Чужденците в България!!!


Потребителски аватар
dgeorgiew
Мнения: 4548
Регистриран на: 12 апр 2005, 14:15

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот dgeorgiew » 09 дек 2010, 14:32

То за убийства на пътя се присъжда условна присъда,тъй че едва ли тука ще има различна присъда,за съжеление. :qipbl:
Изображение

Потребителски аватар
Al
Мнения: 8452
Регистриран на: 22 окт 2007, 14:54
Местоположение: Луксозенец

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот Al » 09 дек 2010, 14:36

Факт...
maryan unfaitful написа:А Рафа несъмнено щеше да е олимпийски герой в древността, може би дори щеше да влезе в древногръцките митове като полубог.

Изображение

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот Delija » 09 дек 2010, 21:30

Само, че тоя освен за шофиране в нетрезво състояние, е и с фалшиви документи. Отвсякъде си реве за затвора.

Потребителски аватар
Христолов
Мнения: 7678
Регистриран на: 14 сеп 2007, 18:19
Местоположение: Във форума!

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот Христолов » 11 дек 2010, 13:28

Базил учил за поп, днес вярва в топката

Снимка

Карвальо всеки път празнува головете си с различен танц
Той не е като другите - слаб е по кръчмите, но с топката става хала

В Пловдив като се каже "баберек", разбирай онова, дето остава след обирането на чушките. Това са онези сгърчени чушлета, дето хората ги е домързяло да ги откъснат и са ги оставили на произвола на съдбата. На кого му трябват?
Баберекът си има своето място и във футбола. Така под тепетата наричат всички некадърни чужденци, минали през Локото и Ботев. Баберекът се прочува основно с глупости извън терена. Един дошъл някъде от Африка и се напил. Оня от Бразилия пък се сбил. Трети баберек пък няма да иска да тренира или даже да играе, защото не си е получил заплата навреме. Баберекът е много силен в дискотеката, като нищо ще хвърли един стриптийз на дансинга. Той обича да препуска пиян с новата си кола през центъра и винаги има щастието да попадне на ченгета, които са от неговия отбор и му прощават. Така де - може да е баберек, ама е от нашите!
Този сезон обаче на Лаута дойде един, дето
нито се съблича на дансинга, нито препуска пиян по центъра
Знае и от коя страна се рита топката. Сенегалецът Базил де Карвальо разби на пух и прах схващането за несериозните африканци, които се видели в малко пари и хукнали по живот. Този даже не пие?! И по дискотеките го няма. А на всичкото отгоре вкарва и голове. Ха сега, де!
Цепи се от колектива и това си е. А в Локото са ги събрали французин до французин. Вихрушки на терена, фъртуни по заведенията. Това Родригес, това братята Бенжелюн, това оня лудият вратар Лучини - нямат спирачки, братче! А този хем играе добре, хем не ще да става звезда по заведенията. Ходи в "Карфур" като пенсионер, дето иска да си вземе кисело мляко от евтиното...
На Лаута рядко е имало тъмнокож футболист, който да се радва на такова уважение. За него всеки ще ви каже, че е сериозен пич. Може да го видите в стария град или в античния театър, зазяпан в останките от римско време.
Странна птица, откъдето и да го погледне човек
Той е роден на 31 октомври 1981 г. в християнско семейство в сенегалската провинция Зигюнчор. Навремето там бил един от най-големите пазари на роби в Африка. Ловели негрите, навързвали ги на синджири и карали към Европа. Местните са корави хора, дедите им са видели две и двеста. И Базил е такъв... Най-малкият от общо девет деца във фамилията, той отрасва като убеден католик в страна с преобладаващо мюсюлманско население. Първоначално смятал да стане свещеник. Прекарва 14-ата и 15-ата си година в семинарията. Тъкмо научил да проповядва:"Да бъдат всички едно, както ти, Отче, си в мене, и аз в тебе, така и те да бъдат в нас еднооооо..." и решил, че футболът май е по-увлекателно занимание. Останал си вярващ, но
повярвал и в магията на топката
Включил се в състава на местния Казаспор, че даже и станал голмайстор на втора сенегалска лига. Извел тима до нечуваното първо място и влизане в елита.
По онова време в Сенегал щъкали френски скаути, накупили маса играчи, в резултат на което сенегалците станали четвъртфиналист на световното през 2002 г., когато биха Франция в мача на откриването. И Карвальо поел към Франция, само че с договор в трета дивизия. Футболният клуб Луан-Кюизо е нещо като нашия Гигант (Белене) - върти ги, печи ги, все са си във "В" група. Само че сенегалецът вкарвал на поразия и рязко се издигнал. Осем сезона носил екипите на Сошо, Седан, Брест и Страсбург. В Брест играл цели пет сезона, станал любимец на феновете и лидер на отбора. И досега там е на голяма почит.
Днес Карвальо ще има честта
да изпълни първия удар в мача между Брест и Монпелие
Поканен е специално от президента на клуба, за да подпишат договор за сътрудничество. Босът на французите желае да го включи в мащабен проект за намиране на талантливи деца от Африка, които да се занимават с футбол. Изборът на шефа не е случаен. Голаджията на Локо (Пд) си има собствена хуманитарна организация "Базил де Карвальо", базирана във Франция. Събира пари за децата в Сенегал - кога за хляб, кога за дрешки, кога пък за футболни топки и фланелки.

Миналото лято вятърът го довя в България. След напускането на Гара Дембеле Коко Динев се чуди как да запълни огромната дупка, зейнала в нападението на тима. Локо губи с 1:3 контрола от Пирин. Динев набира номера на мадам Сокена Ба Бенжелюн, коята е мениджърка на Дембеле, с молба да помогне. За контролата с гръцкия Волос французойката от сенегалски произход води на крака Базил. Само един мач му трябва, за да почнат да го наричат Карнавальо и Вкарвальо. На мача с Черно море прави вратата на варненци на трески, къса им мрежата с два гола. Феновете триумфират - хем продадохме Дембеле на Левски, хем си намерихме нов голмайстор. Същият такъв
черничък, едър и вкарва голове
Е, не вкарва толкова много като Гарата, но и Локото никога не е бил отбор, който чака само един играч да го влачи на гръб. Ако не е Карвальо, ще е Лазаров, ако не е Електричката, ще е Раймонди. То така е било и навремето - един път вкарва Бонев, друг път Гочо Василев, трети път Ераносян, четвърти - бат Айко Садъков. Само че Карвальо вкарва във важните мачове - с Литекс, с Левски, дори и на уж непробиваемата отбрана на Черноморец. Головете му са голямо шоу, а африканските танци, които изпълнява след всяко попадение - още по-голямо.
И бракът му е интересен. Съпругата му Гаел е бяла жена, тя изкара повече от два месеца в Пловдив. Под тепетата беше и малкото момиченце на Базил. Той вдига сватба със съпругата си преди две години във Франция.
- Играх осем години професионален футбол във Франция. Исках да сменя обстановката и така дойдох тук - аргументира избора си пред феновете чернокожата перла на Локо (Пд).
Той е изключително удивен от феновете на черно-белите. Казва, че е можел да избира между Лаута и Льо Авр -
последно пристанище за футболисти
които клонят към 30-те. Решил, че авантюрата с Пловдив му допада повече.
- Не съжалявам за избора си. Тук откривам много нови неща, различен манталитет и начин на работа. Впечатлен бях и от феновете на отбора още при първото ни гостуване в Севлиево. Точно такъв вид подкрепа рядко може да се види, дори и във Франция. Там след слаб мач те освиркват, а тук ни окуражават - споделя Карвальо.
Преди три години Базил е бил на крачка от трансфер в друг български тим - Литекс.
- Дори изкарах проби в Ловеч, но не се разбрахме за условията. Имах действащ договор с Брест и предпочетох да го изпълня. Познавам се с Вилфред Нифлор, играл съм срещу него много пъти във френското първенство. От Нифлор са първите ми представи за българския футбол.
Базил е бил капитан на младежкия национален отбор на Сенегал, но пререкания със селекционера прекъсват изявите му там. Мечтата му обаче си остава - някой ден да получи повиквателна за националния отбор на Сенегал. Тази есен той
получи покана да играе за Гвинея Бисау
откъдето е майка му. В последния момент обаче отказа да играе , макар че замина за мача от квалификациите за Купата на африканските нации. Прави това, за да не отпадне възможността да играе за родния Сенегал.
Класата на Карвальо не остава незабелязана от Левски и ЦСКА и двата клуба споменаха, че го имат предвид за привличане. От него се заинтересува и шампионът на Турция Бурсаспор. Представители на южнокорейския Поханг го наблюдаваха в мачовете срещу Академик (Сф) и ЦСКА. Катарски клуб вече отправи оферта до Лаута за него. Дали ще радва феновете с поведението, головете и танците си през пролетта, предстои да се разбере. Едно е сигурно - голямото му сърце вече си спечели признание в Локомотив.

Потребителски аватар
Христолов
Мнения: 7678
Регистриран на: 14 сеп 2007, 18:19
Местоположение: Във форума!

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот Христолов » 14 дек 2010, 23:49

в съда няма значение кой на какво вярва, а какво може да докаже. с това абсурдно обяснение за анонимния фен умело измъкват дембеле от най-тежкото обстоятелство досега - че укриваше кой му е дал фалшивата книжка. сигурно ще го измъкнат и от самия казус с показването на фалшивия документ на полицаите с оправданието че не разбира езика, бил пиян и решил да си направи шега и т.н. остава само шофиране с над 1,2 промила за което ще получи няколко месеца условна присъда и това е.

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот Delija » 14 дек 2010, 23:53

Стига де, първо се качил пиян само да паркира колата, `щото охраната на заведението го помолила, сега пък фалшивата книжка му била подарена от фен....... :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj:

От една страна е адски смешно, но от друга е жалко. Показва в каква малоумна страна живеем.

Потребителски аватар
Al
Мнения: 8452
Регистриран на: 22 окт 2007, 14:54
Местоположение: Луксозенец

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот Al » 15 дек 2010, 09:08

От време на време няма как да не се съглася с Дели... :qipay:
maryan unfaitful написа:А Рафа несъмнено щеше да е олимпийски герой в древността, може би дори щеше да влезе в древногръцките митове като полубог.

Изображение

Потребителски аватар
dgeorgiew
Мнения: 4548
Регистриран на: 12 апр 2005, 14:15

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот dgeorgiew » 17 дек 2010, 15:14

Изображение

Изображение

Ето го батко,бе,ей голям е. :qipbo: :qipbp: :qipaz: :qipaz:
Изображение

Потребителски аватар
Al
Мнения: 8452
Регистриран на: 22 окт 2007, 14:54
Местоположение: Луксозенец

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот Al » 17 дек 2010, 15:20

Човекът-джука. :qipaz:
maryan unfaitful написа:А Рафа несъмнено щеше да е олимпийски герой в древността, може би дори щеше да влезе в древногръцките митове като полубог.

Изображение

Потребителски аватар
Chelsea_69
Мнения: 4441
Регистриран на: 09 сеп 2007, 21:41
Местоположение: Злокурене
Контакти:

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот Chelsea_69 » 17 дек 2010, 15:25

Талантлив футболист и гениален пияница :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
sasho_1989
Мнения: 15752
Регистриран на: 01 апр 2005, 09:04
Местоположение: ПЛОВДИВ майна
Контакти:

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот sasho_1989 » 18 дек 2010, 13:03

Цигарката е важна :qipbo:
Изображение

Потребителски аватар
Noctis
Мнения: 8335
Регистриран на: 24 яну 2006, 00:43
Местоположение: София

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот Noctis » 18 дек 2010, 20:44

Изображение
Учи се от най-големите 8)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Stinkata
Мнения: 14587
Регистриран на: 07 апр 2008, 14:05
Контакти:

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот Stinkata » 19 дек 2010, 13:04

Цигарката видял, а водата защо не видя????? :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Chelsea_69
Мнения: 4441
Регистриран на: 09 сеп 2007, 21:41
Местоположение: Злокурене
Контакти:

Re: Чужденците в България!!!

Мнениеот Chelsea_69 » 19 дек 2010, 18:36

Междувременно лявото крило на Левски Жоазиньо получи повиквателна от дядо Коледа за 24-25 декември да доставят подаръци.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение


Върни се в “Футбол - България”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта

cron