НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот Delija » 28 окт 2009, 21:59

Тошко Янчев също си пада по мъжко. :qipap: :qipaz: Особено обича да обладава сини дупета. :qipag: :qipag: :qipag: :qipaz:

Изображение

Потребителски аватар
sasho_1989
Мнения: 15752
Регистриран на: 01 апр 2005, 09:04
Местоположение: ПЛОВДИВ майна
Контакти:

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот sasho_1989 » 29 окт 2009, 01:36

Пичони: Оферта за националния ви отбор би ме поласкала, но мисля само за Ботев :qipaz:


Старши треньорът на Ботев Пд Енрико Пичони даде специално интервю за Гонг дни преди дербито на Пловдив с Локомотив. Италианецът обаче отказа да коментира въпросите около собствеността на клуба и говори единствено по чисто футболни теми.

- Г-н Пичони, предстои дербито на град Пловдив, в което вашият Ботев се изправя срещу Локомотив. Очаквате ли да спечелите първата си победа в шампионата?

- Знаем, че ще бъде много важен мач за нас. Важен, както от гледна точка на резултата, така и за нашите фенове, които държат много на този двубой. Подготвяме се по най-добрия начин. Работим много, за да спечелим първата си победа.

- Ще има ли нови играчи в Ботев за тази среща?

- Футболистите са същите, на които разчитахме и досега. Нито Мбамба, нито Луис все още не са получили разрешение да работят тук.

- Какво става с договора за собственоста с г-н Христолов? Той вече факт ли е или не?

- Ако ме питате футболни въпроси, ще ви отговоря. За другите неща не знам нищо. Занимавам се само с футбол.

- Пихте кафе с президента на БФС Боби Михайлов. За какво си говорихте с него?

- За футбола като цяло. Той е една изключително подготвена личност. Направи ми много добро впечатление. България е в добри ръце, що се отнася до президентския пост на футболния съюз. В отлични ръце. Много ми хареса начина, по който той говори за футбол и разбиранията му за нашия спорт.

- Можете ли да назовете по-конкретно темите на вашия разговор?

- Говорихме за футбола като цяло. Не сме говорили за нещо конкретно.

- Сега в България се говори, че следващият треньор на националния отбор трябва да бъде чужденец. Ако има отправено предложение към вас, бихте ли приели да водите нашия национален отбор?

- За мен би било голяма чест, но ние говорихме общо за футбола. Президентът говори за българския, а аз за италианския футбол. Така че на практика говорихме за международния футбол. Само това. Бих се чувствал поласкан, ако дойде предложение, но в момента главата ми е изцяло концентрирана около това да оправя нещата в Ботев по отношение на класирането.

- Каква е истината за това, което се случва сега в отбора и в клуба. Има ли бъдеще за Ботев?

- Трябва да мисля само за футбол. Концентрирани сме само за онова, което касае спортната част, а то е върху терена. За останалото трябва да мислят други хора, които работят по тези въпроси.

- Тогава как виждате бъдещето на клуба?

- Надявам се всичко в кратки срокове да бъде добре, както за феновете, така и за футболистите. Тифозите ни трябва да мислят само как да подкрепят отбора, а футболистите - как играят в мачовете.

- Колко точки ще има Ботев в края на сезона?

- Аз се надявам в най-скоро време да разполагам с всичките си играчи. Стартирахме с един хендикап от 6-7 мача, защото нямахме отбор. Сега вече имаме отбор и го доказваме на терена. Нужен ни е само един добър резултат, за да ни даде ентусиазъм и да покажем, че сме добър отбор.

- Ще се спаси ли Ботев в края на сезона?

- Работим за това – за спасението на Ботев.

- А какво е бъдещето на българските играчи в Ботев?

- Имаме и българи в състава и те се справят добре всяка неделя. Чудомир Григоров, Витанов, Кочев, Караманов. Всички те са българи. Ако българските футболисти са добри, те играят. Ако не са добри, не играят. Италианските и френските футболисти са добри и играят. В момента, в който престанат да бъдат добри, няма повече да играят. Такъв е футболният закон.

- Накрая каква е вашата прогноза за съботното дерби?

- Аз не съм треньор, който прави прогнози. Ние се готвим, защото са ни необходими трите точки. Доказателството ще бъде в събота на терена.

- На кое дерби в Италия прилича това пловдивско дерби?

- Към пловдивското дерби наистина има голям интерес. Що се отнася до Италия, дербитата са Милан – Интер, Юве – Торино, Рома – Лацио и Сампдория
Изображение

Потребителски аватар
svo
Мнения: 8956
Регистриран на: 22 юни 2007, 08:40

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот svo » 29 окт 2009, 06:16

какъв е тоя палячо, че ще се натиска за национала, бе??? #-o #-o #-o Ебати смешника :qipan: :qipan: :qipan:
ПОДПИС :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:
Обява: Купувам мед от Словакия :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:

Потребителски аватар
Al
Мнения: 8452
Регистриран на: 22 окт 2007, 14:54
Местоположение: Луксозенец

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот Al » 29 окт 2009, 10:26

:qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan:
maryan unfaitful написа:А Рафа несъмнено щеше да е олимпийски герой в древността, може би дори щеше да влезе в древногръцките митове като полубог.

Изображение

Потребителски аватар
Stinkata
Мнения: 14587
Регистриран на: 07 апр 2008, 14:05
Контакти:

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот Stinkata » 29 окт 2009, 10:32

Точно сега е моментът да назначат Любо Пенев за национален треньор. Млад и амбициозен е, не се страхува да налага идеите си и не му пука много, много от Насковци и Венцита.... Пък, ако иска, може да вика и пишлеметата, дето го бойкотират в родния му клуб....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот 8 » 29 окт 2009, 12:56

Любо няма да се справи ако го назначат на националния, не поне и сега.

Националният отбор има нужда от много опитен специалист, който да го изправи на крака и да го научи на основните фундаментални неща, защото явно при нас те не се владеят. Говорим си за Пената или Люпко, това ни трябва. Задължително в съчетание с ненамеса в работата им от БФС и най-вече от лица "отговарящи за националните отбори" (тия последните да ходят да си ловуват).
Ако си цесекар бъди докрай!

ludyakon
Мнения: 4751
Регистриран на: 07 окт 2007, 11:35

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот ludyakon » 29 окт 2009, 23:22

Орлинов: Владо Манчев не е мръсен интригант
:qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:
БАСИ ТЪПАКА. ТА ВЛАДО Е ИГРАЧ МНОГО ПРЕДИ ТОЗИ ДА СИ НАПРАВИ ПЪРВАТА "ЗЛОБАРКА" ТА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ НЕГО,ЧАК И ИНТРИГИ ДА ПРАВИ??????
МЛАДИТЕ СЕ ВЗИМАТ МНОГО НАСЕРИОЗНО,А НЯМАТ ПОКРИТИЕ НА ПРЕТЕНЦИИТЕ СИ,НА САМОЧУВСТВИЕТО СИ,А ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ИМ- :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Изображение


Потребителски аватар
BAt e venci
Мнения: 4073
Регистриран на: 05 фев 2007, 22:12
Местоположение: GB IN BG
Контакти:

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот BAt e venci » 30 окт 2009, 11:39

http://sportal.bg/news.php?id=202790

Босът на ЦСКА към играчите: И да паднете в Ловеч, няма страшно



:qipay:

Потребителски аватар
Stinkata
Мнения: 14587
Регистриран на: 07 апр 2008, 14:05
Контакти:

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот Stinkata » 30 окт 2009, 12:19

А... тук е цветно...

http://topsport.ibox.bg/news/id_346362249

Вместо да пазят режим, за да не се влачат по игрището като черва, четирима футболисти на ЦСКА засмукали здраво в навечерието на резила срещу Миньор (0:3). Иван Иванов, Иван Караджов, Коста Янев и Павел Виданов гуляли до сутринта в събота в уиски-бара на хотел "Феста София", твърди "7 дни спорт".

На следващия ден "червените" паднаха от перничани с три гола на "Армията", а първите трима бяха сред най-слабите в мача.

Източник на "7 дни спорт" патриотично къркал на същото място, но малко закъснял за началото. Около 01.00 часа в нощта на петък срещу събота групата футболисти вече се наливала с водка и уиски.

Заведението е достатъчно дискретно. Сепаретата са само три и може да останеш незабелязан. В останалите известни заведения от този тип в София шефовете на ЦСКА и Любо Пенев имат свои хора, които им докладват, ако някой от футболистите пипа шишето при тях посред нощ.

Тук обаче е друго. Сумрачно е, има и голям екран за караоке песните, макар че гостите ги знаят наизуст. Барът е доста отдалечен. Зареден е само с марков алкохол и скъпи пури. Масите пред сепаретата са стъклени, което не пречи на пийнали посетители да се качват по тях.

