вас, но виж с липсата на игра и търсене на странични приоми и догодина няма да има отбор...ама вие си знаете, няма да ви се меся. Аз покрай моя отбор сега следя Домуса докъде ще стигне. Абсурдите не спират всеки кръг и уж все се вземат бележки, а очаквам още следващия кръг да има пак някакви писъци.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 22 ное 2017, 14:49

Осмак, защо ли не се учудвам, че пак не отговори за спорните ситуации във ваша вреда :qipag:

А такива дузпи, като на Ботев и друг път са се давали.
Ще те върна много години назад, ама наистина много! В средата на 90-те години на миналия век, паднахме в Бургас от Нефтохимик с 5:1.Тогава онези ни бяха наистина черна котка.Та в този мач, за нафтата дадоха точно такава дузпа, каквато за Ботев. Играчът на зелените протегна крак и се спъна съвсем умишлено в застаналия неподвижно защитник на Левски :!: И съдията я свирна.
В световния футбол също има много примери за подобни "дузпи".

А всичките тези проблемни ситуации могат да се решат с видеоповторения!Тази седмица гледах мач на Наполи и страничния съдия вдигна засада при първия им гол(на Инсиние).Обаче от апаратната се обадиха на арбитърчето и гола беше зачетен.ЕЛЕМЕНТАРНО!!!
Само дето у нас на никой не му пука за това, а най-вече трупата на Боби, Лечков, Домусчиев, Ганчев, Тумбака и Ко не искат да има такива технологии, т.к. номерцата им няма да минават :qipaq:

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 22 ное 2017, 16:31

Не коментирам, защото не съм гледал въпросните неща. Гледал съм акцентите, не целия мач.

Така или иначе повечето неща за които ти говориш, без значение в този или друг мач, по принцип са или в рамките на допустимото или най-вероятно не влияят на резултата. Аз и за Манолев толкова не споря. Вярно, че е повече дузпа, но макар и по-рядко може и да не се даде такава.
Виж за цирковите неща, където е очевиден абсурда за това говоря.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 22 ное 2017, 19:22

8 написа:Не коментирам, защото не съм гледал въпросните неща. Гледал съм акцентите, не целия мач.

Така или иначе повечето неща за които ти говориш, без значение в този или друг мач, по принцип са или в рамките на допустимото или най-вероятно не влияят на резултата. Аз и за Манолев толкова не споря. Вярно, че е повече дузпа, но макар и по-рядко може и да не се даде такава.
Виж за цирковите неща, където е очевиден абсурда за това говоря.

Ами ето ти го:

https://www.youtube.com/watch?v=MqSSIHVUGF4

Наслади му се.Най-вече на коментаторчето, според което всички спорни ситуации във вреда на Ботев са си ОК, а обратното не е. Същото коментаторче, когато става въпрос за Левски и има спорна ситуация винаги го повтаря през целия мач, а и след него.Това същото коментаторче е известно с публикациите си КЗЛ във фейкбук и то неведнъж!

Та обърни внимание в 5-та минута, как всичко според него е наред след интервенцията на Манолев срещу Неделев, как в 13-та минута Бодуров си използвал ръката, толкова, че да извади от равновесие играча на Ботев( и дума не става за нарушение, камо ли пък за директен ч.к.), после играта с ръка в 45-а минута просто се отчита, че я има, но няма и помен да се спомене за дузпа.Не казвам, че такава дузпа трябва да се отсъди - топката дори не влизаше към вратата.Отбелязвам го, понеже абсолютно същото коментаторче през целия мач между Левски и Септември не спря да натяква, как срещу Левски не се била отсъдила дузпа, при положение че топката удари ръката на Яблонски, която ръка беше прибрана до хълбока му, а ако ръката я нямаше там, топката щеше да се удари точно във въпросният хълбок!!!

Та ми е любопитно какво ще кажеш за играта с ръка на играча на Чавдар-Литекс? По-горе написах, че за мен е абсурд да се свирне такава дузпа, още повече че топката излизаше в корнер! Но ти понеже много хленчиш за играта с ръка на Левски-Локо Пд, където топката щеше да прехвърли стадиона, да те питам тук какво според теб трябваше да се отсъди?
И какво ще кажеш за съдията като цяло, който за първите 15-на минути поне на 3 пъти леко ви подпря, като 3-я път ви спести изгонване на ваш играч!

Тези неща не ги виждаш, нали?!

Ето ти и репортажът от мача на Левски с Локо Пд, където Горанов в 41-а минута не е използвал ръката си, колкото да спре играча на Локо Пд, както и че ръката на Холмар не е в естествено положение, нищо че посоката на удара е встрани и високо над вратата, а да не говорим, че преди това може да стане въпрос за подлагане от страна на играч на Локо Пд при опита за изчистване на Холмар!

https://www.youtube.com/watch?v=H8PNBCfaDw0


Ако искаш ще ти извадя и репортажа от мача на Левски със Септември, да видиш как ръка прибрана плътно до тялото е чиста дузпа?!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 22 ное 2017, 20:48

Много неща ми нахвърляш. Погледнах първите три.

5-та минута
Има нарушение. Неотсъждането му обаче не намирам за скандално. Често се случват такива неща. Най-често като се подпира някой гранд.

13-та винута
Ами честно казано тези неща трудно се свирят. Казвам ти мнението си. Виждам, че не си съгласен, но такива побутвания или подпирания често не се свирят. Обратното е по-скандално. При такива леки подпирания като падат футболисти на Барса и бързо се дават дузпи. Тогава доста отбори подскачат, щото излиза, че не можеш да ги докоснеш.

45-та
Ами това по-често се дава дузпа. Аз лично при такава ситуация очаквам дузпа.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 22 ное 2017, 20:52

Обаче нито една от предните ситуации не е абсурдна. Да си измисляш нещо. Като липсата на нищо при дузпата на Ботев, като махането на двата гола на Морето, като Верея-Славия.

Неправилни неща мога да приема, защото и в западните първенства има. Да, видно е, че някъде има тенденция, но ОК, ако не е прекалено да запазим спокойствие. С две думи 2-3 мача в първенството да сме ощетени ОК, въпреки че те могат да решат титлата. ...ама в почти всеки кръг да виждам Домуса на нашите мачове, а и на други става нагло.

Не приемам абсурдните неща. Морето тръгва, гол, два, трети ли трябва да вкара за тези 5 минути, че барем помръдне резултата!?
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 22 ное 2017, 21:57

8 написа:Много неща ми нахвърляш. Погледнах първите три.

5-та минута
Има нарушение. Неотсъждането му обаче не намирам за скандално. Често се случват такива неща. Най-често като се подпира някой гранд.

13-та винута
Ами честно казано тези неща трудно се свирят. Казвам ти мнението си. Виждам, че не си съгласен, но такива побутвания или подпирания често не се свирят. Обратното е по-скандално. При такива леки подпирания като падат футболисти на Барса и бързо се дават дузпи. Тогава доста отбори подскачат, щото излиза, че не можеш да ги докоснеш.

45-та
Ами това по-често се дава дузпа. Аз лично при такава ситуация очаквам дузпа.
Не виждам това в 13-а минута с какво е по-различно от това в 41-а минута на Левски-Локо Пд?При едното се дава директен ч.к. , а при другото дори нарушение не се отсъжда. Критерият е коренно различен!
Това в 5-а минута можеше да доведе до гол, а от тази ситуация нататък мача става лесен за печелене. Имаше едно друго леко подпиране в 9-а минута, когато играч на Чавдар-Литекс спря с ръка потенциална контраатака на Ботев Пд и след това се стигна до удар към вратата на Ботев Пд. Като добавиш и това в 13-а минута със спестения ч.к. и ти става ясно кое как ще е!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 22 ное 2017, 23:53

Е то като те слушам излиза, че в крайна сметка Ботев е ощетения от този мач. Сигурно и дузпата им е един вид минимална компенсация за всички злини, които е причинил червения съдия. Още поне две трябваше да им даде, за да е равностойно.

Не мога да разбера какво се хващаш на всеки мач за всяка подробност. Винаги може да се намери някоя засада, картон, фал, че дори и дузпа или гол, които не са отсъдени правилно, но са приемливи. В смисъл в графа "случва се". Единия път ви отменили редовен гол срещу Верея, другия път ви дали измислена дузпа срещу Витоша. ОК, но не мисля, че съдията го е направи с цел да повлияе на резултата, както и че самия резултат е много или въобще по-различен ако не бяха въпросните ситуации.

