НАЦИОНАЛЕН ОТБОР 2

Потребителски аватар
skorpinoks
Мнения: 4427
Регистриран на: 19 апр 2005, 16:51
Местоположение: Rheda (Германия )

Мнениеот skorpinoks » 12 фев 2007, 14:57

Blue Religion написа:
otto написа:КАКТО Е И ВСЕИЗВЕСТНО,ЧЕ ДОСТА ОТ ТЯХ СА 'АКОСТИРАЛИ' В ПФК ЛЕВСКИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ние може да имаме едно цигане в отбора,ама вашия най-голем идол е ЦИГАНИН,така че... пак ви е навътре :lol:



??????????? :idea: :idea: :idea: :idea:
чудно ми е този как го търпите...??????
ЦСКА

Потребителски аватар
kaliMunder
Мнения: 2130
Регистриран на: 01 юни 2005, 22:17
Местоположение: Bez edna moje, sus edna ne ! ! ! http://ekoplam.com/index.html

Мнениеот kaliMunder » 12 фев 2007, 14:59

комен написа:Стоичков не става за треньор някой др трябва да е



ами кажи кой друг да е треньор бе, като не ставал Стоичков :?:
GORDI SOFIA

Потребителски аватар
skorpinoks
Мнения: 4427
Регистриран на: 19 апр 2005, 16:51
Местоположение: Rheda (Германия )

Мнениеот skorpinoks » 12 фев 2007, 15:02

kaliMunder написа:
комен написа:Стоичков не става за треньор някой др трябва да е



ами кажи кой друг да е треньор бе, като не ставал Стоичков :?:

а кой е тоя че ще казва кой да е ???? :idea:
ЦСКА

Потребителски аватар
shock
Мнения: 1080
Регистриран на: 28 апр 2005, 21:29
Контакти:

Мнениеот shock » 12 фев 2007, 19:44

Главния редактор на 7 Дни Спорт и Владо Памуков от Труд казаха,че футболистите са взели 500 000 Евро за НЕкласирането си на Световното в Германия!Интересно,а?! :shock: Също така преди турнето в Мексико в 00:30 са отишли Стенли и още няколко футболисти и са му заявили,че искат 30 000 Евро за да играят в Мексико!Стоичков казва че тва не зависи от него и не може да направи нищо!След това Стоичков ги изважда от своя джоб и им ги дава!Стенли ги прибира и си тръгват!Друг случай!Отива Стенли и казва: Тренер,аз искам да играя в средата с тоя,тоя и тоя!" Е баси кой реди състава?!Незнам това колко е верно,но ако е верно Стенли ше излезе ебаси п*тката! :shock: :shock: :shock:
Изображение

Потребителски аватар
kaliMunder
Мнения: 2130
Регистриран на: 01 юни 2005, 22:17
Местоположение: Bez edna moje, sus edna ne ! ! ! http://ekoplam.com/index.html

Мнениеот kaliMunder » 12 фев 2007, 20:27

пфууу това са твърдения, които пфуууу незнам... нема връзка
GORDI SOFIA

Потребителски аватар
kaliMunder
Мнения: 2130
Регистриран на: 01 юни 2005, 22:17
Местоположение: Bez edna moje, sus edna ne ! ! ! http://ekoplam.com/index.html

Мнениеот kaliMunder » 14 фев 2007, 15:41

Водещ: Може би тези писания и слухове, че Митко няма да се присъедини към отбора, че бойкотира националния и няма да отиде в Кипър по нареждане на своите шефове в Тотнъм, допълнително са мотивирали нашия нападател да се представи на най-високо ниво.
Ю. Москов: Четете прекалено много кретенска литература. Това са чисти лъжи!Водещ: За съжаление това бяха повечето слухове.
Ю. Москов: - Това са слухове за неграмотни!

.........

В. Памуков: Във въпроса на зрителя на мен ми направи впечатление тенденцията, че подготвяме провал на един треньор - тук пак нещата опират до лично отношение към Стоичков. И някой иска да го покаже, а не се интересува от това как играе отборът на България.

