TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот itsoVIII » 28 мар 2008, 10:08

на мене в края на уикенда ми мирише на баница + ракийка и салатка :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipaz:
Йордан Андреев: Нека сумите за ТВ права зависят от класирането
Чет, 2008-03-27 17:46 sport1.bg

Доста интересна идея даде президентът на Марек (Дупница) Йордан Андреев. Според него, парите трябва да се разпределят според класирането и всяка позиция нагоре или надолу трябва да се отразява и финансово.
"В момента все едно е кое място заемаш ако си след 6-о и ако си до 12-о. Трябва да има промяна. Така и клубовете ще се стараят да се класират колкото се може по-напред, защото ще приберат повече пари", мотивира се Андреев.
Шефът на Вихрен (Сандански) Константин Динев пък изобщо не беше запознат с материята и заяви, че тепърва навлиза в тази област.
От влизането на санданчани в А група нито един техен мач не е бил излъчван директно и те не са получили нито лев от телевизионни права.

С тази идея съм съгласен! :qipay:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот otto » 28 мар 2008, 14:03

След сбирката на босовете: Левски - ЦСКА за левче по ТВ, Гриша Ганчев купува “А” група

Футболните ни олигарси се събраха и измислиха формулата, по която ще печелят от тв права, пише в днешния си брой „Меридиан Мач”. Тя бе формулирана така: "Увеличаване на цената срещу увеличаване на продукта". Намеренията на собствениците на клубове са от есента всички мачове да станат платени, т.е. искаш да гледаш Левски - ЦСКА, вадиш левче! :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj:

По-късно пък бе обяснено, че футболът ни е част от родния шоубизнес и за да се забавляваш с него трябва да си плащаш. Междувременно стана ясно, че почетният президент на Литекс Гриша Ганчев има сериозно намерение да наддава срещу БНТ и от есента неговата телевизия "Евроком" да излъчва двубоите от елита.

Гриша Ганчев купува “А” група, пише пък „7 дни спорт”. Евроком и още три телевизии наддават за правата на първенството.

Притежаваната от Гриша Ганчев телевизия Евроком иска да купи тв правата на "А" група и да показва директно всички мачове.

Новината гръмна часове след срещата на футболните босове в "Царско село" в столицата. Те се обединиха около идеята през лятото да се проведе явен търг за тв правата на "А" група. Сега ги държи БНТ, но Евроком има намерение да извади далеч по-сериозна сума от националната телевизия. Говори се за 2 млн. лв., в момента те струват 620 000 долара.

В битката за "А" група ще участват още Диема, ТВ 7 и дъщерната й Кейбълспорт 7.

Идеята на Ганчев е кръгът да се играе в три дни - петък, събота и неделя, като телевизията да показва директно всички мачове. Три двубоя ще бъдат кодирани и ще вървят по спортен канал.

- От футбол не разбирам, нито от телевизия, нито от права, нито от пари. Питайте Ангел Бончев - коментира Ганчев.

Наскоро той се зарече да превърне Евроком в третата телевизия в държавата след Би Ти Ви и Нова. Каналът на Ганчев излъчва мачовете от Бундеслигата, Шампионската лига по волейбол, световните серии по плажен волейбол, автомобилните серии DTM, Формула 3000 и др.
Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот itsoVIII » 28 мар 2008, 14:09

Отка, назад си бре....Понеже Евроком е собственост на Ганчев, има разногласия...затова ще има "Среща на Олигарсите 2" :qipay: Е не бих си харчил парите и да заспивам пред телевизора, докато гледам бг мач... :qipan:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
Vute
Мнения: 7227
Регистриран на: 28 юли 2005, 12:48
Местоположение: София

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот Vute » 28 мар 2008, 14:25

Ако някой е запознат, моля да разясни въпроса с цифровизацията на телевизиите и начините на разпространението им. Към момента, евентуално излъчване на мачовете от "А" група, би представлявало сериозен обществен интерес (колкото и да е ниско нивото) и може би би имало значение при раздаване на ефирни честоти. Как стои въпросът с цифровата телевизия, която предстои да навлезе в бита ни?
Та, простете невежеството ми по този, а и по други въпроси, и бъдете така добри да обясните как стоят нещата...
Изображение

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот itsoVIII » 28 мар 2008, 14:28

ще ти говоря по памет - до 2012 всички телевизии трябва да излъчват само цифров сигнал. Това изискване е от ЕС. А технически как протича, не мога да ти кажа...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
Vute
Мнения: 7227
Регистриран на: 28 юли 2005, 12:48
Местоположение: София

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот Vute » 28 мар 2008, 14:39

Аз, доколкото разбрах тогава, съм гледал през цифров тунер, който получава ефирен сигнал чрез антена... Ама кой има право да излъчва е въпросът.
Не знам как стоят нещата и с европейското сега. Диема се очакваше да се пребори за национален ефир... Вярно, че много малко хора са без кабелна телевизия... Ама май имаше изискване за ефир...
Изображение

Потребителски аватар
Real_Madrid_Slavia
Мнения: 1917
Регистриран на: 22 мар 2005, 17:46
Местоположение: София

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот Real_Madrid_Slavia » 28 мар 2008, 15:46

Срещнах това словоизлияние в един форум. Момчето много искрено и неподправено ни запознава с проблемите на голямата част от феновете в България :qipbj: :qipbj: :qipbj:


Ах Колко Жалко Е Да Си Пенсияяяя !


Сигурно се чудите за какво става дума. Преди да започна да Ви говоря за "Пенсиите" изкам да Ви кажа какво означава това като Ви дам конкретен пример. Значи на всеки домакински мач идват около 2500 души. От тях 50-60 човека са истинските фенове( в това число се включва Агитката на Видима, и отделни личности пръснати по трибуните). Останлите 2440 зрители са така наречените "Пенсии". Те идват на стадиона да гледат футбол, но вместо да викат те люпят семки яко. Сигурно на мач изяждат около 480-500 кила семки. Хубаво нека ядат, ама защо поне 2-3-4 пъти в мача не извикат с нас ВИДИМА? Няма такова нещо люпят, люпят, че като погледнеш след мача трибуните, то да се хванеш за главата. Само люспи!!! Какво ще ги сбърка да повикат малко. Нищо!!! Най-много да изядат 20 30 семки по малко. А да те викат!!! Викат против ръководството, викат против нас ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ. И после искат да ходят на гостуванията вместо нас. Ай сиктир оттука!!!
(FREEDOM FOR VIDIMA FANS!!!)

Сигурно ще си помислите, че ви лъжа. За това ще Ви представя няколко тяхни издънки по мачовете. Скоро даже и филмов материял ще Ви покажа!!!
Издънки 2002 година


Шега : Нова! На гостуването на Ботев Враца бяхме помъкнали със себе си и един рейс с 40 пенсии ! На стадиона във Враца имаше от тях даже няколко пияни, което е направо позор ! Баси селяните ! Освен това на полувремето, когато едни от най-верните привърженици дойдоха при нас, за да разменим шалове на двата отбора, една дребна клющава пенсия започна да се заяжда безпричинно със един Ултрас на Ботев ! Фена не издържа и се накачули на мрежата и започна да се драка с пенсията ! Нашият "силен и як", "верен фен на Видима Раковски" му каза нещо подобно : "Ела при мен да те смачкам" :о) А кажете в такъв момент да се смееш ли да плачиш ли :о) ! Пенсията сигурно едвам си държи сака за хляба всяка сутрин, а пък тръгнал да се разправя на това "слабо момче" ! Абе дядо т'ва да не ти е преди 30 години когато си бил силен кат' бик а? Де си тръгнал ! Ей аман от глупаци ей ... ! :о)
ААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ

Шега : Пенсиите решили да покажат, че вече не са Пенсии . Та събрали се те и решили на следващият мач на Видима Раковски в Севлиево да седнат в сектор "А" така , че с белите си коси да изпишат "Видима Раковски Завинаги" :))) Но кога ли ша стане т'ва ...
Издънки 2001 година

Издънка: На мача Видима Раковски - Добруджа, Пенсионери които са седнали на първият ред започнаха да махат част от знамената, защото им пречели да гледат. Ебаси безобразието. Разбира се опитам им остана без резултат!!!:) На същия този мач един пенсионер седнал до нас и не може да види кв'о става на терена защото ние не сме седнали а той седнал. И като започна да на блъска и вика да сядаме... Малей щяхме да го дерем. Толкова го псувахме, че накрая онзи се отказа и си седна кротко и тихо:)))

Издънка: На мача Видима Раковски - Светкавица при резултат 0-0 някакъв пенсионер за провива на Агитката: " Ей стига сте викали че наш'те няма да вкарат гол" !!! След като са чуха тоя призив се чу следното: " УУУУУУУУУУ...!!!

Издънка: Значи миналият сезон 1999/2000 в един от последните мачове на Пролетният дял Видима Раковски приема Спартак Плевен. Мача завършва 2-3 за Спартак. Явно се виждаше тогава, че съдията подкрепяше гостите, които тогава бяха 2-и. След мача една солидна групичка от 100 човека беше окупирала стадиона и викаше ОСТАВКА на ръководството. А ние( Агитката) гледахме отстрани Цирк!!!!

Издънка: Непомня точно на кой мач двама пенсионери пристигат с едно одяло и една табла. Сядат спокойно 30 мин. преди мача и започват да играят. Това, че двата отбора са излезли да разгряват тях не ги интересува. Навсичкото отгоре около тях се събраха 5-6 човека и започнаха да ги гледат и да дават акъли. Като това се повтаря и на полувремето :о)

Издънка: Следващият случай е много специален. Става на почти всеки мач у дома. Та значи няколко пенсионери си взели радиота на мачовете(нищо лошо няма в това) и слушат резулататите. По едн време някой заклет Цесекар става и се провиква към някой заклет Левскар, с който редовно се дракът, "ЦСКА повежда на Спартак(примерно). Аз нали ти казах ВЕ...!!!" за което разбира целият стадион и изведнъж всеки почва да коментира резултата и какво би станало ако Цска бият а Левски паднат. Да кажем че второто полувреме Левски повеждат 1-0 срещу Хебър(примерно). В същото време Левскарят става и вика: А видяли ВЕ!!! Не можете ни мина...!!!" . След, което почти всички на стадиона почват да говорят т'ва онова без да следят к'во става на нашият мач.

Издънка: Когато има дерви в "А" група, например ЦСКА --- Левски и мача започва в 18:30, а мача в Севлиево свършва да кажем в 18:20, се наблюдава следната картинка. В 18:10 40% от песниите се изнизват от стадиона и отиват да гледат дербито, а другите 60% стоят на изхода на стадиона и чакат съдията да свирне край на мача. След, което веднага се прибират в къщи без даже да поздравят футболистите на Видима за добрата им игра ;о)

Издънка : Клуба пусна два рейса за Свищов. Рейсовете тръгваха в 11:00 от цетъра, като единия беше за Агитката. Отидохме в 10:30 да Центъра 50 фена и 150 пенсии. Като доидоха рейсовете пенсиите са натовариа в тях. И за НАС не остана място. Ние като се вбесихме блокирахме рейсовете и не им даваме да потеглят. Казахме, че ще ги пуснем тогава когато ни освободят нашия рейс. Ама онези не стават( става въпрос за пенсиите в нашият рейс). Влизах 5 пъти с двама фена още и ги молих учтиво да напуснат, ония не искат. Накрая ги напсувах слязохме и почнахме да скандираме "ПЕНСИИТЕ ВЪН". Тогава шофиора на нашият рейс ги помоли да слязат полицията и тя се намеси и 90% от пенсиите слязоха. Останаха тарикатите вътре. Даже един от тях твърдеше че е от агитката на Видима. ХАХАХАХА!!! От агитката от 1958 по може ;о). Та този през целият път го подигравахме. Слизаме в Свищов и на настаняват на стадиона за едната врата. Обаче ония пенсии от другият рейс не можели да виждат и затова се изместиха по в центъра. Все едно не бяха с нас. Та затова аз смятам че за тях рейсове да не се пускат докато не се научат на обноски :о)...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот itsoVIII » 28 мар 2008, 16:30

Дали утре ще гледаме XXL кръг или XXI кръг? :qipbj: :qipbj: :qipbj:
Локо Пд - Марек (29.03 от 15:30)
Берое - Ботев (29.03 от 15:30)
Локо Сф - ЦСКА (29.03 от 15:30)
Пирин - Вихрен (29.03 от 15:30)
Видима - Литекс (29.03 от 15:30)
Черно море - Левски (30.03 от 14:00)
Славия - Черноморец (30.03 от 15:30)
Спартак - Беласица (30.03 от 15:30)

В удебелените може да има договорки, според мене :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
Vute
Мнения: 7227
Регистриран на: 28 юли 2005, 12:48
Местоположение: София

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот Vute » 28 мар 2008, 16:48

А в неудебелените със сигурност ще има, според мен...
Изображение

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот itsoVIII » 28 мар 2008, 18:18

То тогава кръга от XXL ще стане XXXL :qipbj: :qipbj: :qipbj:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
Vute
Мнения: 7227
Регистриран на: 28 юли 2005, 12:48
Местоположение: София

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот Vute » 28 мар 2008, 18:18

Да. И Стойчо така мисли... :lol: :lol: :lol: От една седмица реве, та дано Лупи бутне някой лев...
Изображение

Потребителски аватар
Vute
Мнения: 7227
Регистриран на: 28 юли 2005, 12:48
Местоположение: София

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот Vute » 28 мар 2008, 18:25

Батко, скрий се, бе:
http://www.sportal.bg/news.php?id=96495
:lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот itsoVIII » 28 мар 2008, 18:27

ами кат' не могат, как шЪ го опазят? :qipbj: :qipbj: :qipbj:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

drvasko98
Мнения: 10198
Регистриран на: 27 май 2007, 11:17
Местоположение: Велико Търново, София, по равно

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот drvasko98 » 28 мар 2008, 18:44

itsoVIII написа:Дали утре ще гледаме XXL кръг или XXI кръг? :qipbj: :qipbj: :qipbj:
Локо Пд - Марек (29.03 от 15:30)
Берое - Ботев (29.03 от 15:30)
Локо Сф - ЦСКА (29.03 от 15:30)
Пирин - Вихрен (29.03 от 15:30)
Видима - Литекс (29.03 от 15:30)
Черно море - Левски (30.03 от 14:00)
Славия - Черноморец (30.03 от 15:30)
Спартак - Беласица (30.03 от 15:30)

В удебелените може да има договорки, според мене :lol: :lol: :lol:


Сега ще искам точно да ми обясниш договорката в мача Берое-Ботев и особено в Спартак-Беласица и защо примерно не може да има такава в Локо София-ЦСКА /сигурно битката за титлата е много ожесточена/

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Re: TBI A ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ГРУПА 2007/2008- ЧАСТ 6

Мнениеот itsoVIII » 28 мар 2008, 18:54

мда - Спартак Вн - Беласица ще се играе - и двата отбора имат по 13 точки. А Ботев имат 27, Берое - 20. Марек може и да "додрапат" до X, не виждам да го вземат тоя мач, много явно ще е. За Локо Сф - като нищо може и да стане 1 за Локото. Аз ги виждам такива знаците:
Локо Пд - Марек (29.03 от 15:30) - X2
Берое - Ботев (29.03 от 15:30) - 1
Локо Сф - ЦСКА (29.03 от 15:30) - този мач не се наемам да го прогнозирам
Пирин - Вихрен (29.03 от 15:30) - 2
Видима - Литекс (29.03 от 15:30) - 2
Черно море - Левски (30.03 от 14:00) - 2
Славия - Черноморец (30.03 от 15:30) - 1
Спартак - Беласица (30.03 от 15:30) - X
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта

cron