КОРУПЦИЯ И УГОВОРКИ В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ... част 3

Потребителски аватар
GOOR
Мнения: 961
Регистриран на: 19 май 2005, 10:29
Местоположение: SOFIA
Контакти:

Мнениеот GOOR » 16 ное 2007, 21:18

Мдам, централен е zentral...
Вън МИШОЦИТЕ от Левски!!!
СТИГА БАЙГАНЬОВЩИНА!!!

Потребителски аватар
Toru
Мнения: 4961
Регистриран на: 27 сеп 2005, 18:59
Местоположение: София

Мнениеот Toru » 19 ное 2007, 19:04

Bate,pak li habish izlishni nervi? :lol:

Потребителски аватар
Bogev
Мнения: 624
Регистриран на: 16 фев 2006, 12:09
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот Bogev » 19 ное 2007, 22:56

Ако го преместят - мафия, ако не го преместят - лицемери, общо взето угодия няма :idea:

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Мнениеот Мичо » 19 ное 2007, 22:57

:lol: Но, разбира се, сега ако от Черноморец бойкотират мача, нищо нередно няма да видят, напротив. :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 22 ное 2007, 17:06

Гледам Самп сте направили модератор. Като сложим и Мичо и Уоли се оформиха много мои хора сините модове :) . И после нямало мафия :? , все закрилници на осмака сините модове :evil: .
Ани и тя не дава косъм да падне от мен, абе тотално цесекарска обстановка в тоя форум 8)
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
brighton rock
Мнения: 579
Регистриран на: 17 мар 2006, 00:53

Мнениеот brighton rock » 26 ное 2007, 18:18

Служител на УЕФА: Следим всичките ви отбори за корупция
Пон, 2007-11-26 18:04
УЕФА следи всички български отбори за евентуални корупционни действия, обяви пред "Фокус" Герхард Капъл, дисциплинарен инспектор на европейската футболна централа.

"Няма нито един отбор във вашата "А" група, който да не е наблюдаван, това се отнася и за най-големите ви клубове. Засега нямаме никакви доказателства", каза Капъл
и допълни, че до седмица ще има развитите по въпроса, което ще бъде оповестено публично.

Както е известно, по-рано излезе информацията, че УЕФА разследва тима на Черно море заради мача с ФК Македония като гост в първия кръг на турнира Интертото. Тогава варненският отбор записа победа с 4:0 като гост, а в букмейкърите по цял свят имаше огромни суми, заложени на победа на тима от Скопие.

Предположението на УЕФА е, че с уреждането на мача двата тима са предотвратили огромни загуби за букмейкърите. Ако твърдението бъде доказано, Черно море може ще бъде изхвърлен за 5 години от евротурнирите.


айде една чистка като в италия....и да ви пратят в "б" група :lol:
Изображение

Потребителски аватар
чорбарче
Мнения: 837
Регистриран на: 13 юни 2007, 16:41

Мнениеот чорбарче » 26 ное 2007, 18:41

Засега нямаме никакви доказателства", каза Капъл



И така ще си остане :evil:
Кога ли пък е имало доказателства :?: :twisted:
Кой ли пък си е поел последствията :!: :?: :twisted:
Кого ли са наказали... :D :D :D

...този мой си е повярвал нещо,а... :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Мнениеот otto » 26 ное 2007, 18:47

Мичо написа:
ZSKA Sofia


:badgrin: :badgrin: :badgrin:
:lol: :lol: :lol: :lol: ТАШААААК
Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd

Потребителски аватар
itsoVIII
Мнения: 17646
Регистриран на: 08 юни 2007, 22:48

Мнениеот itsoVIII » 26 ное 2007, 18:53

Мачове се продават и в Англия, само че във втора и трета дивизия. Иначе откъде накъде и как ще се издържат толкова много хазартни сайтове на Острова? Така че много пушилка за нищо, обаче все някой ще бъде накиснат и осъден...Кофти ако ние сме първи, което не би ме изненадало. За подобна измама със резултат беше гостуването на Марек, сега забравих отбора от Интертото - такава мафия и info затъмнение беше, че резултата беше обявен 4:3 и стоеше 30 мин като официален, докато той на практика беше 3:3 ( извинявам се ако паметта ми е изневерила, но беше изплатена печалба за над 100 000 евро върху фалшивия резултат ).
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

drvasko98
Мнения: 10198
Регистриран на: 27 май 2007, 11:17
Местоположение: Велико Търново, София, по равно

Мнениеот drvasko98 » 27 ное 2007, 00:08

itsoVIII написа:Мачове се продават и в Англия, само че във втора и трета дивизия. Иначе откъде накъде и как ще се издържат толкова много хазартни сайтове на Острова? Така че много пушилка за нищо, обаче все някой ще бъде накиснат и осъден...Кофти ако ние сме първи, което не би ме изненадало. За подобна измама със резултат беше гостуването на Марек, сега забравих отбора от Интертото - такава мафия и info затъмнение беше, че резултата беше обявен 4:3 и стоеше 30 мин като официален, докато той на практика беше 3:3 ( извинявам се ако паметта ми е изневерила, но беше изплатена печалба за над 100 000 евро върху фалшивия резултат ).


Всъщност беше много по-фрапиращо :lol: :lol: :lol: Обявиха резултат 3-3, а реалният беше 0-2. Цели 4 гола натовариха и никакво инфо, не изтече

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 27 ное 2007, 12:26

brighton rock написа:айде една чистка като в италия....и да ви пратят в "б" група :lol:


Брайтън, казват "следим и най-големите ви клубове" (тие сред първите), а не "следим най-големия ви клуб" (първия).
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 27 ное 2007, 12:42

Левски не би Локото. Явно без дузпа не става :? . Той съдията се светна де и измисли като компромис непряк полудузпа ама не влезе.
В същото време закъснелите шпагати на Топчо няма как да бъдат наказани, все пак гоним рекорд в книгата на Гинес за най-дълго неотсъдена дузпа срещу отбор оттъркващ се около полите на властта.

Преди с мача Пирин, защото ме нямаше, и там споменаха нещо за синя мафия с което списъка на психично болните започна застрашително да набъбва. Галев, Венци, Спартак и т.н. дълъг е.

Пирин категорично доказа, че не е сателит. Не им харесват и подпиранията с други отбори като играят, изразиха някакви недоволства от загубите с Литекс, ЦСКА и Локо, но срещу Левски омразата явно достига огромни размери, просто там е стряскащо силно лобито и това много дразни всички.

Националния отбор. Да оставят Пената. Ако не друго бием силните и играем стабилно като резултати (като игра има още да се желае). Фактически излиза, че ни е трябвало реми в Холандия. Приемам, че ако се играеше сериозно те нямаше да паднат от Беларус, а ние ако имахме реални шансове срещу Албания също щяхме да бием и прибавяйки на нас 2, а на тях 3 точки реалната разлика става от 1 на 2 точки като тя идва от 3-те точки които взеха срещу нас, при равен тамч ние отивахме. Тук е момента да попитам Боби защо след като се оказва жизнено важна точката в Холандия нов наставник се назначава:
1. Не преди мача с Беларус, а именно преди важния мач с Холандия и
2. Ако е все пак толкова късно, точно преди мача с Холандия, защо не го обявиш юни, а на 1 август, възможно най-късно, възможно преди най-решаващия мач.

Мартин Петров е най-добрия играч за годината. Последните два мача го показаха пак. Създаде гола срещу силния (Румъния), а Бербатов независимо от най-големия си талант вкара срещу слабия (Словения) и не да открие, когато никой не може, а да довърши. Същото беше с Бербо и преди с Холандия и Люксембург, нокаут на на херцогството, където може и друг да го направи. Ако служим и клубните изяви и това странното стоене в челото на Сити и новия облик, който се дължи основно на Мартин, както и проблемите в Тотнъм, а и краха на родните отбори, Мартин е без конкуренция. На второ и трето място бих сложил Тунчев и Петков като най-добрите играчи на Левски и ЦСКА, които биха били още по-трагични без тях.

Иванков:
Не съм ви чел темите назад ама няма да се учудя ако някой пак е писал, че ни е "спасил" срещу Румъния. Внимателно гледах ефикасността му, защото при тия рибарските циркаджийски плонжове сектантите лудват в захлас. През първото полувреме независимо от огромните опасности видях:
основно удари извън рамките на вртата, тоест ако Мичо може по-добре да се мята ще създаде усещане за по-голям вратар.
2 удара в рамките на вратат-единия от сам румънец около дузпата и точно в средата, където беше и Иванков, това може всеки да го спаси, Лилчо Арсов включително. Вторият удар беше до дясната греда.....но и Иванков случайно беше в него момент там.
С две думи не е направил нещо, което не може да се направи, нормални неща, задължителни за кой да е друг ако е на негово място. В Словения вече го видяхме в неговата светлина и се опита да ни вкара гол, но левашките му излизания този път не успяха да ни навредят.
Вратар е Гошо Петков, сигурен на практика гол (от дузпа) спаси в Албания, съответно избегнахме резил. Пенев рядко съобщава поименно само едно име, а тогава каза "благодаря на Гошо".
Пенев търси състава де, тези влизания на Живко Миланов и Данчо означават, че не е доволен. Той като напипа състав рядко го мени.

Ами това е, пооплюхме Левски :P с което вече деня ми като анти-левскар е успешен :lol:
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 27 ное 2007, 12:52

И да добавя. Велизар игра хубаво в националния....ама не лягаше толкова често и повече ИГ-РА-Е-ШЕ. Защо не е така и в ЦСКА :evil: ?
Ако гледам клубните му изяви хич не е за национал....но в националния играе и винаги най-малкото се старае. От тази гледна точка Пенев също е необходимо да остане, при него играчите показват по-доброто си. Някои нови или позабравени също могат да разкрият потенциал. Домовчийски си го сринаха в Левски, но Живко е по отскоро и още не е станал поредния провален син футболист, току виж покрай Пената стане като през 94 силен син защитник. Мартин, Бербатови и Стилиян при Пената най-добре биха играли. Ивелин ако не играе бързо ще изхвърчи. Не виждам нито един недоволен от Пената. Никой играч не се е оплакал. Дават се шансове на всички, сигурни все още няма. Няма мениджърски интереси като при Стоичков, нито синьо-червени конфликти като при Мъри. За финал играта ни се стабилизира и срещу Румъния завършихме с победа и равен основно от Мартин и него, а Румъния в момента е по-силен отбор, няма какво да се лъжем.
Ако си цесекар бъди докрай!

tridant
Мнения: 6129
Регистриран на: 30 ное 2006, 23:33

Мнениеот tridant » 27 ное 2007, 12:52

ООО 8 ти се появи и то в блестяща форма ,както винаги.
Какво против имаш непрякия свободен удар- или може би Голубович не я хвана с ръце.Друг е въпроса защо от това място беше изпълнен,след като нарушението е на вратаря.
За мача на Иванков с/у Румъния-не знам от какво не си доволен.Пази супер и това го видяха всички.Има заслуга за победата,заедно разбира се с Велизар Димитров.
Изображение

Потребителски аватар
brighton rock
Мнения: 579
Регистриран на: 17 мар 2006, 00:53

Мнениеот brighton rock » 27 ное 2007, 13:05

8 написа: но срещу Левски омразата явно достига огромни размери...


е от целия пост поне за нещо да си прав :lol:
Изображение


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 113 госта