Сблъсък: Политолози, визионери и обикновени шматки

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Сблъсък: Политолози, визионери и обикновени шматки

Мнениеот 8 » 03 окт 2014, 02:19

Ново!!! Сега вече не са комунистите виновни, а конкретно българските комунисти. Разбра ли Емо? Нашите са някакви профилирани, по-тесни специалисти, специализирали се в развалянето на благоденствията на капитализма.

За тока не ми излизай с този номер. Сега щели да върнат и по-големи цени заради предните. Демек предните са виновни. Много хитро, няма що. Да оправдаваш безхаберието и наглостта на тези по този начин. По твоята логика другите ако разсипят държавата с по-големи цени, безработица и по-малки заплати, пенсии, заетост, те пък могат да оплюят по същия начин десните, че те развалили преди това работата..............то това и прави всеки в България де, простотии като ги оправдава с "предните са виновни". Не вярвах да стигнеш до там да го вярваш. Та ти си си наумила нещо и отърване няма. Десните, по-точно всеки който реши да се нарече десен в България, иначе няма значение какъв е, може да е крадец, педал, глупак, достатъчно е да вика долу комунистите, та десните винаги са в правото си. Ако направят добре "ето, Весито като разправя, че капитализма е по-хубаво има право", а ако направят лошо "ето, предните леви развалиха всичко и сега горките десни са принудени да ебават мамата на народа".

В такъв случай всеки който се обяви за десен е бог. Няма смисъл да му гледаме действията и качествата му. И при двата варианта е великолепен. Ти вече го обясни.

Загубите на НЕК не означават автоматично, че населението трябва да ги поеме, респективно по-високата цена е справедлива. Цената и сега е висока. Явно друга е причината, а не "изкуствено занижена цена", че да я коригираш.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Сблъсък: Политолози, визионери и обикновени шматки

Мнениеот 8 » 07 окт 2014, 13:03

Алчо, какъв ти е коментара за заплатите на нещастниците загинали при трагедията в Горен Лом? Да припомня ако не знаеш, 250 лева.

С тях са хранили семействата си - жените и децата си. Това е "добре"-то (в страната, не в София). Сега вече е зле като са оставили сираци. Колкото и да е неквалифицирана работата им не са били чистачки, а са се занимавали с нещо което гърми и отнема живот. Питанката е за такова чудо и при такива пари някой софиянец ще работили и втората дали пък това 250 няма някаква връзка със заплатите на софийските жители или все така смяташ, че в столицата е "нормално да има повече" и съответно онези са си просто глупаци и са си получавали заслуженото?

Много лошо ще е ако не виждаш връзката, щото живеят в същата държава и ползват същия БВП, бюджет, капитал. Само дето при разпределението им е отредено по-малко. Не са софиянци. Да мрат. Те и цяла България.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Al
Мнения: 8452
Регистриран на: 22 окт 2007, 14:54
Местоположение: Луксозенец

Re: Сблъсък: Политолози, визионери и обикновени шматки

Мнениеот Al » 07 окт 2014, 13:08

Предлагам да се прехвърлим в нова тема: viewtopic.php?f=19&t=8172

ПП: Там и ще ти отговоря 8. :qipay:
maryan unfaitful написа:А Рафа несъмнено щеше да е олимпийски герой в древността, може би дори щеше да влезе в древногръцките митове като полубог.

Изображение

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Сблъсък: Политолози, визионери и обикновени шматки

Мнениеот 8 » 07 окт 2014, 13:15

Вотът между другото е нормален за човешките емоции. Колкото и прост да е българина гласува логично. Просто никой не иска и разпокъса вота на 8 партии. В Холандия имаше преди години омраза към всички и вкараха в парламента 6 партии. Не само една, ами и две да се коалираха не ставаше. Поне три трябваше да са и то не произволни (най-малките три пак няма да стане). Не знам как си го тълкуваха вчера българските платени марионетки по телевизиите, но точно това означаваше, което и в Холандия. НЕ ВИ ИСКАМЕ.

При 43% гласували, тоест 3 от 7 човека, делим резултата на всеки на 7 и умножаваме по 3, за да го видим къде е.
Най-силните Герб са с 34% (по памет карам и може да бъркам с 1-2 процента някъде), тоест около 15% от българите са за тях. приблизително всеки седми българин. Другите са още по-зле. БСП и ДПС по 15%, тоест 6% от българите, никаква представителност не е 6% и то с някакви закоравели електорати от извън страната или пенсионери.

Следователно ако държавата се състои от 7 човека имаме 4 апатични, 1 за Герб и остават още двама. Шестият е наполовина БСП, наполовина ДПС, а седмия е всичко останало, не само останалите 5 партии влизащи в парламента, а и всички невлизащи.

Не мога да разбера кой се припознава като различен от това че е крайно нежелан в тази група от 7 човека. Най-симпатичния е харесван от един от групата от седем. Крайно малко за да представлява тази група.

Иначе всички си остават познатите тъпанари. От костовистите на СДС сега зовящи се РБ, през нахакано лайнарския Герб, до изчезващата май както преди СДС, сега БСП, която вече няма да е голяма и да е една от първите две, но то и поколението след 89-та се смени вече едно, а и там лъжата е огромна.
Ако си цесекар бъди докрай!


Върни се в “Разни”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта

cron