........


Водещ: Имаше ли според вас реални аргументи капитанът да напусне отбора в този момент и големият проблем на националния отбор Христо Стоичков ли е според вас?
Зрител: За мен проблемът на Стилиян е същият като този на Илиян Стоянов и на още няколко футболисти. Илиян Стоянов има малко по-рязък език и се изразява по един начин, а Стилиян - по друг, за мен проблемът е общ. За мен проблемът в момента на националния отбор е един и той се казва Христо Стоичков, защото той има перфектната медийна подкрепа
Не само Стоичков е виновен - знаем баналната тема за мениджърските интереси, показвал го е не веднъж и два пъти. Аз мислех, че се е оправил за толкова години в Испания, но просто нивото на този човек е под всякаква критика.
Водещ: Предполагам, че вие не сте съгласни с неговото мнение.
Ю. Москов: Той няма мнение по една проста причина - той не може да каже в какво е прав Стилиян Петров. Самият Стилиян също не може да каже. Той месеци наред не може да обясни от какво не е доволен. Първо - не може подчиненият да не е доволен от началника си, не може играчът да не е доволен от треньора. Това е абсурд! Второ - капитанът последен напуска кораба. Плъховете напускат кораба първи, капитанът - никога! Но аз искам да кажа нещо друго - в какво аз упреквам Христо Стоичков. Упраквам го, защото дълго време говореше само добри неща за всички в отбора и не каза истината. Една истина - в края на 2005 г. националният отбор по футбол на България трябваше да замине на турне в Мексико. Владо, знаеш ли го случая?
В. Памуков: Да, известен ми е.
Ю. Москов: Ще го потвърдиш ли, като го разкажа сега?
В. Памуков: Мога да го потвърдя.
Ю. Москов: И в 12,30 ч. през нощта двама- трима футболисти, водени от Стилиян Петров - подчертавам го, отиват в стаята на Христо Стоичков и му казват - или ще ни дадете 30 000 долара, или няма да играем. В 12,30 ч. през нощта! Стоичков им казва - вие знаете, момчета, аз пари не давам - футболният съюз раздава пари, аз няма какво да направя. Те му казват - тренер, това е положението, бегай върши работа. Стоичков изважда 30 000 евро лични пари - в момента е имал, и ги слага на масата. Без да му мигне окото, Стилиян Петров взима тези пари, слага ги в джоба си и излизат от стаята на Стоичков. Владо, знаеш ли го случая?
В. Памуков: Знам го, но не съм бил свидетел.
Ю. Москов: Случаят е потвърден не от Стоичков, а от хора, които са били там. След един час се връщат и му казват - абе, тренер, тези пари са лични, вземи си ги обратно. И викат в 2 ч. през нощта Боби Махайлов. Дават се пари и отборът играе в Мексико. Хора, които постъпват по такъв начин, не са много добри хора. Хайде да разкажа още нещо, искате ли?
Водещ: Стана доста интересно, така че давай смело.
Ю. Москов: Нашият отбор класира ли се за световното в Германия? Не! Но взеха 500 000 евро премия! За класиране!
И това го крие и футболният съюз и Стилиян Петров, който е водач на рекетьорите за тези пари. Хайде сега кажете какво правим оттук нататък?
Водещ: Интересни разкрития направихте, Юлий.
Ю. Москов: Половин милион премия! За некласиране. Чакайте малко - и аз искам да съм в отбора. Не мога да играя, но ще го делнем половината милион. Аз никого не обвинявам. Това са фактите! Аз обвинявам Боби Михайлов и Христо Стоичков, че не го казват на хората. Има някои, които не са никак толкова чистички, пухкавички и добрички, колкото хората си мислят. Истината е съвсем друга - не може този отбор да продължава по тази логика. Тренер - виж сега, ние тука в полузащитата може ли петимата да се наредим и да си помагаме. Владо, така ли е?
В. Памуков: Кои петима? Много добре се чувствам с този и с този.
Ю.Москов: Стилиян Петров - аз много добре се чувствам с този, този и този. И защо - да скрие, че не може да рита топката. Ами тогава да попитаме кой прави отбора - треньорът или Стилиян? Защото това беше при Пламен Марков и преди него - едно и също. Хайде тия да си ходят, а? Стига им. Видяхме какво стана на финалите в Португалия - позор, резил
Видяхме какво стана на световните квалификации. Хайде да ни оставят на спокойствие да спечелим едни квалификации и без тях, а?
В. Памуков: След Португалия на практика никой не искаше да вземе отбора и да стане треньор.
Ю. Москов: Защо? Заради това! Заради тези неща, които се криеха от хората. Хайде да престанем да правим светци хора, които не са светци. Всички сме грешни - и ние тримата сме грешни.