На мача в Стараза Загора вие отивахте към вероятна загуба. Просто бяхте абсурдно слаби и дори отбор от Б група би имал реален шанс да спечели този мач. Да, вярно е, че гола е в сравнително определящ момент (наличието или липсата му води до различни знаци в него момент, единица или хикс). Ако беше 2:0 преди отменения гол щеше да е лесно. С него или без него все домакините водят. В случая не е така и наистина има основания за претенции. Лично обаче аз смятам, че най-вероятно пак щяхте да паднете. Бяхте трагични. Разбира се винаги съществува вероятността да не се получи така. То и Пирин бяха по-слаби от нас ама не паднаха. Не е задължително резултата да отговаря на показаната сила на терена...........но същото важи и за Левски-Локо Пд.
Така или иначе в Стара загора погрешно го свирил ама чак пък някаква кампания да има срещу Левски е абсурдно. Така го видял. Аз също не се оплаках втория кръг от измисления червен картон срещу Лудогорец, въпреки че имам повече основания. Не заради несправедливостта ами защо точно срещу Лудогорец. Намирисва. Да беше срещу друг ни се случило. Но както и да е. Приемам го. Най-вероятно и с 11 пак щяхме да паднем. Приеми и ти, че с гола в Стараза Загора най-вероятно пак щяхте да паднете. При всички положения и въпреки грешните съдийски отсъждания по всичко изглежда, че мачовете отиваха така или иначе в посоките където отидоха. Иначе ако ще ревеш за Стараз Загора, то и аз ще се изпъча и ще кажа "откраднаха ни победа на Армията срещу Лудогорец". Знаеш ли какъв обрат почваше ако не беше картона. Гол след гол щяхме да вкараме.

Да вземем и другата глупост. Този път във ваша посока. С Витоша. Също е приемлива. Първо не повлия на резултата, но дори и да бяхте били и то само с този гол и 1:0 трудно мога да кажа, че точно това определя мача. Да и Витоша с право щяха да бъдат сърдити, както и вие срещу Верея, но всеки се сеща, че този мач така или иначе Левски ще напада и това че бие точно с 1:0 от измислената дузпа въобще не е гаранция, че е нямало да има и други голове. Може пък като вече е станал левскарите да не са били много на зор да се концентрират и втори да става. Да, малкия отбор страда от това и е ощетен ама такива гледки ги има.

Обаче с Локо Пд беше ощетяване. Този мач, ако не присъства съдията като герой, нормално протичаше с надмощие на Левски и една едничка опасност за Локо Пд от която щяха да изравнят. Случват се и такива мачове. Не е справедливо спрямо показаната игра, но във футбола и това го има. И Пирин не заслужаваше Х ама понякога се случва десетки положения да се изтърват и да го постигнат. Какво сега, да им го отнемем, защото ЦСКА играл по-силно? Та и във вашия случай. Игрово заслужавахте повече победата ама така се случило, че вашето надмощие се изрази само в 1 гол, а те пък имаха само един шанс, но от който им беше спестен в много голяма вероятност гол. Тоест като Пирин и те трябваше да ожънат едно реми с известна доза шанс Не можеш да отнемаш шанса на отборите. Случва се цял мач един отбор да напада, а другия в 90-тата минута да стигне до първо положение ама да бие. Те не заради играта, а просто заради футболния правилник заслужаваха накрая дузпа и съответно почти сигурно гол. Ко играли, ко не играли няма значение, мача отиваше към реми и съдията го спести. Измислената дузпа срещу Витоша мога да я приема на принципа "съдията се подвел". Случва се, не един и двама симуланти са пробутвали номерата си, но с Локо Пд видя удара в ръката и при това се свири дузпа без никакви сантименти. Там открико ви защити.

Така че аз за мачовете ви с Верея и Витоша приемам нещата. С Локо обаче не. Съдията просто не поиска да даде дузпата. При нас за цяла есен не ми се коментира и оплаква, но този цирк с Ботев е абсурден. Разбери, аз не одобрявам скандалните решения, където е видно за всички, а съдията се прави на льохман. Мога да се обзаложа, че Морето и 6 гола да бяха направили за 5 минути нямаше да им се признае ни един. Той съдията просто открито не искаше. Мога да кажа, че за нашата дузпа ако ще и на 40 метра настрани да беше шпагата на ботевиста съдията пак щеше да види дузпа. Така си е наумил предварително. Ето тези абсурди, където е видно, че чернодрешкото нищо не го интересува и си има план, който твърдо следва, ето това е дебилското. На другото майната му. Че не свирили дузпа с Ботев на Манолев, че с Морето където ми наду главата за 1-2 минути повече добавено време ни отмениха редовен гол ли беше или недадена дузпа там пак на Манолев и още много такива неща, които никак не са малки, защото в почти всеки мач влиза едно от трите (дузпа, отменен гол, червен картон), което ни лишава от голово или числено предимство, но ОК, ще го изтърпим Домуса ама да се свирят фрапантни неща като тази дузпа на Ботев вече е смях.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 23 ное 2017, 08:35

Осмак, на теб ти убягва цялостната картина!

