НАЦИОНАЛЕН ОТБОР 4

Ще се класира ли България за европейското?

Анкетата завърши на 17 авг 2007, 10:05

Със сигурност ще се класира
17
20%
Със сигурност няма да се класира
10
11%
По-скоро да
28
32%
По-скоро не
32
37%
Не ме интересува
0
Няма гласове
 
Общо гласове: 87

Потребителски аватар
Bogev
Мнения: 624
Регистриран на: 16 фев 2006, 12:09
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот Bogev » 07 юни 2007, 09:09

Честита победа!
Стана доста труден мач. Неочаквано за нас, Беларус не ни измъчиха с "бетон", а с игра. Може би ни бяха разучили, може би умора в края на сезона, но факт е, че отборът не игра така, както искахме. Радостното е, че успяхме да вземем 3 точки и гледаме напред.

Evangeline
Мнения: 5210
Регистриран на: 26 авг 2006, 20:50
Местоположение: United States of Love

Мнениеот Evangeline » 07 юни 2007, 09:19

най-важното беше да вземем 3 точки и го направихме...сега е ред на Боби Михайлов да си свърши работата :wink:
Изображение

Потребителски аватар
Samp
Модератор
Мнения: 17663
Регистриран на: 21 мар 2006, 15:37

Мнениеот Samp » 07 юни 2007, 09:34

Wallace написа:Със Сампи, Вени и един колега от работата си правехме компания под дъжда. Иванков ни разби за пореден път психиката, но добре, че отбора се сплотио от този гол и реагира като ужилен.


Даже и времето се възмути и след глупостите на Иванков дъжда спря :wink: :lol:

Ей това табло да вземат да го направят по-голямо, че да има повече място къде да се криеме :lol: :lol:

За мача:
Горе-долу хубав мач. Имахме няколко положения, няколко удара от далеч, вкарахме два гола. Марто и Луси почват да се разбират все по-добре по лявото крило. Което е чудесно.
Чавдар игра сравнително добре, но на няколко пъти много задържаше топката, с което спираше опасни наши контри. Йовов нещо ми се губеше - сигурно много му се бяха напълнили обувките с вода и не можеше да тича :lol: :lol: :lol: . Бербо се опитваше да се бори, ама тоя път беларусите го мачкаха и го пазеха добре.
Тунчев и Томашич също се представиха задоволително.

Ако се научим да влизаме твърдо за първа топка, няма да е лошо. Даже е препоръчително :!: :!: :!:

И накрая за съдията - тоя беше пълен смешник. :evil: :evil: :evil: Нарисувани картони не ги даваше, а спираше играта почти при всеки допир между играчите :shock:

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 07 юни 2007, 09:40

Blue Religion написа:Такава мъка с Беларус не съм очаквал,чудо ще е да заемем някое от първите 2 места накрая при положение,че румънците и холандците си бият наред...


Значи аз за мача с холандците съм оптимист. Не са сила в момента. Видя се и на световното и сега се вижда. Безспорно големи имена имат ама отбор не. В същото време нашия отбор не е някаква сила, но е добре балансиран, играе умерено, в смисъл не можеш да очакваш някоя грандиозна победа или също такъв провал. Значи ако е такъв и в Холандия, балансиран, по този начин мача ставайки леко на кантар, примерно нормално е да ни бият минимално (нито разгром, нито пък да отидем на разходка), то в такава ситуация можем да направим нещо. Къде с късмет, къде на отбора му тръгнала повече играта в определен мач, къде заради някое проникновение на треньора ни (който и да е). И още нещо на което лично аз много разчитам при такава почти изравнена обстановка. "Нещото" се нарича Мартин Петров. Този просто играе та се къса с националната фланелка!
Един равностоен мач с Холандия съчетано с някоя "наглост" от Марто и не съм убеден, че ще го загубим.

После Румъния е по-труден съперник, отделно те пък тук (като сме домакини) играят и по-леко. Справка и националния ни и ЦСКА и дори и Левски при предния сблъсък с Динамо (а и последния тук трудно го взеха). В него мач просто трябва да изиграем мача на живота си. Играчите дават всичко от себе си, дори и да тръгне зле мача (0:1, 0:2...просто играеш та се късаш 90 минути!), останалото ще го свърши публиката, един препълнен Васил Левски и рев като в зверилник, няма накъде, това ни е мача, а и много стана вече да чакаме нещо по-сериозно от този отбор.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue Religion
Мнения: 3676
Регистриран на: 19 юли 2006, 17:24

Мнениеот Blue Religion » 07 юни 2007, 09:46

8,пределно ясно е,че мача с румънците в София най-вероятно ще определи кой ще се класира. И все пак,аз не виждам с играта от вчера как ще ги бием...
А ако те бият Холандия (което като нищо ще стане),а нидерланците ни бият нас (което е съвсем очаквано),дори и да бием мамалигите в София - пак оставаме "извън борда"

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 07 юни 2007, 09:47

Преди двата големи мача обаче има две "странични" неща, които се надявам да не се окажат фактор и да направят мачовете с холандците и румънците безмислени.

1. Никаква издънка срещу другите отбори (гостуванията на Словения и Албания). Много сериозно трябва да се подходи в тия мачове. Там загуба на точки обезмисля големите мачове.
2. БФС, тоест действията на четвъртите, щото тия са много неориентирани.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 07 юни 2007, 09:51

Blue Religion написа:8,пределно ясно е,че мача с румънците в София най-вероятно ще определи кой ще се класира. И все пак,аз не виждам с играта от вчера как ще ги бием...

И холандците не са цъфнали.
Румънците и те на национално ниво в момента не са някаква сила. Не ги подценявам, но трите отбора са приблизително равни като румънците май са минимално най-напред от всички, но кои два ще успеят не мога да гадая. Във всеки случай нашия отбор е с реални, а не хипотетични шансове и това го казвам не от гледна точка на точките, че сме имали шанс, а от трезвата преценка на силата на нашия отбор и на техните.

Blue Religion написа:А ако те бият Холандия (което като нищо ще стане),а нидерланците ни бият нас (което е съвсем очаквано),дори и да бием мамалигите в София - пак оставаме "извън борда"

Така е, затова ни и трябват 4 точки от тези два мача.

Приказно ще е да бием в Холандия и после и румънците да ги цапнат и мача с комшите става протоколен (ще можете да си попсувате двата сектора на воля против ЦСКА и Левски ако ви е скучно :) ).....ама обикновено нещата не стават така лесно :roll:
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
JERRY
Мнения: 2208
Регистриран на: 06 апр 2007, 11:47

Мнениеот JERRY » 07 юни 2007, 09:54

Е честито и от мен на всички фенове!
6 точки са си 6 точки и благодаря на отбора и най вече на Мъри, че ги взеха.
За мене най-добри в мача бяха Марто, Тинката, Стилян и Мечо!
Дано БФС-то намерят точния човек за треньорл

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 07 юни 2007, 09:56

Между другото следващия мач не е на 8 септември с Холандия, а сега лятото на БФС. Това е нещото към което трябва да насочите коментарите си. Такава неразбория сътвориха :?

Едва след избора на треньор ще насочим вниманието си към лалетата.....а време никакво няма, дори и днес да оповестят треньора (някакви си 3 месеца, при това не с мачове, а в лятна подготовка на играчите)....да не говорим, че "на 1 август щели да го обявят" :shock: . Ми те да вземат в съблекалните преди мача с Холандия да им кажат кой им е треньор :x

Който и да назначат трудно бихме могли да го обвиняваме при провал, просто няма да разполага с необходимото време. Това пък пак ме води на мисълта за Пената, достатъчно добре ги познава (футболистите), а и в екстремни ситуации може да реагира (Ивайло Йорданов защитник :shock: ).
Последна промяна от 8 на 07 юни 2007, 09:59, променено общо 1 път.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue Religion
Мнения: 3676
Регистриран на: 19 юли 2006, 17:24

Мнениеот Blue Religion » 07 юни 2007, 09:59

8,ти няма ли да присъстваш или ще си на театър по това време 8)
Вариантът да бием в Холандия,колкото и чудесен да изглежда,е направо абсурден. Дори от гледна точка на традициите.

Шансовете ни са румънците да НЕ бият Холандия,а ние ДА бием мамалигите в София,както и да спечелим и другите си мачове (без този в Холандия,в него даже и загуба няма да е фатална при гореспоменатия развой). Това е. Всичко друго звучи абсурдно,поне на този етап :wink:

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 07 юни 2007, 10:01

Blue Religion написа:8,ти няма ли да присъстваш или ще си на театър по това време 8)


Мичо:
Остави го осмака, някакъв си Ти Ви фен, тоя не е ходил на мач от (тук се споменава някоя година, но вече му загубих спатиите, щото няма никаква традиция, казва всеки път произволна цифра) :lol:
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Мнениеот Мичо » 07 юни 2007, 10:01

Честита ни победа,тя е най-важната.
Няма нужда да нападаме отбора,края на сезона е,ясно е,че са изморени вече,дано си починат добре и на есен с песен към европейското. :P Дай боже. :oops:
Иначе като по чудо съм съгласен с повечето неща,писани от осмака по темата,новия треньор трябва да бъде веднага определен,който и да е той. :?
Пенев ли ще бъде,Балъков ли,Мъри ли ще остане,би било редно още тази седмица да съобщят,всяко друго развитие ще е пълна дивотия. :evil:

Едит.Ми лъжа ли е,бе,осмак :?: :roll:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Мнениеот 8 » 07 юни 2007, 10:05

Blue Religion написа:Шансовете ни са румънците да НЕ бият Холандия,а ние ДА бием мамалигите в София,както и да спечелим и другите си мачове (без този в Холандия,в него даже и загуба няма да е фатална при гореспоменатия развой). Това е. Всичко друго звучи абсурдно,поне на този етап :wink:


Аз гледам хронологически на нещата. Те са:
1. Холандия-България.
2. Румъния-Холандия.
3. България-Румъния.

Разликата между всички е по месец (септември, октомври, ноември).
Сметки ще правя поетапно. При наш провал в Холандия във втория мач ще съм за холандците, но при наш успех в Холандия ще съм за румънците. Дет съ вика ще си врътна дупето (за избор кой да победи в Букурещ) "според ситуацията" :wink:
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue Religion
Мнения: 3676
Регистриран на: 19 юли 2006, 17:24

Мнениеот Blue Religion » 07 юни 2007, 10:11

Аз си правя сметки според сегашната :wink: Иначе е логично,че ако измъкнем нещо от лалетата там,ще е по-добре после Румъния да ги бие и да играеме за един Х по Балкански,с който да изхвърлиме холандците от евро финалите :wink:

Потребителски аватар
SCB
Мнения: 514
Регистриран на: 05 фев 2007, 18:30

Мнениеот SCB » 07 юни 2007, 10:12

Трудна победа. В националният отбор не трябва да играят чуждоземци.
Ако искаш отбор който все да бие и да става шампион - избираш между двата "велики" гранда... ако търсиш отбор който да определя начина ти на живот - Ботев Пловдив


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта