8 is back

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: 8 is back

Мнениеот 8 » 23 юни 2017, 04:56

Така общуват жените, с недомлъвки, а аз не съм в момента в женско общество или пък да правя свалка с теб и аз да ти вляза в тона в стил "абе все ми е тая, знам, не знам какво искам", за да объркам и без това обърканата женска глава и да се получи номера. Тук си говорим за футбол по мъжки. От всичките ти намеци долавям, че си мислиш, че сме Литекс, но пак казвам аз женски разговори не водя. Този стил ми е познат. После има "ама аз не съм казвал това" или в техния случай "аз не съм го искала, как се получи (да ми влезе) не знам". Ни тъй, ни инак и накрая "аз съм едно кълбо от емоции". Живо и здраво с половината ненормален свят (жените) ама и ти ми идваш в повече.

По тази логика и за мен "някак си не сте Левски, на милиционерско ми биете" :qipbl: и също имам неопровержими доказателства :qipay: в червената си глава.И на мен ми звучат много убедително.

А относно двата цитата, които си изкарал и би трябвало да съм като гръмнат или както казваш да съм бил взет за мезе ще те разочаровам ама са ми познати. Знам какво каза Стоилов в ранната пролет и не съм учуден. ЦСКА беше купен от бившия собственик на Литекс като с него дойдоха и отговорни фактори и футболисти от Литекс. Нормално има и изказвания от времето на Литекс, включително и по навик след две десетилетия с Литекс и няколко месеца само с ЦСКА да се казват неща все едно още са в Литекс. Какво толкова странно има и те учуди не знам. Като децата. "Ха, виждате ли че се объркаха и казаха, че са Литекс? Хванах ги, хванах ги, хванах ги. Издадоха се". Браво на теб.

Аз нямам проблем нещо да ти доказвам. По-скоро ми беше интересен разговора, но ти го правиш тъп и безмислен и не ми се говори. Какво да ти доказвам? Пиши си каквото искаш, че сме. Няма и да те обиждам, че нещо не си наред и само ти и други сини си мислите, че не сме ЦСКА. Всеки нормален знае кой сме, а аз слабо се вълнувам от възприятията ти на околната среда. Все едно утре да се кръстя Петър и да ми се изчистят всички дългове от старото име, а ти да си убеден, че съм нов клуб/човек, опирайки се на юрисдикцията и пререгистрациите ми на имена. След като всички околни знаят кой съм и си ме наричат постарому аз нямам зор всяка сутрин да ставам и припрян и потен да се чудя как да ти доказвам, че всъщност не съм Петър и да се тюхкам как ще стане номера като в регистрите съм записан така. Простичко е. Като считаш, че съм Петър Петър съм. Все ми е тая. Ако искаш и го смени с друго име каквото ти харесва. Слабо ме вълнува. Чавдар, Стоян, Гунди, както искаш ме възприемай. Няма нормален човек да тръгва да доказва очевидни неща. Че аз съм осмака, че слънцето сутрин изгрява, че ЦСКА бил ЦСКА. Развявай там изказванията на Стоилов, пререгистрациите на дружества и ни наричай както искаш.

Толкова прекалено голямо внимание в нашия до тук разговор и толкова прекалена ненавист от сините може да има само срещу най-големия клуб. То дори и с действията си го доказвате. Ако става нещо наистина безобидно с някой малък безобиден обикновено не му обръщам внимание и слабо ме вълнува. Вие, ако приема, че сте хора с умствен капацитет между нисък и среден, но по-близо до среден, ще реагирате по същия начин. Не би ви интересувало някакви перковци от Етрополе дали са се кръстили ЦСКА. Те утре може и Реал М да се кръстят. Щяха да са ви забавни как им се иска да бъдат кой ли не.............ама не става дума за Етрополе и затова ти пишеш ли пишеш, а сините само с това се занимават от една година. Не ти ли е познато? С кой отбор сините се занимават десетилетия наред дори повече отколкото със собствения си? Същия си е и през последната година, не са се променили сините фенове и нрави.
Или искаш да ме убедиш, че масово синята общност е настръхнала срещу напъните на Етрополе или Литекс и спами наред навсякъде в нета с тези невзрачни отбори?
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: 8 is back