Първо има един отбор, който е тотално толериран спрямо всички останали отбори и решения в негов ущърб са изкл. рядкост и това безспорно е Лудогорец.Почти няма кръг и отбор, който да не е ощетяван в по-малка или по-голяма степен за тяхна сметка. За тях картони се дават само при извършено убийство от техен играч.

Второ отборът на микренското джудже го следва по аванти. Само виж на кой друг отбор са му давани толкова щедри продължения, когато мачът се е закучвал.Поредното такова беше срещу Ботев! Да не говорим колко спестени жълти и червени картони имат играчите на този отбор. И това не е само от последният мач, а още от началото на първенството.

Трето, колко пъти и срещу кои отбори се излизаше с резервите.Колко пъти например срещу Левски отборите са излизали с резервите си?

Четвърто, пето, шесто и т.н. колко пъти съдийте се правят на принципни само на гърба на едни отбори, а за други си затварят очите?

Примерът с Бодуров и Горанов при идентични ситуации е капчица в морето от примери.На мача на Левски срещу Лудогорец, някъде около 12-13-а минута С.Дяков мисля беше извършва нарушение за ж.к.Съдията ....нищо.Коментаторчето се изказа, че съдията не искал да избързва с картоните още в началото на мача.Само 5-6 минути по-късно и при първата удобна ситуация се показва ж.к. за играч на Левски. Явно вече може и не е рано, щом ще е в полза на правоверния отбор.Само в този мач се спестиха поне 5-6 ж.к. на Лудогорец. Срещу Локо Пд също имаше спестени картони за играчи на "смърфовете", а когато правилно изгониха Горанов съдията беше доста принципен и строг.Срещу Верея пускат гол от засада още в началото на мача с което улесняват Верея на максимум - гол от съблекалнята от една страна, а от друга намек каква сеч може да настане, ако се наложи за противниковия отбор.После става 2:0, а за капак и се отменя абсолютно редовен гол. На микренския за отборчето сега се опитаха да ударят едно рамо с неотсъденото нарушение срещу Неделев в началото на мача им, за да вкарат евентуално гол и мача да тръгне леко.

Това са само отделни примери за цялостната картинка за нашата мила родна футболна действителност!

Преди години, защо спряха да свирят чужди съдии дербитата? Защото правилните отбори рядко ги печелеха :!: Пусна се мантрата, че и те били правели грешки. И от онези години, та и до този момент, въпросните отбори не искат и да чуят за чужди съдии, за да не им се провалят плановете. За видеоповторения пък никой не смее и да си помисли.Едно, че мачовете ще продължават с 5-10 минути повече, за да се обсъждат и коригират спорните ситуации, породени от "неадекватните" решения на корумпираните съдии.Друго, че смисълът от хващането и работата със съдиите на определени президенти ще се изгуби! Като например една дузпа, която се отсъди миналия сезон през есента за Чавдар-Литекс в мача с Левски.Нарушение срещу вратаря, довело и до контузия на всичкото отгоре, се обръща и се свири дузпа. Само дето, ако имаше видеоповторение това нямаше как да мине и съдията нямаше как да си свърши работата.Или пък голът от засада на Верея щеше съвсем резонно да бъде отменен, а този за Левски зачетен! Или пък отменените голове за ЧМ! Примери, колкото щеш!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 23 ное 2017, 14:25

Слушам глупости. Най-облагодетелствения след Лудогорец отбор загуби доста точки от "облагите". Не, благодаря. Предпочитам да не сме облагодетелствани и да получим спрямо играта точките. Щяха да са повече. Само ти си с някакво усещане, че са щели да бъдат по-малко.

Това с добавените времена са някакви твои усещания и оценки, но дори и да са правилни предлагам промяна. Не искам 2 минути повече време за игра. Това какво ми гарантира? И Реал М едва ли може да изполбзва такова предимство да узаконява в гол. Да карат по-простичко "нашите" съдии в авантите. Я дузпа като на Ботев да ни дават, я червени картони на противника и такива по-стойностни неща. Прекалено тъпо ми звучи твоята конспирация. Излизам и давам 2 минути повече игра и любимия ми отбор ще се възползва. Да не говороми, че дори може да последва обратното.

Понеже трима играят преди гола на Верея при първия гол ти къде видя засадата. При дългия пас не получава топката играча в засада и той не влияе на играта. При втория пас топката се връща назад. При третия към голмайстора пък е най-малко в засада. В кой момент не ти харесват нещата? В този мач ви отмениха редовен гол. Друго няма. Ти пак полетя. Като истински левскар с огромен размах действаш и обърна обратно нещата. Вие имате, те нямали и вече знам какво ти се върти в главата. Че са ви спестили заслужена победа. Вероятно и изразителна.

Видеоповторения не можеш да въведеш.
1. Ти ли ще слагаш камери на мачовете в трета дивизия? Или правилника за едни е един, а за други друг? Който има пари ок, който няма да го духа.
2. И да сложиш ще се гледа само една или една плюс една ситуация за отбор в целия мач. Мача няма да е роботика и всяка минута да гледаме по 2-3 ситуации дали са истински (фал, засада, падането спъване ли или се проснал), а ти си точно такъв по писанията. Дай му един мач и ще види поне по 5 ситуации през двете полувремена. Там не било картон, тук ръка, там засада, всичко кълвеш до последна подробност. Единственото, което не търпи промяна е че сборно нещата са все срещу Левски и за ЦСКА. Те ни свириха дузпа-цирк, но ти всъщност убеждаваш, че като съберем 5,13,45 минута реално съдията е бил цесекар. Ще се просълзя.

Да слагаш Левски-Верея до ЧМ-Септември е нелепо и обидно към следящите футбола. И вие били жертви и морето. Нищо общо. Ако искаш още един смешник аз пък смятам, че към тези мачове може да причислим и ЦСКА-Лудогорец заради червения картон и Лудогорец-ЦСКА пак заради същото. Ние сме основни герои, сами срещу всички, разпънати на кръстта апостоли. Хайде малко по-сериозно. На онези два редовни гола за 5 минути не им отсъдиха. Фрапантно е. Къде се слагаш при тях още повече пък с историческото бреме на основно облагодетелстван от съдии и администрации отбор? ЧМ-Септември и Верея-Славия бяха двата поръчкови мача на най-високо ниво и там няма никакъв Левски и ЦСКА. Стига си се слагал където не си, че ще се смеят околните.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот Blue » 23 ное 2017, 16:50

Преди да ти отговарям на другите измишльотини, за начало напиши ми моля те, как Елиаш не е в засада при паса :?:
vl.png
(489.3 KиБ) Все още не е свален


А след това ми обясни как паса е назад(топката се връщала назад :shock: ) при положение, че Елиаш, когато отклонява топката е с единия крак в по-тъмната линия на терена, а преди това 9-ти номер, който му подава е точно в средата на по-светлата линия :?: :idea:



vl2.png
(501.53 KиБ) Все още не е свален

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Първенство 2017/18

Мнениеот 8 » 24 ное 2017, 00:53

За разлика от теб аз не съм сектант. Да, сега като гледам всичко в подробности наистина е засада. При втория пас, който настъпва в момента на стоп кадъра ти.....но това го виждам сега на стоп кадъра ти.

Я погледни клипа, защото аз първо нямах спомен да има засада като гледах тогава, но след яростните ти твърдения днес повторно гледах и пак не видях. Виж:
https://gong.bg/bg-football/multimedia/ ... azh-443757

Просто си го пусни и гледай. Въобще не виждам това стоене което се вижда на твоя стоп кадър. И не говоря за гола в реално време, а на повторенията като гледам. Виждам го единствено при стопирането на кадъра от теб.
Е това как се хваща и според теб тенденциозно ли е? То неслучайно съм си мислил, че само редовен гол са ви отменили. Това видях тогава. Това което сега виждам на стоп кадъра въобще не съм го видял. На пръв поглед на видеото изглеждат на една линия.

Обаче имам и малко забележки. Действието се развива прекалено бързо и явно се лови много финно. На твоя кадър все пак топката е почти, но не прилепена до главата на удрящия я. Ако някак си можеше с файн тунинг да превъртаме каданс по каданс да не се окаже, че когато топката е допряна до главата на удрящия я, онзи в дъното вече да не е в засада? Имай на предвид, че нещата вървят едновременно в двете посоки. Всяко забавяне от още дори и стотни изтегля все повече към вратарската линия момента на удара с глава, както и другия в дъното все повече се изтегля наобратно.
Дори обаче и да ги няма тези неща, ОК, може би е наистина засада, това как да го видят?

Честно ти казвам, че аз до този стоп кадър такова нещо и през ум не ми е минавало. Едва сега вече виждам смисъл да го обсъждам.
Ако си цесекар бъди докрай!


Върни се в “Футбол - България”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта

cron