TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Потребителски аватар
Казуса
Мнения: 15912
Регистриран на: 14 юни 2007, 21:17
Местоположение: София

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот Казуса » 11 май 2008, 10:23

Blue Religion написа:... Играта ви е грозна,а преднината ви е следствие на това,че взехте куп мачове с ранни или късни голове и никва игра... Ако кажеш,че играете хубаво,явно си кьорав.

Между другото "ранни и късни голове и никаква игра" беше отличителна черта на втория в класирането. Към прилагателните за голове бих добавил и "случайни".
А пък третият беше още по-непостоянен от другите в челото.
А изказванията ти, че "Левски" е надиграл ЦСКА отвсякъде, се разминават категорично с мненията на почти всички специалисти и запалянковци. Ако някой заслужаваше заради футболни достойнства, показани в този мач, да спечели, това бе ЦСКА. Друг е въпросът, че ги достраша да тръгнат за победа в края, както и "Левски" апропо.
Обаче предполагам, че най-много се кефиш на прекрасния опит да "се развали празника". Кефиш ли се например на това, че агитката на "сините" не запази минута мълчание в памет на нелепо загинало дете от школата на онзи гнусен, долен, мръсен, комунистически ЦСКА, а? Сигурно те изпълват сладка злоба и щастие, че е премината още една граница на нормалните човешки отношения в афиширането на омразата, а? Сигурен съм, че си заспал с чувство на удовлетвореност, особено като се има предвид убеждението ти, че "Левски" бил надиграл противника в този мач и че това е "най-слабият шампион". А?
Жалка религия...
Изображение
"2+2=5".
Джордж Оруел - "1984"

Потребителски аватар
marto
Мнения: 28597
Регистриран на: 04 юли 2006, 15:39
Местоположение: Младост

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот marto » 11 май 2008, 10:39

greenway3 написа:Цитирам медиите по памет(3 дни преди мача) - дербито е уредено за равен от Фамилията,Стойчо Младенов бил съгласен.....Антон Генов също "бил в час".Така.Всички в България за пореден път се убеждават,че това мачле винаги е уредено.Случаен гол на Левски за 0:1 и Генов,който "е в час" измисля дузпа за 1:1,докрая двата отбора не правят опити за победа.Това ли е?Това е било,нали?Прав е 8 в случая.Това не е мач отдавна,а жива порнография от поне 8-9 години ВСЕКИ МАЧ между Левски и ЦСКА е уреден.Например 2003,когато онова 150 см. джудже Мануел Мендоса вкара гол с глава насред Армията - хахахахаха,менкаха титла за Купа тогава.После Вас Бож като продаде 1-вото място?Изобщо ФАРС,направо гнусотия.Истината е,че хора като Вуцови,като Тройчо,Лупи,Борат...старите муцуни,такива боклуци докато имат някаква власт във футбола,той в България ще умира бавно.За Боби перуката,Валю перуката,БФС,ПФЛ Раев и Орманджиев няма да говоря изобщо - БОКЛУЦИ ОТ А ДО Я.



КОй говори за уредждана,след като миналата година мача със Спартак беше 1000000000% уговорен :qipan: :qipan: :qipan:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
Казуса
Мнения: 15912
Регистриран на: 14 юни 2007, 21:17
Местоположение: София

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот Казуса » 11 май 2008, 10:55

Айде стига с тия конспирации за уреждане на мача! Какво като медиите 3 дни преди съботата писаха, че мачът е уреден за равен. Разни такива, като Грийни, които повтарят на копчето си "в Русия съм, в Русия съм!", веднага налапват въдицата и доразвиват тезата за уговорка, опирайки се на факти от мача:
1. Случаен гол на "Левски"; (ако на Еньо погледа беше в топката, в мига, в който тя достигна до него, можех да кажа, че съзнателно и инстинктивно е играл с нея, защото крака му се протегна като за игра с топка, но точно тогава той не следеше топката - така че голът е случаен и след рикошет).
2. Изравняване от дузпа, което автоматично отключва обяснението "съдията знае за уговорката и така влияе в правилната посока".
3. В края на мача никой не се хвърли да печели.
Да обаче тези факти Грийни и другите подобни нему ги тълкуват с оглед на предпоставената си теза. И разбира се достигат до извода, до който желаят до достигнат.
Аз пък ще изразя мнение, че мачът не беше уговорен. Изобщо последните мачове ЦСКА - "Левски" са подобни като начин на игра. Много борба, много желание, но най-вече: да не се загуби! Така стана и този мач. Макар че класирането отдавна е ясно, прекалено много неща бяха заложени: празненствата на ЦСКА, чиито играчи, колкото искаха да отбележат с победа награждаването, толкова и не искаха да ги помрачат с една загуба; и от друга страна "Левски", в който стават бурни събития и новият треньор се нуждаеше от легитимност. Затова и двата отбора в края на мача, когато стана ясно, че шансът не кацна на ничие рамо, прецениха, че не си заслужава да се рискута. Това е моето обяснение.
А на тези, които са в Русия, ще им пожелая да гледат малко по-позитивно на нещата, които се случат около тях.
Изображение
"2+2=5".
Джордж Оруел - "1984"

