Мъжът и жената интимно (от Дели)

Потребителски аватар
rafaelis
Мнения: 5764
Регистриран на: 06 мар 2008, 19:22

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот rafaelis » 17 апр 2010, 11:50

И явно не само първата е трябвало, щом гримирането с днешна дата си е цяла една индустрия. :qipap:

Потребителски аватар
vill_1
Мнения: 17483
Регистриран на: 03 дек 2007, 13:39

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот vill_1 » 17 апр 2010, 16:03

Стинка:
И създаде Господ небето,

....и каза:Само Левски! :qipag:
Изображение

Потребителски аватар
vill_1
Мнения: 17483
Регистриран на: 03 дек 2007, 13:39

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот vill_1 » 19 апр 2010, 19:16

Темата е :Мъжът и жената....а дъщерята! :smlove7:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=131015
Изображение

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот Delija » 19 апр 2010, 19:25

Пред най-голямото мъжко списание 25-годишната Славея говори за актьорската си кариера, за сръбските псувни, и... за непоносимостта си към футбола.


Ммммм, я нькой, дето ще си купи списанието, да разкаже после тук за това. :qipab:

Потребителски аватар
Samp
Модератор
Мнения: 17663
Регистриран на: 21 мар 2006, 15:37

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот Samp » 20 апр 2010, 08:11

скръндза :qipag: :qipag: :qipag:

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот Delija » 20 апр 2010, 20:36

Криза е все пак. :qipae:

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот Мичо » 21 апр 2010, 10:25

:qipbo: :qipbo: :qipbo: :qipbo: Онанизъм (ръкоблудие) при мъжете

Онанизмът е уединено любовно наслаждение, което се извършва с помощта на ръцете или инструменти, за да се постигне полово удоволствие или оргазъм. Този порок се среща повече при младежите. Един път вкоренен, той мъчно се изоставя. Дори и женени мъже трудно могат да се отучат, особено когато трябва да се въздържат по време на месечното кръвотечение на жената или когато е бременна.

Причини. Често продължителният онанизъм е израз на нервно обременяване и на недостатъци на половите органи (фимоза).

Много честа причина е и наличието на чревни глисти, на хемороиди или на екзема и сърбеж. Понякога може да се дължи на полови въшки, които причиняват сърбеж. Нерядко онанизмът се дължи на прекомерна секреция на половите жлези, влияния на лоши приятели, порнографска литература или картини, езда, каране на велосипед, невъзможност на мъжа да задоволи жена си, например когато има предивременна еякулация. Мнозина се отдават на онанизъм и от страх пред жените.

Съществува принудителен онанизъм, който се практикува по-рядко (1—2 пъти в месеца), когато човек е възпрепятстван да има полово сношение, и болезнен онанизъм, практикуван много често и с характер на заболяване.

Признаци. Онези, които се занимават с онанизъм, са твърде раздразнителни, паметта им отслабва и са неспособни за умствени занятия. Те имат стремеж към усамотение, въображението и чувствата им отслабват. Това се отразява и на другите органи: лицето става бледо, очите мътни, лесно се изморяват, те са лениви, страхливи, имат болки в кръста, нервно сърцебиене.

Всички тези признаци се придружават с намаляване на половата способност.

Последствията от онанизма обикновено зависят от индивидуалността, възрастта, половото устройство и т.н. Колкото по-рано започне да се практикува онанизмът, толкова по-вреден е той. Във всеки случай тези, които се занимават с него, получават главоболие, раздразнителност, обща слабост, психични смущения, полови извращения, апатия, виене на свят, лошо храносмилане. Те изгубват вкуса към брачния живот.

Предсказание. Благоприятно за умерения онанизъм и сериозно за неумерения, защото е упорит за лечение.

Предпазване. Борбата срещу този порок, на който е изложена особено младежта, трябва да става едновременно със средствата на правилно проведената полова просвета и със средствата за укрепване на волята, като се използват широко физическият труд, научните занимания. От голяма полза са и колективният живот, пътешествията и др.

От друга страна подрастващите трябва да избягват и всичко онова, което явно или прикрито дразни чувствеността и половото любопитство, като еротични филми и литература, танци, цинични и двусмислени разговори и др. Да се избягва и всичко, което изнежва организма: продължителният сън, спането в меки пухени легла, излежаването след събуждане, както и обилната и възбуждаща (месна) храна, алкохолни питиета, пушенето и др.

Лечение. Общо за засилване на организма и укрепване на нервната система. За тази цел най-напред да се лекуват глистите, раничките или пъпките по члена, които предизвикват сърбеж, да се оперира фимозата. В останалите случаи:

а) Компрес с две парчета: малкото парче, което покрива половия орган, се потапя в студена вода (от чешмата), а другото парче, което опасва кръста — с хладка вода (25—20°С). Щом компресът се затопли, се снема и на половите органи се прави студена (20°С) фрикция.

б) Седмично да се правят и по 1—2 парни бани на корема, последвани след препотяването от кръстосан компрес.

в) Да се следи за редовното отиване по малка нужда, и то винаги вечер преди лягане.

г) При запек винаги да се прави хладка клизма (30°С).

д) Освен това болният най-добре ще направи да се ожени и да не се уединява. За такива болни се изисква да вечерят рано (19 ч.), защото претовареният стомах дава неспокоен сън.

I. Сутрин, обед и вечер 15 минути преди ядене болният да изпива по 1 чашка от 100 г отварка от червен кантарион, жълт кантарион, исландски лишей и хмел (шишарки) по 50 г, дръжки на вишни и листа от лешник — по 40 г, гръмотрън (корени), мечо грозде и синя тинтява — по 30 г. От тази смес 4 супени лъжици с прибавка на 1 изравнена чаена лъжичка корени от дилянка и ленено семе, счукани на ситно, се запарват в 1 л вряща вода. Вари се на тих огън 10 минути и като изстине, се прецежда.

Диета. Вегетарианска храна, млечно-растителна с повече плодове и зеленчуци (винаги измити, защото се пръскат с отровни химикали) или пък обикновена храна без свинско, говеждо, овнешко и консервирано месо и риба. Люто, алкохол и тютюн — не! На обяд заедно с другата храна, винаги придружена от салата от кромид лук с листа от магданоз по равни части с винен оцет и чист маслинен зехтин по вкус, болният може да изяжда и по 100 г младо месо от агне, теле, птица или прясна риба — речна или океанска. Да отбягва сух фасул, леща, грах, гъби, кафе, руски чай и шоколад. На вечеря безмесна храна: кисело мляко, засилено с 1 супена лъжица сурова настъргана целина или пък с 1 супена лъжица ядки от орехи, счукани на каша, и 1—2 лъжички мед, зеленчукови и тестени ястия и компот с хляб. Винаги да вечеря не по-късно от 19 ч.

Вместо вода, ако дадените отварки са недостатъчни, да пие отварка от ечемик (зърна): 100 г в 1 л вода се варят 20 минути. Веднага се прецежда и се пие подсладена с мед и лимон по вкус.

II. Два часа след ядене да изпива пак 1 чашка отварка от жълт кантарион и пр. (вж. точка I).

III. Вечер преди лягане при запек, даже еднодневен (който дразни половите органи), се прави хладка (33°С) клизма с 500 г вода, последвана от хладка задръжна клизмичка със 150 г хладка (33°С) вода, с която е добре да се спи. След това се прави фрикция на половите органи с хладка вода (25°С) или коремна баня (30—33°С за 10—20 минути), или кръстосан компрес, натопен в хладка вода (25°С); държи се 2—3 часа или до сутринта. Едновременно се поставя „шапка“ на главата от зелен лист прясно зеле, леко напръскан от вътрешната страна с малко оцет. Добре е при главоболие „шапката“ да е напълнена с хладка лапа от сурови картофи, настъргани на ренде за дюли и полети със 100 г прясно мляко — киснат в него 30 минути, изстискват се добре и се поръсват с малко царевично брашно за отнемане на излишната влага на лапата. Отгоре се слага вълнена шапка и така се държи до сутринта.

Добавка. При хроничен запек вечер преди заспиване да взема по 1—2 чаени лъжички от следната смес: 500 г чист пчелен мед, 30 г ревент на прах или майчин лист (шушулките, леко опечени и стрити на прах) и 15 г рафинирана сяра от аптеката.

IV. Сутрин се прави фрикция с хладка вода на подмишниците, кръста, седалищните части, корема и половите органи, последвана от сухо изтриване, а след обличането и от краткотрайна гимнастика за 5—10 минути (вж. том I, „Домашна гимнастика“). Същите упражнения се повтарят и преди лягане.

V. Лятно време преди обяд се препоръчва речна или морска баня, придружена от плуване.

Важни добавки:

1. Болният да спи на твърдо легло и да се покрива с вълнени одеяла или обикновен юрган, но не с пухени завивки, защото силното затопляне възбужда половите органи.

2. Да спи само когато му се доспи, и когато се събуди, веднага да става, без да се излежава.

3. Да не се катери по дървета, да не язди коне и велосипед — дразнят се половите органи.

4. Да не чете еротични романи и да не гледа такива картини и филми.

5. Да не спи на гръб и да не се стиска, когато му се ходи по малка нужда.

6. Винаги да държи половите си органи в най-голяма чистота.

7. Да не се уединява, да се включи в някаква обществена работа и навреме да встъпи в брак, за да не се поддава на този порок. Свободното си време да прекарва на чист въздух в разходки или туризъм (вж. том I, „Природосъобразен живот“).

Внушение. Да се потърси помощта на лекар.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
rafaelis
Мнения: 5764
Регистриран на: 06 мар 2008, 19:22

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот rafaelis » 21 апр 2010, 11:44

Да не се уединява, да се включи в някаква обществена работа


Превеждане на бабички през пешеходната пътека и почистване на околоблоковото пространство? :roll: :qipap:

Потребителски аватар
rafaelis
Мнения: 5764
Регистриран на: 06 мар 2008, 19:22

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот rafaelis » 20 окт 2010, 09:48

Да станеш жена на топ-футболист? Нищо по-лесно от това!

Как една жена може да стане половинка на топ-футболист? Няма нищо по-лесно от това, научаваме от един британски сайт, който събира "кандидатурите" на млади дами с афинитет към плюсовете на любовната връзка с футболист.

Световното първенство по футбол преди 4 години се проведе в Германия. Играчите на английския национален отбор бяха настанени в Баден-Баден, а техните половинки изкупиха къде-какво имаше ценно из местните магазини, като затрудниха дори доставчиците на шампанско, защото опразниха всички рафтове в супермаркетите. Оттогава се роди едно ново понятие - рожба, разбира се, на английските вестници. Те нарекоха въпросните момичета Wags, което идва от "Wives and girlfriends", тоест съпруги и приятелки.

Как се става "уаг"?

"Уагс" може и да не звучи много приятно, но в следващите месеци английските играчи не можеха да се отърват от приказни красавици. Изведнъж всяко момиче искаше да стане "уаг", за да може да пръска пари като Виктория Бекъм.

Не всички играчи обаче имаха добър опит в този вихър от връзки и наплив на любящи девойки. Особено големите красавици поставяха съответно и големи изисквания пред футболистите. Един от най-желаните мъже на терена, португалецът Кристиано Роналдо, трябваше с широко опулени очи да изчете разказа на своята бивша приятелка, която сподели, че прекараното с него време било изключително скучно - те или правили секс, или играели компютърни игри.

Сега новосъздаден онлайн-портал има за цел да предпазва двойките от подобно разминаване на интересите. Името на страницата е becomeawag.com (как да стана "уаг") и има за цел да помогне на професионални футболисти и на желаещите да станат "уаг" да намерят пътя един към друг. Нищо по-лесно от това: дамите изпращат снимка, автобиографична бележка, разказват за мечтите и желанията си и за това как си представят бъдещето.

Като на търг...

Цялото това удоволствие струва 20 паунда такса. След това футболистите сядат пред компютъра и започват да си избират дама на сърцето, съвсем като на търг. След това й пишат и се срещат. Създателите на сайта твърдят, че вече има играчи от английската Висша Лига, които се били регистрирали.

Забавни са също така най-често задаваните от жените въпроси. Например: защо да излизам с футболист, който дори не играе във Висшата лига? Отговор: всеки играч се развива... :qipag: :qipag: :qipag:


http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6124561,00.html

Потребителски аватар
Христолов
Мнения: 7678
Регистриран на: 14 сеп 2007, 18:19
Местоположение: Във форума!

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот Христолов » 20 окт 2010, 10:24

ти регистрира ли се вече в тоя сайт :qipap:

Потребителски аватар
betina_bambina
Мнения: 4660
Регистриран на: 20 мар 2005, 20:51
Местоположение: кривата нива

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот betina_bambina » 08 ное 2010, 18:20

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3387611

:qipag: Мъже, четете и спазвайте режима!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Al
Мнения: 8452
Регистриран на: 22 окт 2007, 14:54
Местоположение: Луксозенец

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот Al » 10 ное 2010, 12:13

maryan unfaitful написа:А Рафа несъмнено щеше да е олимпийски герой в древността, може би дори щеше да влезе в древногръцките митове като полубог.

Изображение

Потребителски аватар
betina_bambina
Мнения: 4660
Регистриран на: 20 мар 2005, 20:51
Местоположение: кривата нива

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот betina_bambina » 11 ное 2010, 10:39

:qipag: и поради тези идеални изисквания е пълно със стари ергени :qipag:
Изображение
Изображение

G8
Модератор
Мнения: 15219
Регистриран на: 23 апр 2007, 17:06
Местоположение: София

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот G8 » 05 яну 2011, 14:39

ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Христолов
Мнения: 7678
Регистриран на: 14 сеп 2007, 18:19
Местоположение: Във форума!

Re: Мъжът и жената интимно (от Дели)

Мнениеот Христолов » 05 яну 2011, 14:48

Мъжът и ръката интимно (от Дели) :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:


Върни се в “Разни”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта

cron