Полицейския произвол на Вечното Дерби

Потребителски аватар
emevev
Мнения: 7789
Регистриран на: 23 мар 2006, 22:04
Местоположение: София

Мнениеот emevev » 21 сеп 2006, 16:33

:) а тогава: как, предлагате, куките да разпознаят сред тълпата тези гамени, които пред 5 мин са дивяли на кръстовището, а невинните да не ги пипат...? :wink:
ИзображениеИзображение
1837-1873

Потребителски аватар
Хиподил
Мнения: 720
Регистриран на: 30 апр 2005, 14:03
Местоположение: ЧЕРНО-БЯЛ ПЛОВДИВ

Мнениеот Хиподил » 21 сеп 2006, 17:00

В милиционерска държава живеем :!:


румен петков е престъпник с криминално досие, дълго 26 километра, а е вътрешен министър :idea: Май ше трябват нови януарски събития за т'ва НЕбългарско правителство :evil: Глейте в Унгария к'во става...

Потребителски аватар
emevev
Мнения: 7789
Регистриран на: 23 мар 2006, 22:04
Местоположение: София

Мнениеот emevev » 21 сеп 2006, 17:06

така е, ама това е друга тема... :wink:
ИзображениеИзображение
1837-1873

Потребителски аватар
raleff
Мнения: 3118
Регистриран на: 09 юли 2006, 15:53
Местоположение: 15900 Praha 5- Lahovice
Контакти:

Мнениеот raleff » 22 сеп 2006, 00:14

Собственикът на Левски Тодор Батков и шефът на Надзорния съвет на ЦСКА бяха гости на Нова телевизия във вторник сутринта. Ето какво споделиха те в предаването "Коритаров live", препечатено във в. "7 дни спорт".

Георги Коритаров: Г-н Батков, ще настоявате ли за изясняване на случая с побоя над сините привърженици. Ще защитите ли тези хора и да си потърсят правата?

Тодор Батков: Доколкото разбрах, никой в нищо не ги обвинява, няма започнати производства срещу тях.

Георги Коритаров: Но те са бити.

Тодор Батков: Те просто са бити. Аз искам първо да кажа като избирател, данъкоплатец и гражданин на тази държава, че съм потресен и омерзен. В 21-и век, няколко месеца преди присъединяването към Европа, безпричинно да се пребиват български граждани от българската полиция, това минава всякакви граници. Питам се какво би станало в нормална държава, защото ние не сме нормална държава.

Георги Коритаров: А какво би трябвало да стане? Да си подаде оставката Кристиян Минчев?

Тодор Батков: Оставки, уволнения. Първо, считам, че има законен повод и достатъчно данни да се самосезира прокуратурата. Аз високо уважавам главния прокурор, той е един от малцината, които действително искат да променят нещо в посока присъединяване към Европа. Знам, че му е много тежко, но мисля, че и той има думата, и второ, има думата вътрешният министър да си проведе разследване и да си уволни хората. Никой не може да бие, това е произвол, това е безпредел.

Георги Коритаров: Да, но когато на 11 септември м. г. полицията нахлу в сектора на Левски, вие се появихте и казахте, че също ще потърсите някакво разясняване.

Тодор Батков: Тогава имаше образувани производства по указа за борба с хулиганството. Аз и колеги от моя адвокатски офис се включихме в защита на тези, които бяха несправедливо обвинени, и те не бяха наказани. Това беше също една акция, която в много голяма степен превиши обективната необходимост от полицейска намеса. Нещата останаха без последствия за длъжностни лица, които се бяха наредили в шпалир след края на мача на изхода на сектор "Б" на националния стадион и биеха кой където свари. Бременни жени даже идваха при мен да се оплакват. Дори малолетни, не непълнолетни.

Георги Коритаров: Не бива да се оставя без последствие това.

Тодор Батков: Да се върна по-назад, когато беше мачът ни на Герена с Галатасарай. Тежки полицейски взводове като френски легиони настъпват срещу български деца. На какво прилича това нещо? Някой на някого има зъб. Някой избива комплекси. Някой изпълнява нечии заповеди.

Георги Коритаров: Нека включим и г-н Орманджиев, за да финализираме тази тема. Възможна ли е някаква съвместна инициатива на двата водещи клуба ЦСКА и Левски срещу превишаването на права от страна на полицията по време на такива мачове?

Стефан Орманджиев: Едно е, когато има някакво събитие в рамките на стадиона, друго е извън него. Аз не съм запознат каква е първопричината, имало ли е хулиганство, имало ли е провокация и от коя страна е дошла. Само бих добавил, че нашите фенове са замесени в случая и не знам защо са замесени. Защото обикновено казват, доколкото разбрах, че те са били провокатори. Нашите фенове реагират само когато са провокирани. Никога нашите фенове не са били провокатори в такива събития. Но това между другото. Много отдавна работим с феновете и голяма част от тях ни помагат, тъй като ние имаме договор с нашия фенклуб. Техни стюарди обслужват вътре на стадиона. Много добре си вършат работата момчетата, ние им плащаме за това нещо. И в организацията извън стадион "Българска армия", и извън страната също участват. Но те са независима организация, имаме стотици фенклубове в страната, които отговарят сами за себе си. Всеки член е български гражданин, трябва да познава законите и да ги спазва. Докъде обаче са правомощията на полицията и имат ли право те да бият, това вече е работа на държавниците.

Тодор Батков: Има една доста нелепа като съдържание наредба на министъра на вътрешните работи - предишния или по-предишния, която вменява на нас, футболните клубове, цялата отговорност като организатори на спортни дейности. Щетите на стадиона също. Ние си плащаме на полицията - от 11 до 15 лв. на полицай. Ние, предполагам и ЦСКА, си плащаме. Има тарифа, представяте ли си, има тарифа за тази работа. Хем бият хората, хем си плащаме. И тук си спомням случая със Сиони, никой не благоволи да излезе и да обясни на обществото какво беше направено, кому беше потърсена отговорност, какви мерки се предприеха, за да не се повтаря това. Левски тогава беше в преизподнята. Вместо да играе в Шампионската лига, щеше сега да е потулен. А това беше организирана акция, видяха го всички. Не може в рамките на една минута да взривиш над 10 мощни бомби вътре с нарязани пирони и парчета метал. Това е терор.
Изображение

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

Re: ЦСКА 1948

Мнениеот Delija » 23 сеп 2006, 13:53

Stinkata написа:
Delija написа:............ Това което може да направите, за да няма такива неща, е просто да изритате лумпените сред вас. Тогава и полицията няма да има нужда да предприема каквото и да било срещу вас. А ние ги търпим тия олигофрени и си получаваме едив вид "наградата".
И как , точно предлагаш да ги изритаме?


Майка му стара, може ли да ме питаш такива елементарни въпроси :?: .......... Нали уж са малцина(100, 200), не е нужно някакви специални планове, действия и пр. НЕТЪРПИМОСТ - като им се наежат няколкото хиляди нормални фенове до тях в сектора, при първата простотия на лумпените, да видиш как "смелостта" и "мъжеството" им ще изчезнат. А сега какво става - ония простеят, мнозинството наоколо гледа(че МНОЗИНА и се кефят на ставащото :!: ), идва полицията да ги бие, те естествено се крият сред останалите нормални фенове и става инцидентът. И после пищите - АМА НИЕ СМЕ НЕВИННИ, ЗАЩО НИ БИХА :?: :?: Ами да те бият, като го(лумпенът) приютяваш при теб :!: :!:

Потребителски аватар
Виктория
Мнения: 235
Регистриран на: 08 апр 2006, 18:40
Местоположение: София

Мнениеот Виктория » 23 сеп 2006, 20:40

Според информация от в-к "Стандарт",фенклубът на ЛЕВСКИ все пак е пуснал жалба!

Фенклубът пусна жалба срещу полицията в "Български хелзинкски комитет". "Разполагаме със снимки, на които се вижда как полицаите бият невинни деца и куп показания на пострадали. Трудно щяхме да намерим имената на полицаите, но министър Румен Петков ни помогна със списъка на наградените служители", заявиха от Националния фенклуб.
САМО ЛЕВСКИ!

Die Meister...Die Besten...Les Grandes Equipes...The Champions
Изображение

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

ЦСКА 1948

Мнениеот Delija » 23 сеп 2006, 20:42

Много чудно как на снимките се вижда кои са невинни и кои не?!

Потребителски аватар
Виктория
Мнения: 235
Регистриран на: 08 апр 2006, 18:40
Местоположение: София

Мнениеот Виктория » 23 сеп 2006, 20:52

Не знам - но щом са приложени такива материали, които ще служат за доказателства, би трябвало да са достоверни :wink: И ако на снимката са изобразени 13-14 годишни деца, които са бити от полицаи, смятам,че ще послужат :wink:
САМО ЛЕВСКИ!



Die Meister...Die Besten...Les Grandes Equipes...The Champions

Изображение

Потребителски аватар
Blue Religion
Мнения: 3676
Регистриран на: 19 юли 2006, 17:24

Мнениеот Blue Religion » 24 сеп 2006, 14:32

Виктория написа:Не знам - но щом са приложени такива материали, които ще служат за доказателства, би трябвало да са достоверни :wink: И ако на снимката са изобразени 13-14 годишни деца, които са бити от полицаи, смятам,че ще послужат :wink:

Чак 13-14-годишни нямаше на НФК... Но цяла България знае,че полицията би на практика невинни хора. И то не за да се намеси да спре боя между сини и червени,а просто за да смаже сините фенове и да си върне затова,че нееднократно направихме ушевите смешни и ги изхвърлихме от сектора миналата година. Там,където попринцип нямат място. Също и за бомбите,макар че биха хора от НФК,а бомбите бяха хвърляни от хора от София-Запад. Явно на СЗ не смеят да скочат... 8)

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

ЦСКА 1948

Мнениеот Delija » 24 сеп 2006, 15:21

Ти верно ли си вярваш, че от полицията не смеели да бият тези от "София-Запад" :?: :!: К`ви са пък тия бе - въздух под налягане :!: Чак и полицията се плашела от тях. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: СМЯХ :!: Па и сте направили полицаите смешни :shock: :shock:
Е така ми е най-смешно. Някои като се помислят за нещо особено. И то без основания :!:

Потребителски аватар
Blue Religion
Мнения: 3676
Регистриран на: 19 юли 2006, 17:24

Мнениеот Blue Religion » 24 сеп 2006, 15:29

Смешни сте вие,които се радвате на случилото се. Този път биха левскари,но следващия може цскари да ядат палки и шутове... По-разумно би било в случая да се обединим срещу тая сган МВР...

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

ЦСКА 1948

Мнениеот Delija » 24 сеп 2006, 15:32

Цесекари са яли палки от полицаите неведнъж :!: Например в Петрич преди няколко години.........

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: ЦСКА 1948

Мнениеот Blue » 24 сеп 2006, 16:45

Delija написа:Цесекари са яли палки от полицаите неведнъж :!: Например в Петрич преди няколко години.........
:lol: :lol: :lol: В Петрич голема пародия на мъжеството настана.Ясно си спомням,как един "Мъжага" се предпазваше от палката на биещия го полицай,използвайки за щит едно детенце на видима възраст 6-7 годинки :shock: После и плакати бяха направили с тази ситуация :!: Пародия на мъжеството :lol: :lol: :lol: Абсолютна при това :!:

Delija
Мнения: 52320
Регистриран на: 03 апр 2006, 17:05

ЦСКА 1948

Мнениеот Delija » 24 сеп 2006, 17:18

Виждаш ли, ти как се кефиш като бият нашите "мъжаги" :?: :!: ......................Така и аз се кефя като бият вашите "мъжаги" - щото и те са едни посерковци :!: Там сред многохилядната тълпа са много отворени и смели, но иначе са пълни говна..........

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4185
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: ЦСКА 1948

Мнениеот Blue » 24 сеп 2006, 17:49

Delija написа:Виждаш ли, ти как се кефиш като бият нашите "мъжаги" :?: :!: ......................Така и аз се кефя като бият вашите "мъжаги" - щото и те са едни посерковци :!: Там сред многохилядната тълпа са много отворени и смели, но иначе са пълни говна..........
Не,Делия,не.Аз не се кефя, че някой са го били :!: :!: :!:
Аз се отвратих на постъпката на "Мъжагите" :x
Blue написа: :lol: :lol: :lol: В Петрич голема пародия на мъжеството настана.Ясно си спомням,как един "Мъжага" се предпазваше от палката на биещия го полицай,използвайки за щит едно детенце на видима възраст 6-7 годинки :shock: После и плакати бяха направили с тази ситуация :!: Пародия на мъжеството :lol: :lol: :lol: Абсолютна при това :!:
Ето това ме отврати тогава :!: :!: :!: И изобщо не съм му се кефил-даже напротив-бях супер нервиран на проявената наглост :x

А ми е смешно,когато някой хленчи, че са го били все едно той горкичкият е "света вода ненапита"!Още по-смешно ми става,като си ги мерят от агитките,кой по-по-най от другите,а всъщност не се виждат каква жалка и смешна картинка са :lol: :lol: :lol:


Върни се в “Вечното дерби (Левски-ЦСКА)”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта