Левски - Жилина

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Re: Левски - Жилина

Мнениеот otto » 03 окт 2008, 23:51

Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd

Потребителски аватар
svo
Мнения: 8956
Регистриран на: 22 юни 2007, 08:40

Re: Левски - Жилина

Мнениеот svo » 04 окт 2008, 06:00

http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5178_11.htm


Един ден на Евроидиота



Левскарите искаха час по-скоро да напуснат стадиона след загубата от Жилина


Андрей Любенов

Преди да си помислите каквото и да е, нека изясня - аз съм трето поколение левскар (разбирай Евроидиот). Да, точно така - Евроидиот. Преди си мислех, че гафове стават, всичко се случва. Сега обаче съм сигурен - отборът ни е проклет да става за посмешище из Европа и да превръща анонимници в любимци и величия за българската футболна общественост.
По принцип един ден на Евроидиота (разбирай средностатистическия левскар) протича нормално. В общия случай той работи нещо, има семейство и приятели. Някъде от началото на октомври до август ние сме като всички останали хора у нас. Борим се с проблемите си.
Животът на Евроидиота е интересен от началото на август до края на септември. Тогава със звучен шамар ни се напомня кои сме, къде сме тръгнали и как изобщо няма да стигнем до там. В общия случай отборът ни е спечелил я шампионата, я някоя купа и с трепет насочваме поглед към урните, които ще ни изпратят поредния анонимник, с когото да се борим в евротурнирите.
Съдбата ни обича и редовно попадаме на случайни отборчета, на които веднага слагаме печат "второ качество", и потриваме доволно ръце. Тук вече започва ежедневието на Евроидиота.
Сутрин ставаме и отиваме на работа. Там започват полемики за новата селекция, слабия противник и уникалните шансове за попадане я групите на УЕФА, я в тези на Шампионската лига. Вечер гледаме с наслада спортните емисии, откъдето лъха оптимизъм и увереност. Треньори, футболисти и какви ли не специалисти ни убеждават, че сме с класи над противника.
Така ден след ден наближава сакралната дата. Настроението е някак приповдигнато, ентусиазмът е впечатляващ. Стъпваме на стадиона. Предвкусваме вълшебна футболна вечер. Мачът започва и .... след около 2 часа стадионът ехти: "Оставка, оставка!" Прибираме се по домовете си, толкова тъжни, все едно ни се случва за пръв път. Това е обаче в общия случай - когато провалите идват през година две. Сега е различно - идват всеки сезон, а сега и два пъти. Колосите Тампере, БАТЕ и Жилина ни показаха ясно кои сме и къде ни е мястото.
Следващите няколко дни е тежко. Дори кучетата по улиците ни гледат някак лукаво и с презрение, сякаш много точно знаят кои сме ние. А вече и на последния левскар е ясно - ние сме идиотите на Европа. Наистина е доста жалко да си левскар. Особено през август и септември.

Заб. Коментарът е от сайта gol.bg_


=D> =D> =D> =D> =D> =D>
ПОДПИС :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:
Обява: Купувам мед от Словакия :qipag: :qipag: :qipag: :qipag: :qipag:

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: Левски - Жилина

Мнениеот Delija » 04 окт 2008, 08:37

otto написа:http://www.sport1bg.net/sport1/node/111464 :qipag: :qipag: :qipag:


Този колко е злобен и нагъл левскар, не е истина. Кеф ми е, като знам какво изживяват след поредицата позори, подобни човекоподобия :!: :qipbp: :qipbp: :qipbp: :qipbp:

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Re: Левски - Жилина

Мнениеот itsoVIII » 04 окт 2008, 08:38

Гледайте, четете и се смейте на глас :qipbj: Докъде го докараха левскарите #-o
Томислав Русев-тренер на Левски
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=3735
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
marto
Мнения: 28597
Регистриран на: 04 юли 2006, 15:39
Местоположение: Младост