Мнениеот Blue » 23 юни 2017, 16:43

09.09.2016 :idea:
Иначе си пиши, каквото и колкото искаш за Чавдар-Литекс.Не ми пречиш!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: 8 is back

Мнениеот 8 » 23 юни 2017, 20:13

Ааааааа най-сетне изплю камъчето макар и пак по женски. Ей, вие левскарите обаче не можете да бъдете мъже. Като те питах няколко пъти един път не намери мъжка смелост да кажеш името сякаш ще ти пратят някоя бригада мутри да те пребият. Сега ная-накрая го каза ама не на въпрос, а ей така ни в килн, ни в ръкав.

Не, не пиша за Чавдар-Литекс, защото такъв отбор няма освен в твоето здраво съзнание. Ако не вярваш провери във всички футболни енциклопедии. Освен това нямам нищо против да си мислиш, че пиша за този квази или всякакъв друг отбор като наименование за каквото си помислиш. Дори е наложително. Както винаги левскарите се отличавате с рядък интелект и учудващо правите нещата сами без подкана отстрани. В тая връзка не спирайте да пишете навсякъде в интернет пространството за Чавдар, Литекс, Чавдар-Литекс, там на който луд каквото му е хрумнало, защото няма по-убедително доказателство от този не отявлен, а фанатичен интерес към въпросния клуб да отговоря на въпроса кой точно всъщност е. Аз не знам ако ви бях помолил искрено "пишете навсякъде за нас, за да е още по-сигурно кои сме" дали щяхте да го правите и съм искрено изненадан, благодарен и зашеметен от вашия искрен порив да го правите. Не знам откъде идва, но щом е така супер е. Вземам да си мисля, че сред вас има внедрени някои много хитри червени гурута, които са ви подвели в грешна посока по някакъв много елегантен начин и сте се вързали елементарно мислейки си, че правите добро за Левски и лошо за ЦСКА (пардон, лошо за Чавдар-Литекс :qipbj: ).
Какво да кажа на това? Ти ако ме видиш откачен да правя нещо което като резултат дава "Само Левски" какво би направил? Нито ще се сърдиш, нито ще си против. Е, вероятно ще предизвика тънка усмивка глупостта ми ама няма да пречиш на лудостта ми и ще си я оставиш да си върви.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: 8 is back

Мнениеот 8 » 23 юни 2017, 20:20

https://gong.bg/bg-football/vtora-liga/ ... eks-437879

Новина от преди малко. Двама играчи са дошли наполовина при нас :qipag:
Те отишли в Литекс, но не и в Чавдар. Следователно ние, като Чавдар Литекс :qipbp: , от една страна сме ги привлекли, а от друга нямаме нищо общо с тях :qipbj:

Блу, върховен :qipay: (иначе тръгнал да прави квалификации на други потребители в други теми)
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: 8 is back

Мнениеот 8 » 23 юни 2017, 20:23

Имам една молба! Моля те, моля те, моля те направи ми един списък на А група, спазвайки строго принципите спрямо ЦСКА за всички и да видя как изглежда. Ще е нещо доста забавно. Олимпик, Велбъжд, Македонска Слава, доста оригинална картинка. Нищо не ти коства! Моля те!!!

Признавам, че сме Чавдар-Литекс, само изпълин молбата ми [-o<
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: 8 is back

Мнениеот 8 » 24 юни 2017, 00:19

Абе някой гледа ли младежкото европейско до 21? Страхотен футбол играят! Те по същество са си играчи на европейски клубове само дето всички са млади.

Имаме два елемента, които силно изчистват играта.
1. Няма ги батковците, които гледам всеки ден чупят някакви абсурдни рекорди. Тоя нямало да играе срещу 10, щото чакал 20 милиона на сезон. 100 мвилиона за вратар. 1 милиард за Роналдо. Някакъв неизвестен защитник клуба му решил да търси 40-50 милиона за него и всякакви такива психопатии при които вече не можеш да ме убедиш, че някой обича футбола и всичко е за пари. При младите все още не са навлезли толкова.
2. Европейско първенство. Няма чернилки, туземци и всякакви отрепки. На всичкото отгоре 3 групи от по 4 отбора, общо 12, малко отбори като старите формати.

Резултата от двете точки? Все едно гледам европейско първенство по футбол за мъже от старите. Примерно евро 84 или евро 88. Красива игра, хубави голове, хубави мачове. Кеф. Ако не се залъгвате от помпозни имена или маркови отбори, откъдето идва цялото лустро на ШЛ и други турнири, определено това европейско за младежи е по-добро от отрупаното с маймуни световно за мъже, нагласената за големите ШЛ, постоянно биещите Барса, Реал и подобни обрали най-доброто в света. Сложете превръзка на очите си да не виждате имена и гледайте само футбола, все едно не знаете кой го играе и няма как да не харесате европейското за младежи повече отколкото да гледате Меси, Роналдо и други маркетингови продукти.

ПП. В момента паралелно протича и купата на конфедерациите за мъже. Там на книга са шампионите на отделните континенти плюс световния, никак не лоша добавка в лицето на Германия....ми няма такава красота и такива мачове.
Ма как и да има. Нова Зеландия, Мексико, Чили, все отбор юнаци. Като сложим и примерно Роналдо или Алекси Санчис, че повечето време не са там с душите си, а витаят някъде в трансферни милиони, увеличения на заплати за н-ти път.....ми няма как да е хубав футбола им. Вижте младежите. Ще се изпотрепят. Ама наистина като евро 84. То не бяха французи, датски динамити, испанци, белгийци, елиминирана Германия в групите в 90-тата минута. Пълен карамбол и все готини мачове. Е сега е същото при младежите.

Изключително много убийствено красиви голове. Повече от нормалното за един шампионат кандидати за най-красивия гол на турнира.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Христолов
Мнения: 7678
Регистриран на: 14 сеп 2007, 18:19
Местоположение: Във форума!

Re: 8 is back

Мнениеот Христолов » 26 юни 2017, 09:38

Ахой, Осмак, радвам се, че се върна :qipbo:

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: 8 is back

Мнениеот 8 » 26 юни 2017, 11:30

Здравей :qipaz:
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Христолов
Мнения: 7678
Регистриран на: 14 сеп 2007, 18:19
Местоположение: Във форума!

Re: 8 is back

Мнениеот Христолов » 09 юли 2017, 18:43

Осмак дай нещо за софиянците че съм им набрал. Ако не си се приспособил вече към тях.

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Re: 8 is back

Мнениеот Мичо » 10 юли 2017, 09:48

Ей, селяни, да не съм ви чул :qipar: :qipaf: armataz_01_25 armataz_01_25
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: 8 is back

Мнениеот 8 » 10 юли 2017, 11:58

Христолов написа:Осмак дай нещо за софиянците че съм им набрал. Ако не си се приспособил вече към тях.


Все си е същото. България изчезва, те безчинстват. Остава и най-тъпото. Въобще си нямат идея какво става.

Естествено от "другата страна" гледката е друга. Най-вероятно България върви добре, възможности има, но за който иска и може, не за постоянно хленчещи като мен, теб и т.н., отделни подвиквания за цвят Боко е тиква, а БСП гадни комунисти, ей така докато се отива да се пие някъде бира около попа и такива неща.

Но те ако погледнеха малко по-детайлно и при тях щяха да видят опасните знаци. В София има доста помощения из града, които се дават под наем. Бизнеса дори и там (където се краде) вече има трудности. В страната от години няма смисъл нищо. Нито хората имат пари, нито хората са квалитетна маса, а вече са едни чалгаджии за 3 кебапчета, малко бира и някоя силиконова поп дива. И в София започва да плъзва.
Второ, при първия ми престой в София все още наподобяваше старата България. Циганите като цяло заобикаляха и гледаха да не попаднат на скинари, метали, агитки и прочие групи, които дори и за единия кеф можеха да им оскубят перата. Сега отдавна не е така. Напротив, по самата централна улица, особено от ЦУм до ЖП гара, в градския транспорт повече са мургавите, циганите плюс вече и бежанци. Знакови улици около хали, женски пазар и т.н. са вече мръсни вертепи натъпкани с крадци, наркомани, цигани, араби най-долен тип. И всичко това не е някъде в края на града, където не го виждаш, а ..............на няколко преки от президент, премиер.

Но те това все още не го виждат заети в ограбването на последните трохи от българския народ. Видимо и голямо е, но все още не е станало преобладаващо и масово. Като стане просто мургавите ще кажат айде чупката и ще си направят второ Косово.

Няма какво да ти обяснавам. Погледни 14 век на България и е абсолютно същото. Раздробена е властта и има много боляри, които командват отделни региони. Същото като сега политици, мутри и т.н. Насалението работи само за тях и тогава и сега. Населението не му пука тогава дали османската империя ще е новия му господар (дори напротив, може да е по-облекчено при него) както и сега дали ще имаме друг господар близък до Кремъл, Запад, оттатакъм океана, отдолу от босфора или просто нашите мургави. Може пък и по-малко да краде от родните политици. И тогава логично изчезваме като държава. Някаква проформа има там цар Иван Шишман, който нищо не управлява (и сегашната власт нищо не управлява) и да кажем някой патриот като Патриарх Евтимий бранещ последните дни на старата столица, а в сегашния случай Мичо или друг може да се развика дни преди падането да спасим българското когато няма смисъл.

Та така. Остави ги софиянци. Живеят си, имат най-евтината вода, вероятно защото са столица, а ние понеже сме на вода (на море) с 50% по-скъпа е нашата. Пият си биричка и други евтини удоволствия за изключително простото население. Това дори са го въвели като мода от години. Младежи вървят с бутилки из града и пият. Не случайно защото така се е получило, а това е търсено като култура и манталитет на поведение. Да купиш кенче или бутилка и да отидеш на пейката в някой парк с приятели. Пълно е. Недей очаква нищо смислено, нито мисъл.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Al
Мнения: 8452
Регистриран на: 22 окт 2007, 14:54
Местоположение: Луксозенец

Re: 8 is back

Мнениеот Al » 10 юли 2017, 17:19

На Софията не пием евтина бира. Пием само квалитетен високоградусов алкохол. 8)
maryan unfaitful написа:А Рафа несъмнено щеше да е олимпийски герой в древността, може би дори щеше да влезе в древногръцките митове като полубог.

Изображение

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Re: 8 is back

Мнениеот Мичо » 10 юли 2017, 19:34

Осмак, ти си гледал прошляците по парка само защото и ти си бил същия. Аз защо не ги виждам?
Аз виждам единствено как в съседното сепаре такива като Ал си поръчват поредното уиски. 8)
Всеки в обкръжението си. Всяка жаба да си знае гьола!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: 8 is back

Мнениеот 8 » 10 юли 2017, 22:08

Навсякъде. По улици, паркове, където се сетиш на открито. Няма как да не ги видя освен ако не стоя затворен като домашно куче в затворено помещение. Ти така ли си, че не си ги забелязал?

Не мога да разбера защо стоиш като щраус заровил главата в пясъка и отричаш очевидното? Кефиш се на цигания?
Аз пък без свян мога да кажа, че Варна е вече циганска, гробница, мизерия. Кво като е моя град? Това е истината.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: 8 is back

Мнениеот 8 » 23 юли 2017, 15:48

Лапачката на пари придоби убийствени размери. И на Неймар "заминаването" за ПСЖ за 222 милиона евро е цедене на пари.
Първо беше Роналдо, който уж заради данъчните беше разстроен, а всъщност искал не по-малко от Меси да взема. Сега пък Неймар искал по-добри възможности за реализация, за да блесне, но и при него баща му пък отишъл на среща с ръководството на Барса и раззглеждали наскоро подписания му договор и лесно можем да предположим, че са му дали и на него още пари, защото вече е по-спокоен и не драпа за ПСЖ.

Утре на някой друг също ще му прилошее, но като му актуализират договора главата му ще се проясни и никъде няма да ходи.

Цирка е пълен, защото трансфера на един от тези играчи надминава вековния бюджет на среден отбор от А група в България. Това е резултата от действията на УЕФА по "феър плея". На изток с 1-2 милиона кара цял отбор и цяла година, а на запад по 50,60,80 милиона станаха джобни пари за покупки на средни играчи.
Ако си цесекар бъди докрай!


Върни се в “Футбол - България”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта

cron