НАЦИОНАЛЕН ОТБОР 2

Потребителски аватар
Samp
Модератор
Мнения: 17663
Регистриран на: 21 мар 2006, 15:37

Мнениеот Samp » 16 фев 2007, 13:46

Добре бе, какво ме грее мене, че коловати е в Япония? Стоичков идва в националния отбор и казва: В нац. отбор ще играя сама най-подготвените, няма да робуваме на имена". И после ми вика Илиян, падаме в няколко мача катастрофално, после почна да вика Пеев, който е в същата ситуация. Каква е работата на Стоичков - да ръководи нац. отбор и да побеждава или да се грижи за отритнатите футболисти. Това национален отбор ли е или приют :?:
Постъпете като мъже и кажете: Стоичков каза едно, а прави друго. Не си държи на думата, а вика играчи, които не са във форма.
А дали го прави за пари или защото е с добро сърце, не знам и не коментирам :wink:

Потребителски аватар
kaliMunder
Мнения: 2130
Регистриран на: 01 юни 2005, 22:17
Местоположение: Bez edna moje, sus edna ne ! ! ! http://ekoplam.com/index.html

Мнениеот kaliMunder » 16 фев 2007, 13:46

Анарион РАЗБИРАМ ТЕ, ЧЕ ИСКАШ ДА СЕ ПРАВИШ НА ИНТЕРЕСЕН И ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ.... незнам и аз какво да ти кажа, абе по-добре нищо. Казах вече, че злобата яко ТЕ ТРЕСЕ АМА МНОГО ЯКО :!: НАПОМНЯШ МИ НА 8
GORDI SOFIA

Потребителски аватар
Anarion
Мнения: 835
Регистриран на: 22 май 2005, 21:40
Местоположение: Минас Тирит,Гондор

Мнениеот Anarion » 16 фев 2007, 15:29

Скорпи,това вече е друго нещо.Фактът,че Стоичков е повикал Коловати може би му е помогнал.А може би не е бил от значение.Сега дали го е викнал,за да му върши работа или от добро сърце-не знам.Пък и все тая.
Що се отнася до Коловати,това какъв е той по никакъв начин не променя отношението ми към Стоичков.Ако единия е незнам какъв си,то не е задължително другия непременно да е светец и мъченик.
А и както вече писах,спора вървеше за ония двамата пишурковци и мизерните им клевети.Коловати с тях и с това,което вършат пък хептен няма нищо общо.
КaliMunder,че не знаеш и няма какво да кажеш въобще не ме учудва.Не е нещо ново.
...и рече Бог "Само "Левски" !
И направи небето синьо.

Mike Bibby
Мнения: 10896
Регистриран на: 18 мар 2005, 15:15

Мнениеот Mike Bibby » 16 фев 2007, 15:57

Не бе, хора, едно ми обяснете: Как може Ван Бастен да се откаже от играч като Рууд ван Нистелрой, а Голямата работа не можа да прежали един Зоран Янкович? :shock: С какво Зоран Янкович е по-добър и по-ценен от Мартин Камбуров например, чийто отбор едва ли е по-малко авторитетен от този на натурализирания сърбин?

Как е възможно Ван Бастен да покаже вратата на изключително полезен (и още не прехвърлил 30-те) халф като Марк ван Бомел, а нашият велик спец упорито продължава държи на звездата на втория отбор на Чарлтън Радостин Кишишев? :?

Защо трябва тепърва да бъде налаган едва ли не като заместник на Стилиян (играч в най-плодотворната футболна възраст) отдавна изгубилия перспективността си Мариян Христов? :shock: Кажете ми какъв е смисълът ключови играчи в един отбор да бъдат хора, почти връстници на националния селекционер? Чудно ми е как г-н Стоичков не се е сетил още да върне в отбора Илиян Киряков.

Защо трябва да бъдат налагани отново и отново потъващи в анонимност играчи като Георги Пеев и Здравко Лазаров, с какво превъзхождат един Велизар Димитров например? И защо трябва да бъдат налагани на всяка цена посредствени, но набедени за таланти играчи като Блажко Георгиев? Защо не бе даден шанс на наложилия се най-сетне в Литекс Живко Желев?

Защо г-н Стоичков се опитва да направи от националния отбор една каша, една манджа с грозде, вместо действително да се опита да придаде на този отбор някакъв облик, да избистри някакъв постоянен състав? За какво са ни тези толкова престижни победи над Латвия и Кипър, ако не се класираме за Евро 2008 и в добавка, следващият селекционер трябва да започне от нулата - да пробва нови играчи, да налага нов титулярен състав, да изгуби ценно време в оправяне на поразията, завещана от изтънчено изразяващия се мургав полиглот?

Някой ще се наеме ли да ми обясни тези неща? :roll:

Потребителски аватар
Real_Madrid_Slavia
Мнения: 1917
Регистриран на: 22 мар 2005, 17:46
Местоположение: София

Мнениеот Real_Madrid_Slavia » 17 фев 2007, 00:26

Не знам за останалите, но Мариян Христов откакто е контузен нещата закуцаха много. Ако той играе и е във форма е незаменим за нашия отбор.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pepi Petrov
Мнения: 2648
Регистриран на: 08 яну 2007, 17:14
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот Pepi Petrov » 17 фев 2007, 10:49

Ако чакаме на Мариян, значи нещата са на зле. Беше важен преди време, не е нормално обаче да бъде викан сега, когато не е играл от маса време, не е дори резерва, няма нужната игрова практика за да се включи пълноценно в отбора, съответно да помогне.
Изображение
ЦСКА

Потребителски аватар
Aptho
Мнения: 1
Регистриран на: 07 фев 2007, 17:46

Мнениеот Aptho » 17 фев 2007, 12:57

След като Стенли си тръгна от националния, единствения по-опитен футболист който може да го замести е Мариян.Благо и Чавдар все още не са готови да заемат титулярното място в средата на терена и да диктуват темпото.Да се надяваме през идните месеци всички да се опазят от контузии за да направим добри мачове с албания и беларус.

Потребителски аватар
eminema
Мнения: 43
Регистриран на: 05 юни 2005, 16:19

Мнениеот eminema » 17 фев 2007, 14:01

Real_Madrid_Slavia написа:Не знам за останалите, но Мариян Христов откакто е контузен нещата закуцаха много. Ако той играе и е във форма е незаменим за нашия отбор.



Мисля си, че дори да не е в най- върхова форма пак е незаменим. Няма др, който да го замести.

Mike Bibby
Мнения: 10896
Регистриран на: 18 мар 2005, 15:15

Мнениеот Mike Bibby » 17 фев 2007, 16:10

Какво значи, няма кой да го замести? :shock: За Мариян говорим. През юли момчето навършва 34, през август сигурно пак ще се контузи за 7-8 месеца (не дай си боже, лазбира се). Ако Мариян е мерило за класа в момента, то значи нашите критерии са много ниски, не мислите ли? А за след година и половина (да допуснем, че се класираме за Евро 2008) какво да кажем?

След година и половина Зоран Янкович може и в Китай да не го искат, а радостин Кишишев нищо чудно да е поел някой отбор от Конференцията в Англия. Вярно е, нямаме голям избор и все пак... не е сериозно. Един отбор, ако иска да бъде в елита, трябва да се гради с мисъл и за бъдещето, а не с цел закърпване на положението. Не знам кой е прав и кой крив в спора между Стоичков и Стилиян, но фактът е, че именно заради Стоичков си тръгна един от най-добрите ни играчи. Стоичков може да не е виновен в случая, това е отделна тема, но като национален селекционер трябва да измисли нещо, така че да компенсира загубата на Стилиян. Ами, ако Мариян още се възстановяваше от контузия? тогава какво правиме - връщаме Георги Йорданов - Ламята и го пускаме разиграващ халф, така ли?

Не става така. Изборът наистина не е много голям, но вариантът Мариян не е добър. Да пробва Чавдар Янков. Да пробва Станислав Ангелов, да пробва Георги Илиев и ако не стават, да вземе да звънне на Стилиян и да си изчистят отношенията, а не да налага тепърва възрастни и рискови играчи.

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Мнениеот otto » 17 фев 2007, 17:07

Real_Madrid_Slavia написа:Не знам за останалите, но Мариян Христов откакто е контузен нещата закуцаха много. Ако той играе и е във форма е незаменим за нашия отбор.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd

Потребителски аватар
Real_Madrid_Slavia
Мнения: 1917
Регистриран на: 22 мар 2005, 17:46
Местоположение: София

Мнениеот Real_Madrid_Slavia » 18 фев 2007, 00:15

Относно М. Христов изхождам от факти, не от предположения. Той игра срещу Исландия и срещу Хърватия, мачовете ги има в интернет, гледайте ги и ще видите, какви комбинации и атаки се създават. Резултатите и играта рязко се различаваха от това, което последва след неговата контузия. Това, което казвам, съвсем не означава, че неговата игра пак може да бъде такава, казвам, че той заслужава шанс да опита, за разлика от някои други. Защото е играл добре в този отбор, с този треньор и с тези съотборници. Факт е, че възрастта му ще му позволи да играе максимум до европейското, но нашите усилия сега са насочени към него. Мисля, че Янков и Ст. Ангелов при всички положения трябва да са в титулярния състав, и че постовете им не съвпадат до голяма степен с неговия.
Ще видим, стискайте палци да се окажа прав, ако възстановим играта от Загреб всички ще сме доволни!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
paralesa
Мнения: 3740
Регистриран на: 09 фев 2006, 18:56

Мнениеот paralesa » 19 фев 2007, 22:14

Гововорите глупости,ако ще трябва Христов да ни спасява,да отписваме отбора :?
Абе човека е на 34 години и досега почти нищо не е дал на този отбор,има проблясъци,но е толкова чуплив :? не е истина,
спрете с фантазиите :idea:

Потребителски аватар
Pepi Petrov
Мнения: 2648
Регистриран на: 08 яну 2007, 17:14
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот Pepi Petrov » 20 фев 2007, 11:09

Real_Madrid_Slavia написа:Относно М. Христов изхождам от факти, не от предположения. Той игра срещу Исландия и срещу Хърватия, мачовете ги има в интернет, гледайте ги и ще видите, какви комбинации и атаки се създават. Резултатите и играта рязко се различаваха от това, което последва след неговата контузия.


Мариян е играл, направил прилични игри в националния-ок, но да очакваме че към този момент с нещо може да помогне е наивно. Това ли е ключовия играч, който търсим? Играч без отбор на практика, без мачове, без нужната кондиция. :?
Изображение
ЦСКА

Потребителски аватар
skorpinoks
Мнения: 4427
Регистриран на: 19 апр 2005, 16:51
Местоположение: Rheda (Германия )

Мнениеот skorpinoks » 20 фев 2007, 15:07

kade moga da namerq primerno sait koi futbolist kolko gola ima v nac.otbor..
Blagodarq predvaritelno i se izvinqvam za maimuneca...
ЦСКА

Потребителски аватар
otto
FRG President
Мнения: 26567
Регистриран на: 18 мар 2005, 17:21
Местоположение: СУПЕРШАМПИОН х 3
Контакти:

Мнениеот otto » 20 фев 2007, 19:54

МАРЯН ХРИСТОВ Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК,КАКТО И ПОВЕЧЕТО МУ БИВШИ КОЛЕГИ ОТ ЛЕВСКИ,ДА НЕ КАЖА ВСИЧКИТЕ :!: :!: :!: КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ ПРИНОСА НА ЛЕВСКАРИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ Е МНОГО МАЛЪК :? НЕЗНАМ, ОБАЧЕ СПОРЕД МЕН СЕ ДЪЛЖИ НА МАНТАЛИТЕТА ИМ,КАКТО И НА ИЗКЪСТВЕННОТО РАЗДУВАНЕ НА НЕ-ОСОБЕНО ГОЛЕМИТЕ ИМ ВЪЗМОЖНОСТИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
сертифицираният идиот на България :> http://www.youtube.com/watch?v=B6ff1ashF_4 // http://vbox7.com/play:5c5a6ccd


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 89 госта