ЕВРО 2012

nacho
Мнения: 2045
Регистриран на: 08 авг 2007, 20:53
Местоположение: ЧИРПАН

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот nacho » 10 юни 2012, 02:06

ти си гледай в Подуене какво гълташ :qipad: сега на дневен ред е европейското а в бг футбола нищо вече не може да ме учуди или засегне,не след 8 а след 20 точки преднина дори :qipad:
ЖИВУЩ НА "ЗДРАВКО ЗДРАВКОВ"4

blazev1992
Мнения: 8544
Регистриран на: 10 авг 2007, 12:29

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот blazev1992 » 10 юни 2012, 02:36

Точно според очакванията. :qipbo: :qipbo: Холандия са надценен отбор, който ще отпадне. :qipbo:

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот 8 » 10 юни 2012, 05:30

Delija написа:
vill_1 написа:Не съм ги видял,какво се казва в тях,испанците шампиони,друго?


Те са много, но доколкото запомних Холандия или Италия шампион, но може и някой еквивалент на Челси (неуточнен отбор, оставяме си отворена вратичка :qipap: ), Русия отбор на групите, Испания на 1/2-финал, ама и при някакво там условие можело и шампиони, Германия не знам си какво .... :qipag:


Общо взето правилно си ме разбрал. Васко не. Прави разлика между симпатия и прогноза. Испания, Холандия и Германия не съм ги избрал, защото са първите три по сила в момента. Няма да избера Франция, Англия или Италия ако те оглавят класацията на ФИФА. Можеш да бъдеш сигурен в това. Говоря все за симпатии.

Когато отидеш в прогнози става дума за това не какво ми харесва, а какво виждам като потенциал. От тази гледна точка казах Холандия/Италия, а не защото съм фен на вторите.

Пак към Дели. Испания хвани общия смисъл, а не категоричност на прогнозата. Първо казах в карето, а това не е фиксирания от теб полуфинал. Може и да е финал. Второ, ако отпаднат на 1/4 финал от стойностен отбор, въпреки че това не е в карето, общо взето пак се връзва с очакванията ми. Идеята е следната. Две неща са заложени в думите. Първо, че вероятно няма да са шампион без Вия и Пуиол и второ че това не означава, че твърдя обратното, че ще падат наред. Тоест логично е някакво добро участие и да са сред най-силните, но без титлата. Нещо като в карето най се връзва, но и всичко около него (по-малкото 1/4 финал, поне в групите да са нямали проблем и по-голямото във финалния сблъсък да участват).

И целта ми тук не е да направя някаква точна прогноза оставяйки си хиляди вратички, а просто да обрисувам приблизителното представяне на Испания.

За Русия да, предполагам ще са ако не най-убедителния, то един от най-убедителните в групите. Летящ старт, изключително ефективен отбор. Те и Дания дотук показаха най-умната игра.
Държа и за тях по стара моя традиция, която ме кара да симпатизирам на всеки симпатичен отбор на голям форум. Аз не съм роб, който е вързан за английския отбор при всякакви обстоятелства. Харесвам хубавия футбол и съм за всеки който го играе.

Обратно към Васко. За Холандия всичко което ми го обясняваш го виждам, но нека да изчакаме вторите мачове. В момента удивително приличат на момента в който взеха единствения си голям трофей в историята. И в двата случая загуба преди турнира от България с 1:2, повеждат, първия мач на турнира загуба, тя все е 0:1. До тук копират едно към едно 88. Остава само да изпълнят и печелившата част от следващия мач нататък, щото при загубите бяха перфектни в копирането :qipag:

Според мен или те или немците ще изхвърчат от групите така като са двата фаворита. Или холандците както Васко го обясни или при другия вариант следващия мач холандците се събуждат, отнася го Германия, а след това Дания ги довършва така както никой не ги броеше преди първенството в тази група. Или почти същото при което немците вместо две загуби при едното имат равен, но пак да не стига. Между двата мача Дания играе с Португалия, а ако не се лъжа точно с тях се справиха в групата преди европейското (португалците на бараж отидоха). Така че тук няма да се учудя единия силен да го отнесе и да продължи другия с Дания. Засега при немците всичко е по план, а холандците вече са висящи, но нещата обикновено се завъртат не така като изглеждат в началото.
Второ. Испанците също потеглиха невзрачно на световното. Не се очакват чудеса и коренна промяна от втория мач, но се иска да си стъпиш на краката в него и постепенно да достигнеш нивото си по-нататък и в крайна сметка да станеш шампион. За холандците е ключов следващия мач. Могат след него невзрачно вече да са отпаднали, но пък ако бият е не просто обрат, защото ще изтеглят и малко синдром на сила бидейки минали в критичния момент през Германия. Една тяхна победа коренно ще завърти нещата. Немците от големи фаворити ще трябва да търсят в последния мач минаване през групата, а холандците от уж отпаднали ще си мислят, че са си стъпили на краката и вече бият най-силните.

Италия. Ами няма да се учудя не най-силния да е шампион. Нещо като Челси тази година в ШЛ. Разбира се обаче печелившия трябва да е някаква сила и да си го може. От тази гледна точка Италия го може. Никак няма да се учудя днес на равен или минимална загуба от Испания. Към настоящия момент испанците се водят най-силните, а италианците не правят безмислени подвизи в групите и с това да се изчерпят. Едно прилъгване да минат с минималното, което могат да отнесат и дори и да клъвнат нещо е достатъчно за целите им. После в същия спестовен дух продължават докато излязат от групите и след това намират сили при директните елиминации евентуално да заиграят ако се наложи или пък да излъжат съперника или от тях да мине да направят и един голям мач, но така бавно и мудно тръгвайки в началото накрая да са шампиони. Не един път сме го гледали този филм. Освен това Италия е голяма сила и ви се чудя как я пропускате мислейки си, че по презумпция Испания или Германия трябва да продължи да е печеливша при първите и все така силна при вторите.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот 8 » 10 юни 2012, 05:43

Мичо не е прав. Ясно и точно казах Лудогорец на Васко, а после и обяснявах защо, когато Челсито ме попита мислейки, че бъркам и не ме е доразбрал.

Много гнусно измъкване, защото то излиза, че при всякакъв развой ще се чувстваш прав, а осмака виновен. На всичкото отгоре стана най-неблагоприятното за теб, точно осмака беше най-прав, а да ревеш постоянно срещу това което се е оказало най-правилно те прави най-смешен. Единствен осмака тогава говореше за Лудогорец.

Моите най-сериозни обвинения за гавра са мача Лудогорец-Черноморец. И да, виждам ви и вас вписани. Иначе и други неща са нелепи, противника ти да губи там където ти играеш срещу юноши и разгромяваш, някак си не е феълплей. Основното обаче е онзи мач с Черноморец. Между другото, те въпреки загубата можеха да си уредят нещата, просто трябваше след това да бия у дома Локо Сф и оставахте зад тях. Те играха обаче честно. Нещо което не може да се каже за вашия отбор.
Ако си цесекар бъди докрай!

drvasko98
Мнения: 10198
Регистриран на: 27 май 2007, 11:17
Местоположение: Велико Търново, София, по равно

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот drvasko98 » 10 юни 2012, 10:02

Знам много добре за Холандия и това 1-2 от БЪЛГАРИЯ и после 0-1 на старта. Но.... тогава СССР бяха другия най-силен отбор в групата им (макар всички да чакаха Англия). Осван това имаха Бастен, Гулит. Сега за мен имат една разпасана команда и един много вреден футболист
(Робен). Ако треньорът им има ташаци да го остави навън може и да су случи нещо, но не вярвам.
Между другото не съм чел дали головата разлика или преките двубои са с предимство. Ако е головата разлика Холандия още има шансове. Ако са преките мачове са доста по-малко.

П.С. Сега проверих - преките мачове са

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот 8 » 10 юни 2012, 18:11

Аз покрай Робен ще намразя Холандия. Изключителен дебил.

Ван Бастен на същия етап не беше блеснал. Имаше трудна година и беше взет да попълни състава за европейското. Срещу нас не игра, а в първия мач на първенството или не игра или да е влязал резерва, въпреки че нямам такъв спомен.
Но преди първенството Айндховен взе КЕШ, Аякс финал на КНК, а Милан начело с Гулит детронира Наполи на Марадона. Тези неща сега ги няма.

И все пак повече залагам на тях, много е лесно на победителите от първите двубои и с точките. Германия и Дания. Така правят мишоците във форума, онези които изчакват събитията. Лесно ще я познаеш тази пасмина.
Аз съм по-атрактивен. Отписвам наглед сигурното, тръгналите с победа германци. Просто не ме впечатляват с това което виждам. Холандия и Дания от тази група. Казано сега (щото ще го чуеш и от плъховете но след третите мачове в групите-тяхната задача е уникално трудна-да могат да прочетат правилно написаните на първо и второ място), казано при отчайващо прозаичните холандци почти отписани и от теб и уж тръгналата по план немска машина.

А прогнозата никак не е трудна ако си анализатор и с акъл. Знам, че за околните звучи смело, но не е толкова. Замисли се. Ако правилно виждам в бъдещето и Холандия и Дания ще излязат от групата, то от тази перспектива (знаейки крайното класиране), вчерашното на Германия не е впечатляващо, в мач между двата некласиращи се, слабите, Германия е победила, съвсем не сериозен аргумент за нещо голямо. А не да разсъждаваш първично "айде тръгнаха немците да мачкат". Ама то се иска и малко акъл. От друга страна при такива излизащи от групата, не е драма загубата на Холандия, разглеждай го като мач на върха, двата отбора са си осигурили класирането напред и просто са играли вчера да разпределят първото и второто място. Съвсем нормално щеше да ти се вид всичко това ако бяха третите двубои в групата, а не в първите.