Още с пристигането си юначагите от ЦСКА почнали да поръчват. Сервитьорът си счупил кръста да носи чаши, лед, водка, уиски и ядки на карето, което било в компанията на няколко дами. Равносметката за първите два часа от запоя включва по едно шише водка и уиски. Наздраве!

Градусът се вдигнал още след първите чаши и футболистите наскачали да пеят на караокето, отбелязва нашият източник. Първо взели да реват с пълно гърло химна на агитката "Ние сме от ЦСКА!". Опитали се да изкарат и химна на ЦСКА "Сърца червени, сърца милиони", но нещо не уцелили думите от популярното парче на Данчето Христова. Повече им се удавала сръбската чалга.

Янев пък се проявил като закоравял тютюнджия припалвал пури и цигари една след друга. Облаци дим и женски кикот се виели около масата на футболистите на ЦСКА.

"Грозна работа" свидетелства източникът на "7 дни спорт". - Бяхме само цесекари на нашата маса и коментирахме как е възможно това да се случва. На всичкото отгоре очевидно не можеха да носят на алкохол.

Запоят на практика е станал само ден след мача с Базел и по-малко от две денонощия преди пернишкия резил. Футболистите на ЦСКА разполагаха със 72 часа между двете срещи. Вместо да се готвят за двубоя с Миньор, групата хукнала по забавления.

След това стана белята с трите гола на "Армията". Иванов, Караджов и Янев бяха сред най-безобразните на терена, Виданов го нямаше в състава.

Пръв от купона си заминал Иван Иванов, а към 3.30 часа в събота сутринта останалите също отпрашили. В очевидно нетрезво състояние те се качили по автомобилите си. Добре че наблизо нямало катаджии, иначе щяла да се повтори историята с Рабех от Левски.

Източник от ЦСКА твърди, че в отбора има сериозен проблем с алкохолни изцепки на младите футболисти. Един от мотивите на Любо Пенев да изгони някои от подрастващите състезатели това лято беше именно нощният живот, алкохолът и дори някои по-леки дроги.

Всичко обаче си стои постарому, свидетелстват хора от ЦСКА. Последната мода била да се ходи в чалготеката "Гранд де лукс". Там освен уиски и водка футболистите си поръчват и известна миска, преспала с половин София. На масата с миската били много силни. На терена, както се видя, ги бият като тъпан на сватба.



:qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:
Последна промяна от Stinkata на 30 окт 2009, 12:27, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Stinkata
Мнения: 14587
Регистриран на: 07 апр 2008, 14:05
Контакти:

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот Stinkata » 30 окт 2009, 12:28

То цялото е написано във веселяшки стил, което предполага малко украса... :lol:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BAt e venci
Мнения: 4073
Регистриран на: 05 фев 2007, 22:12
Местоположение: GB IN BG
Контакти:

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот BAt e venci » 30 окт 2009, 12:40

Batkoto написа:този материал е от сорта на "една колежка ми каза"..
щом не са ги хванали пияни зад волана,значи не е много сигурно,дали са пили,колко са пили и пияни ли са били... :qipad:


а нещата където ти ги постваш не са ли същите :!: :?:

Потребителски аватар
Stinkata
Мнения: 14587
Регистриран на: 07 апр 2008, 14:05
Контакти:

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот Stinkata » 30 окт 2009, 12:45

Кое е лъжа? Че Миньор ви треснаха с 3-0 насред митичния "Армфийлд" ? :qipag: :qipag: :qipag:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Noctis
Мнения: 8335
Регистриран на: 24 яну 2006, 00:43
Местоположение: София

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот Noctis » 30 окт 2009, 12:50

По-скоро само вие не сте я разбрали , но .. :qipap: :qipap: :qipap:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Stinkata
Мнения: 14587
Регистриран на: 07 апр 2008, 14:05
Контакти:

Re: НАЙ-КРАСИВ ФУТБОЛ, НАЙ-ЧЕСТНА ИГРА! А ГРУПА-част 13

Мнениеот Stinkata » 30 окт 2009, 12:59

Аз го обясних още в началото на седмицата.... Нейков поиска едни пари и такива за Миньор не останаха, така че мачът се игра, за разлика от предишни мачове.... Даже в последните години се забелязва една тенденция - в началото на първенството, ЦСКА бие наред. Някъде към 13-14 кръг, фонд "Благосклонност от страна на противника" привършва и се започва губене на точки от отбори като Беласица... А и МиньорО си играе винаги надъхано, дори и срещу вас.... А че не ставате, също много пъти ви го казахме. Така че - нищо странно... :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:
ИзображениеИзображение


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 96 госта

cron