Re: Левски - Жилина

Мнениеот marto » 04 окт 2008, 08:48

В тея форум са се събрали само идиоти,незнам Ице как въобще го посещаваш :qipan:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Re: Левски - Жилина

Мнениеот itsoVIII » 04 окт 2008, 09:29

Не си обиждай съ-феновете :qipbj: Не го посещавам бре - просто реших да им прегледам безкрайните списъци от теми и попаднах на тая. :qipbj:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
Казуса
Мнения: 15912
Регистриран на: 14 юни 2007, 21:17
Местоположение: София

Re: Левски - Жилина

Мнениеот Казуса » 04 окт 2008, 10:26

Едно едничко нещо не мога да проумея. Защо в най-най последните минути отборът се предаде? Защо не тръгна в тотална атака? По дяволите, трябваше един гол, за да се добере до продълженията!
Моят отбор се хвърляше да атакува, когато в края на реванша му трябваше гол. И срещу МТК, и срещу "Торпедо", и срещу "Омония", и срещу "Хайдук". Сигурен съм, че и всички останали български отбори се тръгват в атака в последните минути, ако всичко зависи от един гол.
А "Левски" се предаде преди да се чуе последният съдийски сигнал.
Винаги съм твърдял, че "сините" имат страшни комплекси в ЕКТ и почти винаги гълтат бастуна срещу слабаците, но това, което гледах последните минути на мача с "Жилина", надмина и моите критични представи.
Ощипете ме, защото съзнанието ми все още не може да повярва на това, което очите му подадоха като информация в четвъртък вечер. Хванах само последните 20 минути от мача, но дори и преди това "сините" да са играли с повече надежда и дух, какво от това?
Изображение
"2+2=5".
Джордж Оруел - "1984"

Потребителски аватар
mefkata
Мнения: 3526
Регистриран на: 20 апр 2006, 13:42
Местоположение: СОФИЯ

Re: Левски - Жилина

Мнениеот mefkata » 04 окт 2008, 11:39

Дам - срамна работа.Другарите се развихрили. Нормално, сега им е паднало - поредния червен футболен успех - Левски се издъни в Европа.
Ще трябва да го преживеем някак и да гледаме напред. Не знам само защо си мислите, че когато Левски се излага - червения клуб ще стане някак по-готин. С нашите излагации вие няма да станете нито по-добър, нито по-голям, нито по-малко измислен клуб. И ако на някой от Левскарите му се струва, че е жалко да си Левскар(както прочетох постнати мнения)то никога не е бил истински Левскар, а някой, който се е закачил при успехите на клуба и е готов да напусне кораба при подигравките отсреща. Левски не е нито Батков, нито Сираков, Борето, купчината бразилци и т.н. Той е нещо повече, както и футбола въобще.За всички нас е една идея, клуб с близо 100 годишна история и ние не го поддържаме само заради чисто футболните и спортни успехи. Ото каза много вярно. За една година - три резила. Факт.От друга страна това е показател за някакъв момент, който изисква тотална и качествена промяна. Тъжно е и друго.Червените сега са на гребена на вълната(не заради собствени заслуги) и ни се присмиват, съвсем заслужено при това, но какво показват насреща. Успехи, големи наистина, но от преди 20 години. Смеете ни се на ръководството - ама какво имате на среща - Лупи, Гарибов, Емо - измамника - купища далавери с трансфери и административни нелепици. Казуса говори за устрема и духа и е прав, но с малко уточнение. С Монако вие не проявихте този дух и не гонехте важния гол. С Хайдук пак беше повече късмет, отколкото -желание за победа. Разберете ме не - търся оправдяния или противопоставяне.Спомням си как казвах на Ото, че две трети от отбора ви не знаят какво е червената фанелка и какво защитават. Същото е и за нас. Това, което ме влуди с Бате и Жилина(от които гледах последните десетина минути) беше точно момента, че никой не се юркаше, нервеше и не търсеше победата на всяка цена. Точно този дух, който сме показвали в миналото, въпреки, че сме губели. Мисълта ми е, че БГ футбола тотално затъва и всички са част от този процес, стига обвинявали само синьото БФС. Вие сега се смеете на потъващ кораб, ама не разбирате, че и вие сте върху него. Писна ми и от глупостите на журналистите - достойно равенство за Литекс. Абе стига глупости - след 1:3 в Ловеч. Морето за малко да хвърли бомбата - евала, ама защо не я хвърлиха?Няма ли някой да анализира реално нещата и неумението на БГ-отборите, вкл. националния. Всико е черно и бяло, лепят се етикети - Евроидиоти, Евробойци и се разменят само за два часа. Всеки се радва повече на неуспеха на другия, отколкото на своя успех. Нещо типично българско междувпрочем.
Защо никой не се замисли защо точно е така. Говоря не за феновете, а за журналистите, спортните деятели, политиците. И колкото и сега червените да са доволни - догодина ще са на сцената за посмешище - помнете ми думата.
Освен ако нямат късмета да се паднат на някой по-сериозен, та да си имат оправдание. И от къде на къде решаваме кой вече е левак и кой - не. И кои сме ние та толкова се пънем и присмиваме на другите страни и отбори.Защото са нямали нашите успехи.Ок.Ама успехът е променлива и се гради ежедневно, за другото е измислено: "да лежиш на стари лаври"
Смееме се - тия били скиори, ония трактористи, ама сега си идвам от Словения, където всяко село си има комплекс като "Спортна софия" с по две, три игрища, едното от които с естествена, перфектно поддържана трева, другите - изкуствени. И децата тренират и играят в свободното си време на тях. Да видим как ние от сгурията ще извадим по-голями таланти.
А виждате ли 'смешниците' от Бате с какъв дух и какво желание играха...къде отиде то при БГ отборите, загуби се нейде при съдийските отсъждания, уговорените мачове, измисления по-висок статут по формулата футболист+манекенка+биат(син сити) = голямата работа.
И сега в събота ще берем поредния резил.Филма с участието на ФРГ завършва с изречението "Невроятната победа над Германия на 10.07.1994г е последната победа на БГ отбора на световно първенство". И ако я караме така още дълги години ще чакаме следващата!
А ние , феновете, междувремено ще слагаме шалчето, ще идеме да попсуваме на стадиона, ще тъжим повече от играчите над поредната загуба - ама какво, такава е съдбата на фена, който не му харесва да ходи на балет.

САМО ЛЕВСКИ!
ИзображениеИзображение
Казуса написа: информации за доста отминали времена...

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Re: Левски - Жилина

Мнениеот otto » 04 окт 2008, 11:49

mefkata написа:Дам - срамна работа.Другарите се развихрили. Нормално, сега им е паднало - поредния червен футболен успех - Левски се издъни в Европа.
Ще трябва да го преживеем някак и да гледаме напред. Не знам само защо си мислите, че когато Левски се излага - червения клуб ще стане някак по-готин. С нашите излагации вие няма да станете нито по-добър, нито по-голям, нито по-малко измислен клуб.

:qipan: ЕДНОВРЕМЕННО,ЗАДАВАШ ВЪПРОСИ И ИМ ПИШЕШ ОТГОВОРИТЕ,ЖАЛКО,ЧЕ НЕ СЕ УСЕЩАШ,АМА НА ВАС ВИ Е ПРОСТЕНО,КОЛКОТО ПО-ЖАЛКИ СТАВАТЕ(ако изобщо има накъде повече)ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ ВИ СЕ ПОДИГРАВАМЕ :qipad: ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ГО НАПЪЛНО :qipag:
Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd

Потребителски аватар
mefkata
Мнения: 3526
Регистриран на: 20 апр 2006, 13:42
Местоположение: СОФИЯ

Re: Левски - Жилина

Мнениеот mefkata » 04 окт 2008, 12:24

За теб е жалко, че не четеш дълги постове или се правиш, че не ги разбираш. :qipad:
Подигравайте се колкото искате. От вас не мога нито да се обидя, нито да се поуча! :idea: :qipad:
Макар че точно сега е моментът, в който човек може да ви забележи, по простата причина, че като се срамува - гледа надолу и там...там може да ви види... :qipad:
ИзображениеИзображение
Казуса написа: информации за доста отминали времена...

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Re: Левски - Жилина

Мнениеот otto » 04 окт 2008, 12:27

АКО ИМАШ ЖЕЛАНИЕ ДА НИ ВИДИШ,ГЛЕДАЙ НАГОРЕ,НИЕ ВИНАГИ СМЕ БИЛ НАД ВАС :qipad: А ВАС СИ МОЖЕШ ДА ВИДИШ НЯКЪДЕ В СТЕНАТА, КОГАТО НИЕ МИНАВАМЕ И СЛЪНЦЕТО ГРЕЕ СИЛНО,ВИЕ СТЕ НИ СЯНКА НА НАС :!:
Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd

Потребителски аватар
sasho_1989
Мнения: 15752
Регистриран на: 01 апр 2005, 09:04
Местоположение: ПЛОВДИВ майна
Контакти:

Re: Левски - Жилина

Мнениеот sasho_1989 » 04 окт 2008, 13:19

Левски вече започват да правят впечатление с това, че скоро мачовете им може да ги гледаме в Господари на Ефира :qipap:
Изображение

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: Левски - Жилина

Мнениеот Delija » 04 окт 2008, 13:40

Униженията, които се струпват едно след друго на главата на съдийското отборче от покрайнините на София, са нещо напълно естествено. Всичко на този свят се връща. Не може цял живот да се стремиш да печелиш с нечестни прийоми и да очакваш нещо положително, когато дойдат истинските мачове. Ми няма как.

Иначе с огромна "изненада" забелязвам, че някои пак с ЦСКА се занимават. Абе то се оакало цялото, ама па ЦСКА му е в устата... #-o Ето, чета "творенията" на Мичо. За мача, за резила, почти нищо. За сметка на това лее жлъч, слюнка и злоба по адрес на омразното "комотборче", сякаш то му е виновно за уникалните унижения, на които е подложен в последната година и нещо. Ми Мичо, колкото и да плюеш и лееш злоба по ЦСКА, това няма да направи срама и позора по-малки. :idea: [-X

Потребителски аватар
Казуса
Мнения: 15912
Регистриран на: 14 юни 2007, 21:17
Местоположение: София

Re: Левски - Жилина

Мнениеот Казуса » 04 окт 2008, 14:44

Между другото преди време изразих съжаление, че за една година само по един отбор ще може да записва "златна страница в историята си", просто защото "Левски" е само един.
Само че сметката ми беше без кръчмар - демек УЕФА. Този сезон, благодарение на постоянните промени в организацията на ЕКТ, два посредствени отбора успяха да запишат големи евро-успехи :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj:
Изображение
"2+2=5".
Джордж Оруел - "1984"

Потребителски аватар
BAt e venci
Мнения: 4073
Регистриран на: 05 фев 2007, 22:12
Местоположение: GB IN BG
Контакти:

Re: Левски - Жилина

Мнениеот BAt e venci » 04 окт 2008, 17:54

Delija написа:Униженията, които се струпват едно след друго на главата на съдийското отборче от покрайнините на София, са нещо напълно естествено. Всичко на този свят се връща. Не може цял живот да се стремиш да печелиш с нечестни прийоми и да очакваш нещо положително, когато дойдат истинските мачове. Ми няма как.



ГА ти ли си ГА :qipan: :qipan: :qipan:


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 119 госта

cron