Разбира се аз стъпвам на презумпция, на "ако приемем, че Холандия и Дания накрая ще изглеждат най-силни в групата", но тук включвам усещанията си, а те от вчерашния втори мач не са никак положителни. Роналдо без да е в голям отбор не може да направи чудо, Германия не е нищо особено. Аз това видях. Разбира се и Холандия не впечатлиха, но предполагам при Германия да е по-зле положението. Не бих се учудил на 3 или 4 точки да имат в групата и да не я минат. Казвам го когато имат 3 точки само от първия мач и за някои са основен фаворит и за титлата.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
bogdan34
Мнения: 2071
Регистриран на: 22 окт 2007, 08:59

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот bogdan34 » 10 юни 2012, 19:27

Не смятам че ,холандците могат да спечелят и двата си оставащи мача.Невпечатлилите осмака германци имат потенциал да бият лалетата и смятам че ,в директния мач няма да има прошка.Холандия прилича на една сбирщина от големи имена и толкова!Дания е може би най-неудобния отбор на това първенство и поради тази причина трудни ще пропуснат шанса си за класиране на 1/4 финал.
ПП.Осмак,през 1988 човека който беше включен в последния момент беше Франк Рийкард.Той беше човека с много слаб сезон и неслучайно Аякс го бяха натирили в Сарагоса.

drvasko98
Мнения: 10198
Регистриран на: 27 май 2007, 11:17
Местоположение: Велико Търново, София, по равно

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот drvasko98 » 10 юни 2012, 19:52

8, не знам кой кога и как, но аз съм сложил 10 лв на кбасиране в групата 1.Германия 2.Дания

ludyakon
Мнения: 4751
Регистриран на: 07 окт 2007, 11:35

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот ludyakon » 10 юни 2012, 22:40

8 написа:Аз покрай Робен ще намразя Холандия. Изключителен дебил.

Ван Бастен на същия етап не беше блеснал. Имаше трудна година и беше взет да попълни състава за европейското.
.

САМО ТЕЗИ ДВЕ ИЗРИЧЕНИЯ ТЕ ПОСТАВЯТ В ГРАФАТА-ПРЪДЛЬО.ЧУЛ ЧЕ НЯКОЙ ПРЪДНАЛ И РЕШИЛ ДА ГО НАДМИНЕ ,АМА СЕ НАСРАЛ. ТА И ТИ ТАКА. :qipbl: :qipbl: :qipbl:


П.П. ТИ НА КОЛКО ГОДИНИ СИ БИЛО ТОГАВА?
Изображение

blazev1992
Мнения: 8544
Регистриран на: 10 авг 2007, 12:29

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот blazev1992 » 10 юни 2012, 23:03

Някой от Испания и Италия ще изгори.Дано е Испания.
Много хубав мач спретнаха Ирландия и Хърватска.Хърватите показаха по-добра игра и заслужено спечелиха, но ме изкефи как ирландците се бориха докрай. :qipay: Дано вземат някоя точица срещу Испания.
В първия мач за деня всичко се движеше точно според очакванията ми...до гола на Фабрегас. :qipag: :qipag: Нещо се отпуснаха в защита италианците след гола си и за малко да загубят.А Балотели дано не го пускат повече.Не стига, че червеният картон му е в кърпа вързан, ами и въобще не мисли, че трябва да се движи леко бързо. :qipan:

drvasko98
Мнения: 10198
Регистриран на: 27 май 2007, 11:17
Местоположение: Велико Търново, София, по равно

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот drvasko98 » 10 юни 2012, 23:31

От тази група ако може да отпаднат всички, ще е най-добре :qipag:

blazev1992
Мнения: 8544
Регистриран на: 10 авг 2007, 12:29

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот blazev1992 » 10 юни 2012, 23:40

Мда.Не бих имал нищо против Франция, Англия, Швеция, че и Украйна да отпаднат. :qipag:

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот 8 » 11 юни 2012, 00:35

Имах предвид, че Джералд Ваненбург и Джони Вант Шип, ако не бъркам първите имена, бяха далеч по-впечатляващи ако говорим за атакуващи играчи преди европейското, а не че Бастен е бил точно 22-ия взет играч на първенството. Беше допълнение.

Конче, тогава не съм бил роден, но имам дързостта да коментирам говорейки наизуст. 89 набор съм.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот 8 » 11 юни 2012, 00:38

blazev1992 написа:Мда.Не бих имал нищо против Франция, Англия, Швеция, че и Украйна да отпаднат. :qipag:


Два измислени отбора плюс поредния домакин :? Както и да го въртим най-малко един от тях задължително ще мине групата, за съжаление няма начин три да отпаднат в нея :qipbl:
Ако си цесекар бъди докрай!

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: ЕВРО 2012

Мнениеот Delija » 11 юни 2012, 08:03

Калитковците от Италия трябва да вдигнат паметник на тоя дебил Фернандо Торес.


Върни се в “Футбол - Свят”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта

cron