Потребителски аватар
sasho_1989
Мнения: 15752
Регистриран на: 01 апр 2005, 09:04
Местоположение: ПЛОВДИВ майна
Контакти:

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот sasho_1989 » 11 май 2008, 11:24

Мичо написа:
sasho_1989 написа:Така и майна...пак антифутбол е имало..нищо странно де с оглед на последните години :qipaq:

Напротив, Саше, няма такова нещо. :qipad:

Стига бе Мич - дай да гледаме реално на нещата.В последните години по никакъв начин не се оправдава етикета Вечно дерби...че и дори "дерби" :!: .Отново сте на бинарната "кота" - 0 и 1 по голове :qipbl: Да не говорим, че футболът е изключително слаб като продукия между първия и втория в класирането - и от двата лагера се заявява при това.А и след всеки мач се шуми за уговорки и се поставя под съмнение истиността на мача, а при нас никога не било така Мич :wink:

Стадионът беше пълен с 20 000 - колкото имаше и на нашето дерби.Като хореографии публиката беше на ниво, но отново ще се запомнят лумпенските прояви от двете страни.И на нашия мач имаше едноминутно мълчание, но по никакъв начин не бе осквернена :!: За бо между хора от едната агитка и мятане със седалки и дума не може да става [-X
Изображение

Потребителски аватар
Bogev
Мнения: 624
Регистриран на: 16 фев 2006, 12:09
Местоположение: София
Контакти:

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот Bogev » 11 май 2008, 11:37

Саше, не мога да разбера как мачът между двата най-титулувани отбора в България не може да бъде "вечно дерби". Ако ще да играят Ганкиното, този мач вълнува цяла България.

Вчера се прибирах от работа, бързайки да хвана мача и слушайки радио. Започваха включвания от стадионите, в които се играят мачове от А група по това време. Мачове със и без значение, градски дербита и тъй нататък. Навсякъде, абсолютно навсякъде, коментаторите казваха едно и също нещо: "необичайно малко хора на стадиона" :idea: Ами много просто - хората са си вкъщи и си гледат Левски-ЦСКА. И така е от години в цяла България. Дори в момента, при безспорно ниското качество на дербито.

Битката за Пловдив, поне откакто аз я следя, винаги е много интригуващ мъжки мач, което е чудесно. Но по своя характер, тя винаги си е регионално дерби, не национално :!: В това няма нищо лошо и по никакъв начин не намалява нейното качество и не я прави по-малко интересна.

В този ред на мисли не знам защо се пънете да се изкарате нещо повече от Левски-ЦСКА, при положение че дербито ви няма са стане по-добро само от този факт :qipad:

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот Delija » 11 май 2008, 12:46

Blue Religion написа:Хубаво дерби се получи,най-вече като атмосфера.

Надиграхме ЦСКА отвсякъде,а Генов ги отърва от сигурна загуба с тази "дузпа" и някои други отсъждания. Иначе титлата им на червените е заслужена,много по-постоянни бяха през сезона. Друг е въпроса,че са най-слабия шампион...


Ти си пълен клоун и смешник!! Дори и да приемем, че мачът се е играл, то е повече от смехотворно да твърдиш, че Левски е надиграл ЦСКА отвсякъде. Малоумно е!!! Винаги съм знаел, че не си добре, но явно степента ти на промивка на мозъка, е достигнала невиждани "висоти". :qipan:

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот Delija » 11 май 2008, 12:55

greenway3 написа:Цитирам медиите по памет(3 дни преди мача) - дербито е уредено за равен от Фамилията,Стойчо Младенов бил съгласен.....Антон Генов също "бил в час".


Уникална прилика със сценария, оповестен преди няколко дни. #-o

ЦСКА и Левски ще завърши без победител

Кланът Вуцови се завърна с гръм и трясък в българския футбол, а с тях на дневен ред актуални са отново и подмолните и мръсни номера, които са може би най-голямото зло за великата игра.
Първият сериозен резултат от назначаването на Велислав Вуцов за старши-треньор на Левски е, че Вечното дерби е с предизвестен край повече от 48 часа преди неговото начало. Това е слухът, който обхожда кафенета и градинки, където сини ултраси коментират треньорския кадрил на "Герена".

Според сигурен източник, още в началото на седмицата се е провела среща между Тодор Батков, Иван Вуцов и Стойчо Младенов, която е имала за цел да трасира старта на Вуцов - джуниър начело на сините. На нея тримата са обсъдили и разиграли възможните варианти за краен изход на най-чакания мач в България. В крайна сметка са стигнали до извода, че в събота ЦСКА и Левски ще си завъртят "хикс", който устройва и трите страни.

Именно това дава увереността в изказванията на собственика на Левски преди тази среща. Със сигурност той е наясно, че като цяло подопечните му влизат с доста негативи в дербито, но е убеден, че мъжката дума няма да бъде нарушена.

Това му гарантират изключително близките отношение между Иван Вуцов и Стойчо Младенов, които са съседи в кооперация на столичния булевард "Г.М. Димитров" в "Дианабад". Треньорът на ЦСКА е приел да не се хвърля с всички сили срещу "вечния враг", тъй като също ще е доволен от равенството. На първо място така той се застрахова от една малко вероятна, но възможна загуба, а и знае, че няма да бъде под прицел на собствените си фенове, които след края на мача ще ликуват, когато любимците им вдигнат шампионската купа.

Младенов е получил и уверението на Вуцов, че реферът в този мач Антон Генов също е "в час" с плана. Както е известно ветеринарят е в отлични отношения с Велислав Вуцов, а наскоро дори бяха засечени да празнуват във варненската дискотека "Час Пик".

Равенството ще даде и отличен старт в кариерата на Вуцов-джуниър на "Герена". Така той ще опита да обере позитивите от факта, че не е загубил от намиращия се в много по-добра форма сигурен шампион.

Потребителски аватар
BAt e venci
Мнения: 4073
Регистриран на: 05 фев 2007, 22:12
Местоположение: GB IN BG
Контакти:

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот BAt e venci » 11 май 2008, 13:26

Значи изводите които си правя от коментарите са следните

1.Щом мачът завърши Х , когато ние сме по-слаби :arrow: мачът е уреден за да няма проблеми нашото ръководство :idea:
2. Ако мачът го спечелим ние съдията е назначен с цел вие да загубите :arrow: мача пак е уреден :idea:
3. Ако мача го спечелите вие :arrow: мачът се е играл :idea:

:qipaq:

Потребителски аватар
greenway3
Мнения: 856
Регистриран на: 30 мар 2008, 22:22
Местоположение: Варна,България

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот greenway3 » 11 май 2008, 13:56

Извода пичове не е от сценарии или тиражирани догадки!Извода идва,че след като стана 1:1 гледам и двата отбора "кандисаха" и играха миролюбиво до края,за равен,никой не търсеше победата и грам даже.Вече показаното на терена,подплатено с тиражираната версия(която напълно се препокри на терена от А до Я) дават основание да определим мачлето на Армията вчера с една дума - ПОРНО!!!
Изображение
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот 8 » 11 май 2008, 14:00

Мичо написа:Да бе, Осмак, щом не биете, всичко е уговорено. :qipag: :qipag: :qipag:


От това нямате файда и вие. Да беше като есента на 2005, когато ви трябваше една кофа самочувствие преди мачовете с Оксер, заради минорното настроение от разменените победи с Публикум, разбирам. Ама сега не е така. Тоя резултат никого не топли. За какво ви е? След лятната пауза сравнително различни отбори излизат и малко са плюсовете или минусите, които се ползват от предния сезон. Тоест тоя равен не ви върши работа за нищо. Върши обаче на Вуцов Джуниър. При примерно една класическа загуба щяхте да искате цяло лято да се маха, докато сега каквито сте наивници бързо ще завъртите дупетата и ще забравите, че сте искали последната седмица Мъри да се върне и ще започнете да харесвате Вуцов, дори няма да се учудя вече ако си пишете в скрития форум неща от рода на "Браво, Вуцов им се опъна". Каквито сте наивници малко ви трябва, за да се завърти мнението ви накъдетоси поиска човек. Е сега като си мислиш, че мача се е играл ти си готов, едва ли повече ще искаш Вуцов да се маха, я гледай какви чудеса прави, при тая форма насред Армията равен прави.

На мен не ми харесва и това е основната разлика между нас. Когато Левски е печелившия ти естествено си за истинския футбол, а аз говоря за далавери. Обаче забележи, че и ЦСКА като е печелившия аз не си трайкам, както биха други направили (виждат или не виждат далавери в зависимост от шампиона :qipad: ), а пак се възмущавам от далавери, докато ти и в тази ситуация не виждаш далавери само защото като на куче са ви подхвърлили едно хиксче. И докога така? Така никой няма да успее. Вашите ценности може и да са такива, но нашите не са.

Да ви имам и смахнатите организации и нагласени неща, българския футбол стана едно блато в което за съжаление и ние сме част от него.

Предпочитам борещия се като лъв ЦСКА, който дори и да губи играе футбол като срещу онзи политико-административен-агентурен апарат в който участаваха компания-монополист, всякакви политици и агенти на ДС, БФС, съдии, сателити, а ние не можем да изкараме отбора си (спрени картотеките в БФС) в мача срещу вас и въпреки това бием, при това начело ви е наистина звезда от ранга на Люпко, а не някакъв псевдогерой, който си възхваляте след най-големите унижения.
Или пък дори и като падаме после пролетта с кървави голове ЦСКА ти пълни очите, че играе докрай, футбол, и се бори срещу 14. Е не успява, но играе. Такива са нашите ценности, футболни, и най-големите европейски отбори добре го знаят това. Ако на вас ви харесват такива наредени победи ми е все тая, важното е че ЦСКА да играе онзи класдния футбол пък макар и да губи от политически симбиози между власт и отбор на агенти. Нищо не пречеше Петрови и Бербатов да повторят Ицо-Емо-Любо, но те падаха. Майната му. Ние знаем за каква стойност ставаше дума, в момента на двама от тях Висшата лига им е тясна. Ето това трябва да върнем, играта, играта на ЦСКА. Не трябва да сме част от вашите схеми. Нито нещо правите срещу европейски отбори, нито за национала ще изкарате звезди, нито ще спрат резилите ви. Ми да си нагласят функционерите ви мачовете ви, та да спестят от тия унижения малко, но ние не трябва да се обвързваме с това административно чудовище, ние трябва да си играем играта, а цСКА може да играе футбол, представи си дори и след 89 година го е показвал на стадиони храмове на реномирани отбори.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Kudravia
Мнения: 1283
Регистриран на: 26 апр 2007, 12:36
Местоположение: София

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот Kudravia » 11 май 2008, 14:03

Абе жалка работа беше мача вчера.Никой да не се опитва да ми обяснява как се били хвърлили момчетата.Мача бил здрав.Имало някакви положения.Бях на стадиона, от там се преценява най-добре какъв е заряда на двубоя.Ако трябва да го оценявам по скалата от 1 до 10 беше 4-5.За "дерби" не е нормално това.Нашите толкова си могат.ЦСКА отново беше страхлива срещу ЛЕВСКИ.Съдията беше Антон Генов и това е достатъчно!
Единствения фактор в мача , който беше на ниво - публиката и на двата отбора.Поздравявам червените фенове.Браво - хареса ми атмосферата.Ние естествено бяхме по-силната публика , както винаги :qipad: Бяхте замлъкнали по едно време след гола :qipag: сдухахте се да не ви развалим празника, само че има хора които се бяха погрижили това да не стане :qipad:
Ако не бяха двете изцепки на сини и червени фенове щеше да доста по-добре.Но...
Надявам се Батков да е видял транспарантите и да ги има в предвид .
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kudravia
Мнения: 1283
Регистриран на: 26 апр 2007, 12:36
Местоположение: София

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот Kudravia » 11 май 2008, 14:10

докато сега каквито сте наивници бързо ще завъртите дупетата и ще забравите, че сте искали последната седмица Мъри да се върне и ще започнете да харесвате Вуцов, дори няма да се учудя вече ако си пишете в скрития форум неща от рода на "Браво, Вуцов им се опъна"

:qipan: :qipan: :qipan: :qipan: :qipan:
трябва да върнем, играта, играта на ЦСКА. Не трябва да сме част от вашите схеми

:qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj:
но ние не трябва да се обвързваме с това административно чудовище

:qipav: :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj:
Стига бе Осмак.Прекаляваш вече.Може някой да те вземе на сериозно!!!И тогава става страшно.
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот 8 » 11 май 2008, 14:13

greenway3 написа:Извода пичове не е от сценарии или тиражирани догадки!Извода идва,че след като стана 1:1 гледам и двата отбора "кандисаха" и играха миролюбиво до края,за равен,никой не търсеше победата и грам даже.Вече показаното на терена,подплатено с тиражираната версия(която напълно се препокри на терена от А до Я) дават основание да определим мачлето на Армията вчера с една дума - ПОРНО!!!


Изводът е, че ДЪ ФЕМИЛИ си свърши работата. Айде на бас, че сините лековерници ще спрат скоро да си искат Мъри и ще се "съгласят", че Вили е добър и ще си го харесат. Джуниър Младши дойде подобаващо. Добре, че мача беше последен домакински на ЦСКА на който се дава титлата. Ако беше някъде 22-23 кръг Вуцов щеше да стартира с победа. "Кво толкова при тая разлика" щяха да си кажат.

Като истински фокусници школата на сините бълва шмекери след шмекери. Изчезва Наско, идва Вуцов. Отборът създател на най-грозните неща в българския футбол не си поплюва.

Ако някой иска да става шампион по най-гарантирания начин да взема Вуцов за треньор и Наско за изпълнителен директор. Аз не виждам кой може да се противопостави на Сираков-Вуцов, въпреки че и самор единия клан е достатъчен. Стария Иван Вуцов дали официално ще е в структурите на БФС няма значение. И без да е там може да дърпа конците, а и там си има толкова много лакеи като Боби, Орманджиев, че хлабаво няма, ОРГАНИЗАЦИЯТА е спуснала като октопод пипалата си върху родния футбол.

А, че вчерашния мач е порно е ясно на всеки трезвомислещ, трябва да си с изключително малко самочувствие в живота, за да приемаш нвещо за истина само защото като на улично псе ти подхвърлили реми, за да ти спестят резил.

И все пак това бледнее с есента на 2005, тогава нашите до 40-тата минута "не знаеха" какво трябва да правят и играха и после стана много конфузно и смешно. Сега поне от началото на двубоя бяха наясно със сценария.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот 8 » 11 май 2008, 14:18

BAt e venci написа:Значи изводите които си правя от коментарите са следните

1.Щом мачът завърши Х , когато ние сме по-слаби :arrow: мачът е уреден за да няма проблеми нашото ръководство :idea:
2. Ако мачът го спечелим ние съдията е назначен с цел вие да загубите :arrow: мача пак е уреден :idea:
3. Ако мача го спечелите вие :arrow: мачът се е играл :idea:

:qipaq:


Мачове от около 2000 година въобще няма, дори и при нашите победи. Имаше, докато конспираторите бяха само при вас и насила падахме, без наше съгласие (примерно при акцията на Леков-Узунов).
След това нещата се разпределят, повече за вас, по-малко за нас. На мен не ми харесва, предпочитам неизвестната с всички рискове на това че може инищо да не спечелим като нищо не ни е гарантирано. Ама да се дава на Левски 3-4 сезона срещу 1 за ЦСКА, при това в сезоните на ЦСКА да ви пазим самочувствието като ви даваме я купата, я дерби, не съм съгласен. Искам да се играе футбол и кой колкото печели, мен не ме е страх от само футболни мачове без схеми.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
greenway3
Мнения: 856
Регистриран на: 30 мар 2008, 22:22
Местоположение: Варна,България

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 7

Мнениеот greenway3 » 11 май 2008, 14:19

Вуцов не знам на кой се е опънал,но ще си остане винаги един клоун край тъча.Имали сме емблематични победи с него,но през периода когато ни е бил треньор на нас ЧЕРНО МОРЕ не игра футбол в нито един мач!Блъскане,ритане и благодарение на това,че имамхме много на брой и все класни играчи във всяка линия биехме даже и най-силните отбори.Но където е бил този човек,там се е развонявал!Спартак Пл???Мачовете с Нафтекс и децата в Пловдив,които доста участници в събитията признаха за уредени?Такива боклуци нямат място във Футбола,в тази велика игра!И чух,че Вуцов каза,че на първата му тренировка в ЧЕРНО МОРЕ също имало 1000 човека,от които 800 го псували,както беше и на Герена онзи ден!За 2 години Вуцов превърна Тича в пущинак,изгони почти всички МОРЯЦИ от трибуните,90% от феновете ни не идваха на мачове,рядко имахме повече от 2000 човека изключая дербитата.МОРЕТО играеше ОТВРАТИТЕЛЕН футбол,само хората с най-здрави нерви гледаха....да не говорим пък какви порно-мачлета играехме и,че станахме за посмешище :qipan: :oops:
Изображение
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта

cron