Българската футболна журналистика и фенски статии 2

nacho
Мнения: 2045
Регистриран на: 08 авг 2007, 20:53
Местоположение: ЧИРПАН

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот nacho » 10 мар 2008, 00:14

BAt e venci написа:A според мен знае само с 2 ръце ......... да яде :qipav:
знае още как се екзекутира Ливърпул и как от Подуяне да му измислят името Тройчо,като им сложи тройка разбира се :lol:
ЖИВУЩ НА "ЗДРАВКО ЗДРАВКОВ"4

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Мичо » 10 мар 2008, 00:18

За Гарсониерата ли говорим? :qipap:
Дето е фен на чешките ролца? #-o
Стойчо тренера дето указанията са му,-ритай в тъч? :qipag:
На Хакан Шукур приятеля ли?
Същия Стойчо ли, да не се бъркам? :qipbj: :qipbj: :qipbj:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
Wallace
Модератор
Мнения: 17493
Регистриран на: 18 апр 2005, 12:01
Местоположение: Somewhere In Time
Контакти:

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Wallace » 10 мар 2008, 15:21

nacho написа:сами да ти кажа най-добре си спомням 4те топки които набута във мрежата ви :qipae: :qipag:

Интересно е дали тези на Наско си ги спомняш? :qipag:
А на Гонзо? :qipbj:
Междудругото:
Какво е да те е обладал 14 пъти несретник като Гонзо? Съпоставимо ли е с трите пъти на Илиян Симеонов - Чушката? :qipag: :qipbj:


nacho написа:
BAt e venci написа:A според мен знае само с 2 ръце ......... да яде :qipav:
знае още как се екзекутира Ливърпул и как от Подуяне да му измислят името Тройчо,като им сложи тройка разбира се :lol:


Тая тройка цял живот ще я помните. като говорим за разлика с по три гола 5:2 с 4 гола на Котето - понните ли?
А 6:3 помните ли?
Айде да не се набива на очи за над три гола разлика да не си говорим. :qipag: :qipap:
Изображение

Потребителски аватар
Toru
Мнения: 4961
Регистриран на: 27 сеп 2005, 18:59
Местоположение: София

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Toru » 10 мар 2008, 17:17

itsoVIII написа:Да им се посмеем, Дели...аз поне искрено се забавлявам...а като знам за мързела ви....


Аз лично,порно не чета.Гледам го. :lol:

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот otto » 10 мар 2008, 17:48

ЗАЛИЧИТЕЛЯТ
-----------------------
Старозагорската хапка ще преседне на гърлото Сираково. Както на заралии им пресяда скъпият хлаб на брат му

Наско Петков Сираков е роден на 26 април 1962 година в Стара Загора. 46 години по-късно той се завърна в родния си град и се закани да го заличи от футболната картана България. Защо? Само защото Берое имаше смелостта да направи това, което преди това Металург, Миньор, Родопа, Рилски спортист - опъна се на Левски. Или както каза Юри Галев: „На всеки, който скочи на Левски, му предстои заличаване от футболната карта."

Всъщност Галев бе един от (визира­ните в изявлението на Си­раков: „Парвенюта и мутри твърдят, че аз съм злото на българския фут­бол.

Държавата тряб­ва да се намеси, за да отидат хората по следствените за­ведения, които са посещавали и пре­ди това. Бъдете си­гурни, че тогава ще се развони повече, отколкото в Сър­бия". Хубави думи, но точно от устата на Сираков ли трябваше да изли­зат?

Ако ще говорим за първенюта, то Наско си е чиста проба такъв

Та той забрави къде е родното му място и обяви „аборигените" за селяни. Да, но тези селяни само за ед­на зима направиха повече за българс­кия футбол, откол­кото Сираков за 10 години. Те се вдиг­наха и спасиха ве­лик клуб като Бе­рое, дадоха му жи­вот и дойдоха 15 000 на стадиона. Повече, отколкото се вястват на дер­битата Левски-ЦСКА, откакто кръгът „Сираков" взе властта в двата клуба и ги превър­на в тото заложни­ци. А Наско на ни­кой във футбола не е дал живот. Дори напротив, отнел е поне пет такива.

Дали пък Наско не намрази този Берое, защото жи­вееше на гърба на онзи Берое, на Ни­колай Банев. Съ­щият брадат фут­болен лаик, който издигна кандидату­рата на Борислав Михайлов и него­вия Изпълком на последния конгрес на БФС. Значи, ко­гато Банев не дава­ше и един лев за издръжка на база­та, а се гласеше да я превърне в увесе­лителен парк, ста­дионът под Аязмо­то беше най-подходящото съоръжение за провеждане на финала за купата на България? Днес обаче, когато общината се зае с издръжката, се оказа, че „това място не става за футбол. И повярвайте ми, такъв тук повече няма да се играе", изригна Вълка.