В. Памуков: Тогава стигнахме до абсурда играч да отказва да играе, което беше много жалко за отбора и което на практика разколеба Пламен Марков да продължи. Защото се знаеше, че когато никой не искаше да вземе отбора, ако той беше казал - оставам, щеше да остане.
Ю. Москов: Половин милион евро премия за това, че не си се класирал на СП! Хайде де! И после - нещо не съм доволен. Аз се обидих за нещо, което е казано преди 1,5 г. Чакайте сега - това не е детска градина.
Водещ: А разкритията, които Стилиян направи?
Ю. Москов: Той не разкри нищо!
Водещ: За това, че за един мач с Хърватия той и още двама лично били обвинени от Стоичков, че са продали мача.
Ю. Москов: Няма такова нещо - питал ги е - при вас идвал ли е някой. Е, какво лошо да се попита такова нещо? Това не е набеждаване, това е въпрос. Когато те питат - при теб идвал ли е някой, отговаряш - не, ако не е идвал, или да, ако е идвал.
В. Памуков: Това са неща от съблекалнята, които не се изнасят, защото в една съблекалня може да се говори всичко.
Ю.Москов: - Един мъж не може да изнася в обществото нещата от спалнята между него и съпругата му. Един мъж не може да изнася нещата вън от съблекалнята. Този, който го прави, не е мъж!
Водещ: Говори се, че Борислав Михайлов и Йордан Лечков ще пътуват до Бирмингам, за да проведат последен разговор със Стилиян.
В. Памуков: Последната ми информация от Борислав Михайлов, на когото днес се обадих, за да честитя рождения ден, е, че няма да пътува, защото има ангажименти в София.
Ю. Москов: Аз обаче имам още информация по въпроса. Онзи ден на рождения ден на Христо Стоичков. В националния отбор има едно лице, което се води администратор - Александър Динев. Той е домакинът, всъщност прислужникът - той носи топките, сутрин събужда футболистите да станат навреме, това му е работата. Той казва - аз ще върна Стилиян Петров. Аз щях да си глътна чашата със стъклото! Казвам - чакай, ти кой си? Аз съм 25 г. в отбора, познавам добре нещата, преценявам, че имаме нужда от Стилиян, и ще го върна. Откога домакинът, този, който носи топките, решава кой да играе в националния отбор? Това, че 25 г. съм носил топките, значи, че разбирам от футбол, така ли? Това е малоумие! Херо отишъл в Сливен при Лечков и почнал да го навива - дай да връщаме Стилиян Петров. Значи, на тези хора трябва да им се каже много ясно - уважаеми господа, вие сте назначени да подпомагате треньора, а не да се конфронтирате с него, не да му пречите и не да въртите интриги зад гърба му. В противен случай ще се наложи преди края на този месец да се приберете вкъщи.
Водещ: Но преди Стилиян имаше и други футболисти, които напуснаха националния отбор - Илиян Стоянов, Здравко Здравков. Имаха ли те основание?
Ю. Москов: Това е въпрос на личен избор.
В. Памуков: Това са неща, защото не се позволяват мениджърски интереси в националния отбор, защото е лудост да се помисли, че Стоичков ще си заложи името да не се класира отборът само и само да спечели някое евро. Какво ще спечели той на фона на богатството си? Някакви жълти стотинки от играчи и мениджъри. Смениха се нещата - с неговото идване в отбора се разбра, че не може да отиваш да говориш директно с него да лобираш за някои играчи. Това не си го позволява дори Лъчезар Танев.
Ю. Москов: Какво промени Христо в националния отбор? За първи път футболът престана да бъде работа за хора за една мешена скара. Някои обаче не го разбраха. Лъчо Танев и Ицо са много близки приятели. Седят, пият кафе и говорят. Лъчо вика - сега аз какво да правя. Ицо му казва - първо, ти си никой. А Лъчо Танев е един от най-големите мениджъри в Европа. За националния отбор, Лъчо, ти си никой! И второ - ще чакаш да видиш кого аз ще реша да извикам в националния отбор, а тогава ти ще се опиташ да подпишеш договор с него. Не обратното. В това отношение Христо Стоичков е железен. Всички, които говорят за мениджърски интереси, са или малко неосведомени, или нечестни.
В. Памуков: Благодарение на Христо Стоичков Илиян Стоянов подписа договор в Япония.
Ю. Москов: Знае се, че той гледаше видео на Герена под специален надзор. Ама защо не е в националния отбор? Може, ама в националния отбор по видео.
В. Памуков: Стоичков направи совалки до Левски, взе го на лагер, наложи го в отбора, но явно, разочарован от мача с Хърватия, където прекалено Илиян Стоянов не беше в най-добрата си светлина, не го извика повече. Оттам тръгнаха нещата. Но това го има във всеки един отбор. Виждаме и в Холандия какви разправии стават между много по-големи звезди като Ван Нистелрой и Ван Бастен.




:!:
GORDI SOFIA

Потребителски аватар
Anarion
Мнения: 835
Регистриран на: 22 май 2005, 21:40
Местоположение: Минас Тирит,Гондор

Мнениеот Anarion » 14 фев 2007, 17:09

Хм,другарите журналисти пак са подхванали активно мероприятие.Е,когато самия Стоичков покрай бойкота си пробваше да ни уреди с провал в Кипър и неучастие на Световното във Франция не бяха толкова активни,но...Sapienti sat!
Едно ще им кажа:абе другари Памуковци,Коноповци,Московци и пр.-като ги знаехте тия работи за продажните играчи,рекетьора Стилиян и т.н.,защо си траехте като п-ки досега,а?!?!Що не скочихте още тогава,що не разобличихте лошия Стенли и не защитихте добрия Ицо още тогава?!Сливи ли имахте в устата или нещо друго?!Или ви трябваха няколко месеца от октомври досега,докато подлизурските ви мозъци съчинят тия конспирации?За които обаче доказателства...ами няма.Някой нещо излиза,казва,другия маже по него и толкова.
Владо, знаеш ли го случая?
В. Памуков: Знам го, но не съм бил свидетел.

Само това стига,за да заплюе човек тия две подлоги.Един съвет от мен-като ще правите ПР на вашия патрон и благодетел,поне го направете като хората.XXI век е,грамотни хора сме-вземете престанете с тия дърводелски самодейности.
...и рече Бог "Само "Левски" !
И направи небето синьо.

Потребителски аватар
kaliMunder
Мнения: 2130
Регистриран на: 01 юни 2005, 22:17
Местоположение: Bez edna moje, sus edna ne ! ! ! http://ekoplam.com/index.html

Мнениеот kaliMunder » 14 фев 2007, 17:13

А за това, в което бях обвинен, можете да попитате Христо Стоичков, той най-добре ще каже. Това, че съм взимал 30 хиляди евро, е пълна лъжа, една голяма измислица. Не знам откъде излиза тази информация. Мога да кажа само едно. Да, Христо Стоичков се опита да оправи нещата преди мача с Мексико, за да пътува отборът, защото финансовите нужди бяха незадоволителни за едно такова пътуване.





Така значи такава случка все пак е имало... :roll: :roll: :roll:
GORDI SOFIA

Потребителски аватар
shock
Мнения: 1080
Регистриран на: 28 апр 2005, 21:29
Контакти:

Мнениеот shock » 14 фев 2007, 17:21

Същата вечер от Ринг говориха със Стилян във Център и той каза,че тва са глупости!
Изображение

Потребителски аватар
Samp
Модератор
Мнения: 17663
Регистриран на: 21 мар 2006, 15:37

Мнениеот Samp » 15 фев 2007, 11:15

Бившият капитан на националния отбор Стилян Петров е проговорил на селекционера на държавния тим Христо Стоичков, съобщиха от щаба на трикольорите пред don balon. След тримесечно мълчание халфът на Астън Вила се престрашил и е набрал номера на Камата.

Това е събитие, признаха пред db някои от тарторите на отбора, които разбраха за разговора. Те допълниха, че са очаквали подобно развитие на нещата, но на доста по-късен етап. Както е известно, след евроквалификацията с Люксембург халфът на Астън Вила обяви, че напуска националния и нарече Христо Стоичков двуличник. Скандалът, разразил се след оттеглянето на Петров, премина през различни перипетии, като за потушаването му се ангажираха почти всички членове на Изпълкома на БФС, начело с президента на централата Борислав Михайлов. Боби на няколко пъти призна, че лично се е обаждал на Стилян, за да го убеждава да прекрати бойкота. По подобен начин реагира и държавният селекционер, който на първия лагер на националите обяви, че вратата на отбора не е затворена за Стенли, давайки да се разбере, че той лично е забравил за скандала и обвиненията, които юношата на Монтана преди време му бе отправил.

Иначе темата на разговор между Стенли и Ицо се завъртяла около четиристранния турнир в Кипър, спечелен повече от убедително от тима на трикольорите ни. Ицо е получил поздравления на "патерица" за 41-ия си рожден ден, който бе през миналия уекенд. Другият въпрос, който Стилян Петров и Стоичков са разисквали, е за прословутите премии в националния тим по време на световните квалификации.

Източникът информирал за разговора разкри, че Мартин Петров и Митко Бербатов обмисляли обща декларация, с която да подкрепят Стенли по отношение на фактите около получeните премии в националния тим преди Германия 2008.

Потребителски аватар
skorpinoks
Мнения: 4427
Регистриран на: 19 апр 2005, 16:51
Местоположение: Rheda (Германия )

Мнениеот skorpinoks » 15 фев 2007, 12:22

Anarion написа:Хм,другарите журналисти пак са подхванали активно мероприятие.Е,когато самия Стоичков покрай бойкота си пробваше да ни уреди с провал в Кипър и неучастие на Световното във Франция не бяха толкова активни,но...Sapienti sat!
Едно ще им кажа:абе другари Памуковци,Коноповци,Московци и пр.-като ги знаехте тия работи за продажните играчи,рекетьора Стилиян и т.н.,защо си траехте като п-ки досега,а?!?!Що не скочихте още тогава,що не разобличихте лошия Стенли и не защитихте добрия Ицо още тогава?!Сливи ли имахте в устата или нещо друго?!Или ви трябваха няколко месеца от октомври досега,докато подлизурските ви мозъци съчинят тия конспирации?За които обаче доказателства...ами няма.Някой нещо излиза,казва,другия маже по него и толкова.
Владо, знаеш ли го случая?
В. Памуков: Знам го, но не съм бил свидетел.

Само това стига,за да заплюе човек тия две подлоги.Един съвет от мен-като ще правите ПР на вашия патрон и благодетел,поне го направете като хората.XXI век е,грамотни хора сме-вземете престанете с тия дърводелски самодейности.


е как ги приценяваш тия работи не мога да разбера ,който плюе по Стоичков е почтен и честен а който да речем има друго мнение е подлога непочтен ...?
ЦСКА

Потребителски аватар
Anarion
Мнения: 835
Регистриран на: 22 май 2005, 21:40
Местоположение: Минас Тирит,Гондор

Мнениеот Anarion » 15 фев 2007, 12:51

Който клевети някого,без да привежда доказателства е подлога и непочтен.Това има предвид.
Същото щях да мисля за тия двамцата и в обратната ситуация-сядат си в студиото и почват да разсъждават как Стоичков примерно иска някакви пари на ръка от БФС или от когото там иска,като иначе заплашва с бойкот и умишлено проваляне на състава.Обаче вместо доказателства-ами да,били чули,ама не го били видели.
Всички във форума знаят,че не си поплювам с каталунското светило.Обаче никога не съм си измислял подобни истории за него,да речем.Преди Световното във Франция вървяха слухове,че Стоичков се е примоли на Бонев за прошка заради 500 000 долара,които щял да получи от "Пума" само ако играе на първенството.Тази версия беше доста популярна тогава.Да,обаче моето име под нея няма да видите.Не съм му чел договора,не съм му влизал в главата да му знам мотивите.Мога да го попържам до девето коляно заради простотията,дето спретна на мача с Испания и ни струваше онзи звучен резил.И го правя.Но мотиви защо е решил да се връща в отбора не си измислям.До доказване на противното го е направил не от алчност,а по идейни подбуди и толкова.
...и рече Бог "Само "Левски" !

И направи небето синьо.

Потребителски аватар
Vute
Мнения: 7227
Регистриран на: 28 юли 2005, 12:48
Местоположение: София

Мнениеот Vute » 15 фев 2007, 13:02

Ю. Москов: И в 12,30 ч. през нощта двама- трима футболисти, водени от Стилиян Петров - подчертавам го, отиват в стаята на Христо Стоичков и му казват - или ще ни дадете 30 000 долара, или няма да играем. В 12,30 ч. през нощта!
...............................
Ю. Москов: Случаят е потвърден не от Стоичков, а от хора, които са били там.
............................................................................

:lol: :lol: :lol: Аз допускам, че е било голяма навалица тогава...
Даже си мисля, че Стоичков е имал само 25 000 долара, а останалите 5 000 е взел от някой, който......е бил там... :lol: :lol: :lol:

tridant
Мнения: 6129
Регистриран на: 30 ное 2006, 23:33

Мнениеот tridant » 15 фев 2007, 13:37

И това е голяма глупост,че Стоичков би
допуснал някой да му реди състава.
Той на шах да играе с В.Топалов,
няма да му позволи да му подреди фигурите
:lol: :lol:за началото. :lol: :lol:
Последна промяна от tridant на 15 фев 2007, 13:38, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
skorpinoks
Мнения: 4427
Регистриран на: 19 апр 2005, 16:51
Местоположение: Rheda (Германия )

Мнениеот skorpinoks » 15 фев 2007, 13:37

Anarion написа:Който клевети някого,без да привежда доказателства е подлога и непочтен.Това има предвид.
Същото щях да мисля за тия двамцата и в обратната ситуация-сядат си в студиото и почват да разсъждават как Стоичков примерно иска някакви пари на ръка от БФС или от когото там иска,като иначе заплашва с бойкот и умишлено проваляне на състава.Обаче вместо доказателства-ами да,били чули,ама не го били видели.
Всички във форума знаят,че не си поплювам с каталунското светило.Обаче никога не съм си измислял подобни истории за него,да речем.Преди Световното във Франция вървяха слухове,че Стоичков се е примоли на Бонев за прошка заради 500 000 долара,които щял да получи от "Пума" само ако играе на първенството.Тази версия беше доста популярна тогава.Да,обаче моето име под нея няма да видите.Не съм му чел договора,не съм му влизал в главата да му знам мотивите.Мога да го попържам до девето коляно заради простотията,дето спретна на мача с Испания и ни струваше онзи звучен резил.И го правя.Но мотиви защо е решил да се връща в отбора не си измислям.До доказване на противното го е направил не от алчност,а по идейни подбуди и толкова.


ами и аз не съм чул или видял доказателства че да го защитавам но не съм чул или видял доказателства по оста -стилян,здравков и коловати за да имам ясно отношение по-въпроса...
ЦСКА


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта