Литекс-Етрополе!

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Литекс-Етрополе!

Мнениеот Мичо » 06 юни 2017, 14:18

Редно е да има отделна тема за новия отбор в А ПФГ! :qipbo:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот 8 » 06 юни 2017, 16:48

И ти ли се занимаваш с тези глупости?

Един въпрос (от многото които ще ти задавам напред във времето). Отбора елиминирал Черно Море за купата кой е?
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Al
Мнения: 8451
Регистриран на: 22 окт 2007, 14:54
Местоположение: Луксозенец

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот Al » 06 юни 2017, 20:54

maryan unfaitful написа:А Рафа несъмнено щеше да е олимпийски герой в древността, може би дори щеше да влезе в древногръцките митове като полубог.

Изображение

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот 8 » 06 юни 2017, 21:07

Аха, Ботев Луковит е елиминирал Черно Море.
В такъв случая като чета статията задавам въпроса кой е новия отбор създаден в Луковит пак с името Ботев? Я да видим накъде ще ни препратите сега :qipbj:

И втори въпрос. Ловеч са дали всичко на Ботев Луковит, тоест от левскарска гледна точка сегашния отбор не е Литекс Ловеч, а Ботев Луковит, но състезаващ се в Ловеч (така както на същия принцип редите, че на Армията пък играе Литекс Ловеч). Интересно как Ботев Луковит са излъгали Гриша Ганчев и са получили всичко безвъзмездно!? Горкия Гриша, някакви непознати са го ограбили #-o
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот Мичо » 07 юни 2017, 11:49

Осмак, отговори ми на следните въпроси. Колко футболисти от тире София дойдоха от Ловеч? Откъде дойдоха Стойчо мишената и Трифон Попов? Коя адресна регистрация беше променена с един клик в Агенцията по вписванията?
Колко играчи от носителя на купата за 2016 година играха в новообразуваното дружество тире-София?
И ми дай аналог в световен мащаб на нов отбор, директно спуснат вив Визшата лига на съответната страна? И как и защо влязоха Горна, Верея, не помня кой още?
Бойко,перушах и джуджи надминаха себе си в мръсотията с една цел. Тире-София да бъде спуснат на Армията на мястото на покойния ЦСКА.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот 8 » 07 юни 2017, 17:04

Ако Гриша Ганчев беше платил дълговете на ЦСКА, гонещи вероятно около 50 милиона, на Армията щяха да са абсолютно същите действащи лица.
В смисъл плаща дълговете, ЦСКА си е редовен юридически, а Гришата изтегля всичко което иска от Литекс към ЦСКА. Само че тогава щяха да се водят официално "преминали от Литекс в ЦСКА" (купени). Тогава всички щяхте да ги наричате цесекари, защото са дошли с трансфер и по официален път. Сега обаче не били такива, а Литекс :qipag:

При тази хипотетична ситуация и при сегашната действителна щяхме да имаме същите футболисти, същите спортно-технически лица, всичко щеше да е същото. Само дето щяха да са платени и 50 милиона. Всеки не умен, а просто рационален човек не би направил това. Сега, че Делия си е втълпил, че трябва да сме някакви рицари, а Гриша да плаща онова което преписваха към свои фирми Гърнета, Томовци и прочие е друг въпрос.

Ако имаш проблем с това си ни приемай за Литекс, Етрополе или който искаш. Може и Салернитана от Италия.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Съвсем отделен въпрос е, че в България е пълен произвол и така не може всеки да си го прави, но ако това е проблема мисля, че трябва да тръгнеш от 240-те депутати, а не от ЦСКА.

Ако и аз съм богопомазан и по-различен от останалите българи, то това с ЦСКА при мен би било ето така. Един от заемите ми е за около 50 000. Утре отивам в съда и се прекръствам на Иван Гочев. Иван Гочев не е длъжник на никого. Де факто нищо никъде за мен няма да се промени. За теб съм пак осмака, за роднините този който съм си и сега и пак така ще ме наричат, а само и единствено в документите и ако бъда търсен от кредиторите съм Иван Гочев. Е да, и за Делия не съм осмака. Юридически ще е така.....на кой му пука?
Тоачно това направи ЦСКА, но уви аз не мога така да се измъкна.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот 8 » 07 юни 2017, 17:10

ЦСКА не е директно спуснат. Използвайки лиценза на Литекс не стоят така нещата, а това пък открива един друг въпрос дали трябваше Литекс въобще да бъде наказван, което пък води до твоя отбор...също напускал терена, но не отскачал до други групи.

В съчетание и с промяната на А група и влизането по друг начин на други отбори (за което вероятно и ние имаме съдействие) се получава номера, но не както го описваш. Стои си всичко мирно и тихо, идва нов клуб (нали не сме нов? вие твърдите, че сме Чавдар или Литекс или нещо си там), разбутва А група и казва "направете ми място".
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4184
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот Blue » 08 юни 2017, 01:50

Нямаше ли там някакво наложено наказание от ФИФА за забрана на картотекиране на играчи за няколко трансферни прозореца?Сиреч прехвърлянето на играчи на Литекс нямаше как да стане, поне не и за няколко полусезона.
Отделно трябваше този обединен(слят) клуб да участва в Б група в най-добрият случай.Нали се сещаш само с юноши докъде щяхте да я докарате?!Асансьор между Б и В група :wink:

С врътката между Чавдар и Литекс, или с други думи създаването на напълно нов клуб, както и с помощта от "синьото" БФС, всички тези пречки бяха премахнати.Пред УЕФА обаче не мина номера и Чавдар-Литекс го отнесе.Интересно, ако и от ФИФА се поразровят в ла***та, какво ли може да излезе....

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот 8 » 08 юни 2017, 09:41

Blue написа:Нямаше ли там някакво наложено наказание от ФИФА за забрана на картотекиране на играчи за няколко трансферни прозореца?Сиреч прехвърлянето на играчи на Литекс нямаше как да стане, поне не и за няколко полусезона.


Не знам. Принципно обаче не виждам проблем да ги "купим" за жълти стотинки.

Blue написа:Отделно трябваше този обединен(слят) клуб да участва в Б група в най-добрият случай.

Тук не съм съгласен. Този отбор трябваше да участва в Б група не в най-добрия, а в най-лошия случай. В крайна сметка Литекс отнесе тежко наказание и беше изваден от А в Б група. Ти защо искаш да го утежниш и над синьото (без кавички) БФС?

Blue написа:Нали се сещаш само с юноши докъде щяхте да я докарате?!Асансьор между Б и В група :wink:

Можеи така да е, но това е субективно мнение. Фактите друго показват. В първия сезон извън елита го докарахме до втора сила. Спечелихме купата на България. При това нямаме база за сравнение с първата сила (няма мач където да се срещнем) и само условно заради спечеления по-висок трофей я приемаме за такава.

Blue написа:С врътката между Чавдар и Литекс, или с други думи създаването на напълно нов клуб, както и с помощта от "синьото" БФС, всички тези пречки бяха премахнати.

Плюс разширяването на А група и влизането в нея на отбори извън спортно-техническите резултати. Поне сме го докарали официално. Нали това искате? Юридически да е изпипано :qipag:


Blue написа:Пред УЕФА обаче не мина номера и Чавдар-Литекс го отнесе.Интересно, ако и от ФИФА се поразровят в ла***та, какво ли може да излезе....

Кой е този отбор Чавдар-Литекс? Аз не познавам такъв и не знам къде се състезава. Ако ще е за лаф и аз се сещам за Левски Спартак или пък дали Левски 1914 е Левски!? Много си приличат имената ама тук вместо тире са сложили цифри и може и да е друг клуб.

Не съм сигурен, че ако Фифа се разрови там където искаш няма да намери в синия двор, нека да го наречем по-лошо поддържана тоалетна.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4184
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот Blue » 08 юни 2017, 16:36

8 написа:Не знам. Принципно обаче не виждам проблем да ги "купим" за жълти стотинки.
Никой не би те спрял да ги купиш и дори да ги вземеш без пари.Проблемът е, че не можеш да ги картотекираш!Ще си тренират за здраве с отбора, може да ги ползват за поддръжка на стадиона, за организиране на партита или да подават топките на мачовете, но футбол за този отбор няма да играят, докато не изтече наказанието на ЦСКА от ФИФА.Това е.

8 написа:Тук не съм съгласен. Този отбор трябваше да участва в Б група не в най-добрия, а в най-лошия случай. В крайна сметка Литекс отнесе тежко наказание и беше изваден от А в Б група. Ти защо искаш да го утежниш и над синьото (без кавички) БФС?
Не, Б група е най-добрият случай.Литекс трябваше да играе точно там през сезон 2016/2017!

8 написа:Можеи така да е, но това е субективно мнение. Фактите друго показват. В първия сезон извън елита го докарахме до втора сила. Спечелихме купата на България. При това нямаме база за сравнение с първата сила (няма мач където да се срещнем) и само условно заради спечеления по-висок трофей я приемаме за такава.
Видяхме го вторият отбор на Чавдар-Литекс.Изпаднаха още в първата си година от Б група!И не забравяй също така, че Б група щеше да е по-силна, ако не се бяха правили тези врътки с вкарването на 4 отбора в А група, които не бяха придобили класирането си там по спортен принцип!

8 написа:Плюс разширяването на А група и влизането в нея на отбори извън спортно-техническите резултати. Поне сме го докарали официално. Нали това искате? Юридически да е изпипано :qipag:

Изпипано е, при това не за първи път в историята се правят такива машинации от страна на БФС, за да се изпипат нещата!

8 написа:Кой е този отбор Чавдар-Литекс? Аз не познавам такъв и не знам къде се състезава. Ако ще е за лаф и аз се сещам за Левски Спартак или пък дали Левски 1914 е Левски!? Много си приличат имената ама тук вместо тире са сложили цифри и може и да е друг клуб.

Не съм сигурен, че ако Фифа се разрови там където искаш няма да намери в синия двор, нека да го наречем по-лошо поддържана тоалетна.
ФИФА не виждам какво може да намери в случая против Левски, т.к. не помня да сме се обединявали и да сме си сменили града.
Това Чавдар-Литекс си е напълно нов отбор.Отбори от два различни града се обединяват, сменя се името и седалището и се играе в трети град.Все едно Пирин Бл и Нефтохимик Бс да се обединят, да се преместят във Видин и да се кръстят Бдин-Видин.

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот 8 » 09 юни 2017, 11:51

Не, Б група е най-добрият случай.

А я кажи кои са другите случаи? Очевидно Литекс са били пощадени с изхвърлянето от А група (след тенденциозно съдийство) по твоите разбирания.

Не мога да разбера как покровителстващия синия отбор БФС налагайки тежко наказание на съперник на своя отбор покровителства, а ти си пак недоволен и наричаш това "най-добрия случай"!? Трябваше да ги изхвърлят във В, А окръжна, извън територията на България някъде към Галапагос?

Видяхме го вторият отбор на Чавдар-Литекс.Изпаднаха още в първата си година от Б група!

Видял си дръжки. Спечелилия купата отбор вече не беше тук. Нито топ нападателя, Аяс в Дунав твори и т.н.
Няма такъв отбор Чавдар-Литекс.

Това Чавдар-Литекс си е напълно нов отбор.Отбори от два различни града се обединяват, сменя се името и седалището и се играе в трети град.Все едно Пирин Бл и Нефтохимик Бс да се обединят, да се преместят във Видин и да се кръстят Бдин-Видин.


С уточнението, че преди това шефа на Бдин обяснява, че има много дългове и не може или не иска да ги плати, закрива отбора, купува Пирин и Нефтохимик, обединява ги и ги връща в Бдин.
А според теб при този случай новия отбор кой е? Пирин, Нефтохимик, Бдин? Ако следваш правилото "аз съм против ЦСКА първосигнално и за всичко и дори без логика", то трябва да го кръстиш Пирин-Нефтохимик нищо че хората ще го виждат като Бдин и на мачовете му ще ходят фенове на Бдин, не и такива от Бургас или Благоевград.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот 8 » 09 юни 2017, 12:16

И няколко уточнения. В тази тема повече няма да участвам. Не, защото се паля, а защото е глупава. Да беше поне нещо да се забавляваме ама вие не носите на хумор и тук сте да се заяждате. В същата връзка аз мога да съставя тема Милиционер(Спартак) София ама докато в тая ще се включвам в шегите ви подобаващо, другата ще бъде на мига изтрита. Там няма майтап, като бесове ще реагирате. Еми в такива филми не участвам.

Аз имам няколко бързи питания. Най-повърхностни, защото в детайли има и още много.
1. През 1985-та двата отбора бяха РАЗФОРМИРОВАНИ. След това (дни по-късно) се появиха Средец и Витоша. Формално погледнато това са нови отбори. Къде ви е Левски-ту? Няма такова решение "за наказание всичко си остава същото само сменяме името". Представяте ли си аз да ограбя банка и да няма влизане в ареста, нито връщане на заграбеното, а само да ме преименуват на Драган :qipbj:
2. За мен вие сте Спартак. Съдя от вашите аргументи. Според вас през 1969 насилствено ви обединяват със Спартак. Вие сте репресираните, те явно комунистите (и най-вероятно ЦСКА стои зад това, милицията е под наш конторл :qipbj: ). Следователно Спартак поглъща Левски и от там вече нямаме Левски. Нормално при комунизма е номенклатурата да надвие бедния репресиран народ. Обратното звучи нелепо. Значи или Спартак ви гълта и от тогава ви няма на футболната карта или вие ги гълтате, но в такъв случай трябва да се откажете от лъжите в историята си. Не сте вие репресираните, а обратно, комунистите, властта, ченгетата, ДС, която поваля обикновен отбор и го поглъща.
3. Защо Левски 1914 да е Левски? След като за ЦСКА не върви мотива с червения отбор играещ на Армията под ЦСКА София, то и за сините играещи на Герена и регистрирайки се в демокрацията като Левски 1914 не съм убеден, че са Левски. Някой си решил така и го направил. Това обаче може и да не е истинския Левски.

Последно. Оправете футболната карта на България. Ще помоля да уточните всичко. ЦСКА разбрахме, че не е ЦСКА, а Етрополе. Литекс бил Ботев Луковит. Давайте и нататък. Локо ПД е Велбъжд, Берое е Олимпик, Пирин Македонска Слава. Давайте. Май единствени в цяла България ще ги виждате така футболните отбори, а иначе червените ще си ходят на ЦСКА, зелените на Берое, черно-белите на Локо ПД и т.н., нищо че според вас това са други отбори.
Това трябва да ви накара и да се замислете. Някой не е наред. Или вие или цяла България.

ПП. Няма да споря за глупави теми като има далеч по-важни и интересни (смислени). Като ви е удобно сме Литекс или Етрополе. Както ви харесва. Баник Острава, Хик Хелзинки, каквото ви душа иска, така ни кръщавайте. Това обаче не ме ангажирва. Признавам там всичките щури имена, които ви допадат само мир да има, за да вървят другите разговори.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4184
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот Blue » 10 юни 2017, 14:46

Литекс съвсем закономерно си беше изхвърлен.Просто такава беше наредбата тогава.
Всичко с изваждането на Литекс, уж от Стойчо Тъпото, си беше един добре планиран сценарий, който си и постигна целта.

Чавдар-Литекс, си е Чавдар-Литекс.Никога няма да бъде ЦСКА!Истинският ЦСКА умря на 09.09.2016 г.
Дори Стойчо Тъпото се изпусна един-два пъти и си призна, без да иска, че ЦСКА-София си е Литекс!Единият път със сигурност беше преди мача им с Лудогорец от тази година , когато говореше за победи над Лудогорец Разград, а истинското ЦСКА няма такава за шампионат!

Онзи отбор на ЦСКА, който влезе в Б група, най-вероятно щеше да се бори да не изпадне от Б група.Б група, която щеше да е доста по-силна от сегашната, ако не се бяха правили всичките тези машинации!

За останалото дето си изписал - има си архив на форума.Разрови се там и чети, ако искаш разбира се!И никой не ти пречи да си подрепяш, кой да е отбор.Един момък в България, толкова обича Ман. Юн. че се е прекръстил на името на този отбор.Всеки си прави своят избор.

Потребителски аватар
8
Мнения: 23202
Регистриран на: 01 сеп 2005, 19:37

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот 8 » 17 юни 2017, 03:40

Литекс-Етрополе ще играе в Европа. Под кодовото наименование ЦСКА, с емблемата и историята му. Нищо, че само на сините им се привижда това. Със сигурност целия останал свят бърка.
То и преди не беше ЦСКА, защото няма как да има по-добър отбор от Левски. Победите над еврошампионите са всъщност на Левски, но се бяха дегизирали в червено, защото нали са репресирани и гонени от комунистите и са се укривали от тях да не ги разпознаят.
Ако си цесекар бъди докрай!

Потребителски аватар
Blue
Мнения: 4184
Регистриран на: 14 сеп 2005, 16:43

Re: Литекс-Етрополе!

Мнениеот Blue » 19 юни 2017, 14:12

Успех на Чавдар-Литекс в ЕКТ.Тази година взимат ЛЕ, догодина директно на полуфинал за ШЛ...по заслуги :idea:


Върни се в “Футбол - България”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта

cron