Опасно е, когато той се закани. Ня­ма клуб, оцелял на унищожителните сили на заличите-ля. Металург бие­ше Левски и му на­мериха цаката. Из­хвърлиха го, за да остане Шумен, слу­чайно оглавяван тогава от семейния приятел Камен Костадинов, днес член на Изпълко­ма.

Миньор имаше същата съдба само защото Наско мрази перничани

Затова и сега Ми­ньор няма как да спечели бараж, до­ри да играе сам със себе си. Юри Галев беше приятен на Сирака, когато бие­ше ЦСКА. Сега удари Левски и по­лучи присъда за „Б" група. Каквато бе издадена и на Родопа само защо­то някакъв клетник вкара гол в 89-ата минута, та трябва­ше съдията да се прави на палячо, докато в третото полувреме докара мача до 2:1.

Е, сега дойде ре­дът на Берое. Само че старозагорската хапка ще преседне на гърлото Сирако-во. Както на зара-лии им пресяда скъпият хляб на брат му. Защото Берое оцеля в ера­та „Ангел Солаков и Борис Велчев", когато имаше само един Чочоолу, та днес ли няма в ера­та „Сираков", кога­то 15 000 чочоолу-та бяха на стадиона в защита на своя град.

Наско сигурно съжаляваше в съ­ботния следобед, че не сме пак в оне­зи времена, в които милицията имаше правомощията да удря на място вед­нага по всеки, изправил се срещу Левски в честен сблъсък. Та някакви заралийски гаврошовци бяха на път да катурнат най-добре смазана­та машина у нас, как да не се нерви­ра човек? И как да не зачеркне Стара Загора от футбол­ната карта. Интересна е

еволюцията на Сираков от футболна „мутра" до борец срещу мутрите

Като го слуша човек, ще си по­мисли, че това е човек без минало. Да, ама много хора му го знаят, всички го знаят. Помнят за сикаджийските джипки, обикаля­щи от адрес на ад­рес и подпечатва­щи (но не с целувка) поредната „бя­ла" стъпка към титлата. Титла, бе­лязана от головете на Наско в една ду­зина мачове с пре­дизвестен край.

Защо тогава Си­раков не призова държавата да тръг­не срещу мускета­рите на Жан? Как така борецът за правда не подкрепи влизането на дър­жавата в Левски и изгонването от страната на нейния враг Майкъл Чорни? Може би защо­то след екстради­рането на евреина легендата остана без личен коа­фьор? Защо Наско Сираков не призо­ва МВР да разс­ледва четирите мутри, прекосили с назидателна крачка терена на „Терена", за да сплашат в съ­дийската стая един клет варненец? За­що старозагорецът не призова финан­совото министерс­тво да разследва сметките на Левс­ки, след като Иван Костов обяви „си­ните" за касичка на руските тайни служби? Защо не покани държавата да влезе във фали­ралата банка „На­ционал", за да види какво направиха той и останалите легенди с парите на клетите вложители? Защо не повика полиция, когато хора с бухалки отидоха да плашат родителите на едно момчие,отказало да подпише първи договор с Левски.

Наско, късно се сети да ставаш хъш, пробвай поне да останеш мъж

И остави на компетентните органи да отсеят мутрите. Тези живите, защото около теб много други се простиха с живота си, а някои още са по затворите.

Странно, ако преди десет години държавата се беше захванала с мутрите истински, сега Сираков нямаше да има един приятел до себе си. Защото кражбите на Бай Миле, измамите на Стоян Николов, това са престъпления. Да не се дадеш на Левски без бой, да не легнеш на ЦСКА, това вече е друго. Това е футболно геройство в размирно време. И не случайно публиката в Стара Загора се завърна на стадиона. Там обичат героите, а не мастиите.

И сега членът на Изпълкома на БФС иска да изтрие това място от футболна­та карта. Странно, мислех, че задачата на Политбюрото на Борислав Михай­лов е да пази най-популярната игра, а не да се бори с клубове, на които се крепи магията на футбола у нас. Берое е от тези клубове и не заслу­жава подобно „сел­ско" отношение. Апропо, ако стади­онът в Стара Заго­ра не става, то тези в Петрич и Сандан­ски какви са? Да, ама Коце Маце ни е кумец, а Коко Динев - спонсор на комар. Как тогава да забележим, че на терена има дуп­ки, където кърти­ците крият топка­та?

След скверносло­вието в Стара Заго­ра време е Наско Сираков да се скрие в къртича дупка. И да си даде сметка за много неща. Да, „синята" чалибаниада е тол­кова ограничена

интелектуално, че е готова да забра­ви всичко, щом веднъж наречеш ЦСКА „чорба". Сираков знае това и благодарение на наглия си изказ праща на заден план своите про­винения. Така сек­тор „Б" забрави и лъсналия задник на легендата, и това, че изостави тима, когато свършиха парите при Лафчис, и то­ва, че жертва една титла, за да изго­ни Желязков и Василев, че се покри в Африка, когато Левски се боричкаше с Тампере.

Сираков го ня­маше и едва ли е от някакво сери­озно значение за­що го е направил - заради сериоз­ния коефициент или защото е обе­щал на съпругата си екзотична ва­канция. В Стара Загора обаче Нас­ко Сираков беше налице. И с обя­вената война на цял един град да­де да се разбере, че и този Изпъл­ком на БФС не е нищо повече от репресивен апарат. Такъв, какъвто бе­ше милицията, ко­гато в Стара Заго­ра се разпорежда­ше пак Сираков, но старши.

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ, в. "Меридиан мач"


ЗАГЛАВИЕТО,ТРЯБВАШЕ ДА Е ОТРЕПКАТА,ДААААА,ТОВА СА СИНИТЕ ЛЕГЕНДИ,ЕДНИ ДОЛНИ ОТРЕПКИ,ДО ЕДИН :qipaq:
Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd

Потребителски аватар
Vute
Мнения: 7227
Регистриран на: 28 юли 2005, 12:48
Местоположение: София

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Vute » 10 мар 2008, 17:52

Стига с тия помиярски статии...
Изображение

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот otto » 10 мар 2008, 17:53

:qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj: :qipbj: ТАКА Е,НЯКОЙ ДА НАПИШЕ ИСТИНАТА ЗА СМЕШНИЦИТЕ ОТ ''ЛЕВСКИ'' И ВЕДНАГА ПОМИЯ,А КТО СЕ ПИШАТ НЕЗАСЛУЖЕНИ ХВАЛЕБСТВИЯ,ВСИЧКО Е ОК :qipag: :qipag: :qipag:
Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd

Потребителски аватар
Vute
Мнения: 7227
Регистриран на: 28 юли 2005, 12:48
Местоположение: София

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Vute » 10 мар 2008, 18:04

Кое е истина??? Рожденната дата на Наско ли?
Изображение

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот itsoVIII » 10 мар 2008, 18:07

Stinka, нима забрави ловните трофеи ( елени в размножителния период ), убити от Ловеца Наско Сираков и как го хванаха, ама му се размина? :qipaq:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
Vute
Мнения: 7227
Регистриран на: 28 юли 2005, 12:48
Местоположение: София

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Vute » 10 мар 2008, 18:08

46 години по-късно той се завърна в родния си град и се закани да го заличи от футболната картана България.

#-o #-o #-o

Ако ще говорим за първенюта, то Наско си е чиста проба такъв

#-o #-o #-o

Миньор имаше същата съдба само защото Наско мрази перничани

#-o #-o #-o

....................................
#-o #-o #-o

Ице, ти пък къде отиде?.....
Изображение

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот itsoVIII » 10 мар 2008, 18:10

Че Наско Сираков се беше доста сродил с "братлетата"...а всички знаем, че там лесно се влиза, а много трудно ( почти невъзможно ) да излезнеш жив от организацията им....
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот otto » 10 мар 2008, 18:46

Stinkata написа:Кое е истина??? Рожденната дата на Наско ли?

ВСИЧКО ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ РЕД,ЧЕЛ СЪМ ГО ТОЗИ ПЪТ :qipag:
Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd

Потребителски аватар
Kudravia
Мнения: 1283
Регистриран на: 26 апр 2007, 12:36
Местоположение: София

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Kudravia » 10 мар 2008, 18:48

itsoVIII написа:Че Наско Сираков се беше доста сродил с "братлетата"...а всички знаем, че там лесно се влиза, а много трудно ( почти невъзможно ) да излезнеш жив от организацията им....

Е кой в българския футбол не се е забъркал с "добрягите" а? Венци, Божков, Галев, Гигов, Илиев...или по-скоро кой от тях не се е забъркал с футбола :qipad:
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
run1973
Мнения: 782
Регистриран на: 18 юни 2007, 17:34

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот run1973 » 10 мар 2008, 19:21

Kudravia написа:
itsoVIII написа:Че Наско Сираков се беше доста сродил с "братлетата"...а всички знаем, че там лесно се влиза, а много трудно ( почти невъзможно ) да излезнеш жив от организацията им....

Е кой в българския футбол не се е забъркал с "добрягите" а? Венци, Божков, Галев, Гигов, Илиев...или по-скоро кой от тях не се е забъркал с футбола :qipad:

Много добре казано-дано скоро и той да се опиита да излезе от организацията им. :qipag: :qipag: :qipag: ,ако може непокътнат разбира се :qipad:
И махни това подобие на тренер и човек от аватара си,че скоро се очертава да го оплюваш. :wink: :qipag: :qipag:

Потребителски аватар
Prospero
Мнения: 621
Регистриран на: 24 фев 2006, 17:58
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: Българската футболна журналистика и фенски статии 2

Мнениеот Prospero » 10 мар 2008, 19:33

run1973 написа:И махни това подобие на тренер и човек от аватара си,че скоро се очертава да го оплюваш. :wink: :qipag: :qipag: [/b]

Отново бъркаш! къдравия не бие тренера, не го плюе, не реже греди, не го заплашва че ще го фърля от камбанария ... с една дума не е типичния червен фен [-X
Заеби, отивам в затвора ... :(


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта