ПРАВИЛА - Четенето им от новите потребители е задължително!

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

ПРАВИЛА - Четенето им от новите потребители е задължително!

Мнениеот Мичо » 30 май 2005, 09:37

ПРАВИЛА:

До всички потребители,
Модераторите на този форум полагат безвъзмезен труд и поради това не са длъжни да търпят провокации и обиди от какъвто и да е тип. Затова се въвежда нулева търпимост към потребители позволяващи си горепосоченото поведение. На същите ще се прилага мярка "Официално отстраняване" от форума.

1. Потребителите могат да се регистрират с произволно потребителско име, което не е с обидно или с вулгарно звучене или име, което може да доведе до заблуда относно самоличността на потребителя. След регистрацията модераторите могат да уведомят потребителя чрез лично съобщение, че името което е избрал е недопустимо в този форум. Ако потребителят е получил такова съобщение, той е длъжен веднага да се свърже с модератора изпратил му съобщението и да посочи ново потребителско име. Ако потребителя е добронамерен потребителското му име ще бъде променено, в противен случай ще последва наказание (бан или изтриване на потребителя). Не се допускат мнения от нерегистрирани потребители!

2. Потребителите нямат право да използват картинки за аватари, които са с нецензурно или с вулгарно послание. Ако потребителят е използвал картинка, която по една или друга причина не отговаря на критериите, той ще бъде уведомен чрез лично съобщение от модераторите за това. Потребителят е длъжен да смени аватара си, като при неизпълнение може да последва наказание (бан или изтриване на потребителя). Администраторът на форума има право да изтрива аватара на който и да е потребител без предупреждение.


2.1 (Промяна от 28.10.2005 г.) Забраняват се подписи и аватари, обиждащи друг потребител на форума или противниковия отбор. Такива ще бъдат трити от АДМИНИСТРАТОРА, а потребителят, който ги е използвал - наказван с предупреждение! За повторна обида в подписа - следва едноседмичен БАН!
Забраняват се подписи по-дълги от 3 реда и големина на шрифта "огромен"...
Збаранява се ползването на снимки в подписа по-големи от 5 см. :5 см.
Моля, имайте грижата днес сами да смените подписите си, ако не отговарят на условията.


2.2 КРИТЕРИИТЕ, СПОРЕД КОИТО ЕДИН АВАТАР И ЛИЧЕН ПОДПИС СА ЗАБРАНЕНИ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ В ТОЗИ ФОРУМ СА:
1 - порнографски материали;
2 - сцени с насилие;
3 - обидни и провокативни материали и квалификации с цел насаждане на омраза, вандализъм, расизъм;
4 - емблеми или материали от други клубове, които ИМАТ ДВУСМИСЛЕН ХАРАКТЕР И СЕ ИЗПОЛЗВАТ С ЦЕЛ ПРОВОКАЦИЯ.
Препоръчително е аватарът и личният подпис да носят информация относно предпочитанията на собственика им, без да накърнява обществения интерес на останалите потребители във форума ( деца, гости, оторизирани и свързани със спорта лица и регистрирани потребители )

3. Всички потребители са длъжни да спазват добрия тон. В това число няма да се толерират лични нападки, заплахи и груби псувни. Такива мнения следва да бъдат изтрити или цензурирани. Придържането към темата, в която пишете е задължително.

4. ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!

5. Преди да създадете тема проверете дали не съществува друга със същото или подобно съдържание.
Например: Не е нужно да се създават теми за "Трансферите на Левски/ЦСКА", "Шампионските титли на Левски и ЦСКА", "Колко пъти ЦСКА е победил Левски", "30 та титла на ЦСКА" и т.н. Има специални теми за тези два отбора - там можете да напишете мнението си.
При системно нарушаване на това условие, и незачитане на предупрежденията от страна на модераторите, ще последва наказание (бан или изтриване на потребителя). Администраторът на форума има право да изтрива теми или мнения на когото и да е от потребителите без предупреждение.

6. Анкети имат право да пускат само модераторите!

7. Внимателно избирайте къде да пуснете темата си. Теми, които не съответстват на даден раздел ще бъдат премествани или изтривани. При редовно незачитане на това правило, потребителят ще бъде предупреден от модераторите чрез лично съобщение. Ако потребителят не обърне внимание ще последва наказание (бан или изтриване на потребителя).

8. От заглавията на темите трябва да се подразбира съдържанието им. Нежелателни са теми със заглавия от типа на "Вижте тва" - кое, "Ере бе" - ?!?!?, "Кой е тоя". Теми с подобни заглавия ще се трият веднага. Модераторите могат да уведомят потребителя чрез лично съобщение за нарушаването на това условие и ако той не обърне внимание, ще последва наказание (бан или изтриване на потребителя).

9. За безсмислени се считат всички мения целящи единствено увеличаване личния брой мнения на потрбителя. Пример: "а така", "браво", "и аз така" и подобни. Ако модераторите преценят, че мнението е ненужно, могат да го изтрият. При редовно нарушаване на това правило, потребителят ще бъде предупреден, а след това и санкциониран.

Когато цитирате някой, не е желателно да цитирате цялото му мнение, особено ако е дълго или вече има цитати в него, а само частта, която визирате, иначе вашето мнение може да бъде изтрито от модераторите.


10. Използването и поставянето на снимков материал не е препоръчително. Призоваваме снимки да се слагат ако има какво ново да се покаже с тях и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да имат връзка с темата. Снимков материал с вулгарно и нецензурно съдържание, целящ да обиди потребител или отборът, на когото е фен, ще бъде изтрит, а този, който го е поставил ще търпи съответните последствия (предупреждения, БАН);

11. Ако искате да споделите нещо с някой, да си организирате среща, да пишете нещо извън темите във форума, моля използвайте Личните съобщения (ЛС). Не е нужно всички да виждат какво си пишете и да четат разговора ви. Теми с лично обръщение към някои от потребителите ще бъде изтрито от модераторите.

12. (отм. 08.03.2006 г.)Потребителите имат право да уведомят модераторите за получени лични съобщения от друг потребител с обидно съдържание или съобщения, които се явяват нежелани. След установяване истинноста на сигнала, модераторите могат да уведомят злонамерения потребител и при незачитане на предупреждението ще последва наказание (бан или изтриване на потребителя). Администраторът на форума има право на достъп до личните съобщения, на който и да е потребител.
12. (нов, 08.03.2006 г.) Препоръчваме споровете на лична основа между потребителите да преминават извън форума в програмите за комуникиране като Yahoo Mesanger!!! ICQ!!!! Miranda!!!! mIRC или други. МОЛЯ НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ ЗА ЗАПЛАХИ!!! Администраторът на форума има право на достъп до личните съобщения на всички потребители. НАКАЗАНИЕТО ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА ТОВА ПРАВИЛО Е СПИРАНЕ НА ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ!!!!!

13. Отговорници за Потребителите във Форума както следва:
1. за феновете на ЦСКА - Wondertree, G8
2. за феновете на Левски - Мичо, Wallace, Samp
3. други - Мичо, G8, Samp, Wallace, Wondertree
4. за раздел Тенис - Annysy
При проблем с някой от потребителите, моля обърнете се към модератор-отговорник на отбора, който симпатизирате!


14. Промяна от 28. 10. 2005 г. Изрично се забранява копирането на теми, текстове, пасажи от други форуми!!!
Нарушителите ще бъдат наказвани с едноседмичен БАН!

А когато се налага да бъде пуснат подобен текст-то той не трябва да бъде обиден и задължително да бъде пуснат и линк към съответния форум!

15. Администраторът на форума има право да променя правилата без да е необходимо да уведомява потребителите, като те са длъжни да следят за евентуална промяна на тази тема.

16. Който не е съгласен с правилата може да се насочи към хилядите други форуми в Нет пространството или поне да се въздържа от писането на откровенни простотии. Успех!!! :lol:


17. Пожелавам ви приятно писане, бъдете обективни!!!!
Последна промяна от Мичо на 29 авг 2007, 23:21, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Мнениеот Мичо » 21 окт 2006, 09:16

Всяка обида към длъжностно лице в Бг футбола,било то национален отбор или клубен,ще бъде трито,а потребителя наказван.
Хайде да ви видим сега какво ще правите.Видя ли Раев Тревичко,кюрд,циганин или нещо подобно-аут. :wink:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Потребителски аватар
Wallace
Модератор
Мнения: 17493
Регистриран на: 18 апр 2005, 12:01
Местоположение: Somewhere In Time
Контакти:

Мнениеот Wallace » 31 окт 2006, 12:08

4. Писането на кирилица е препоръчително (ОТМ.31.10.2006).
(НОВ. 31.10.2006) ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!! ЗА ЦЕЛТА Е ПОСТАВЕН КИРИЛИЗАТОР!!!!
Изображение

Потребителски аватар
Мичо
Site Admin
Мнения: 30049
Регистриран на: 20 мар 2005, 15:07

Мнениеот Мичо » 08 яну 2007, 22:17

Мичо написа:Всяка обида към длъжностно лице в Бг футбола,било то национален отбор или клубен,ще бъде трито,а потребителя наказван.
Хайде да ви видим сега какво ще правите.Видя ли Раев Тревичко,кюрд,циганин или нещо подобно-аут. :wink:

Специално за Делия,Ото и останалите.
Ако искате да пишете тук,си набийте в празните глави ето това правило защото ми писна :idea:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

G8
Модератор
Мнения: 15219
Регистриран на: 23 апр 2007, 17:06
Местоположение: София

Re: ПРАВИЛА - Четенето им от новите потребители е задължително!

Мнениеот G8 » 07 авг 2009, 10:14

Всички съфорумци да прочетат отново правилата и най-вече да ги спазват.
Компромиси няма да се правят с никой. :idea: :arrow:


Върни се в “Архив”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта