Какво ми сравнявате Тампере ,Тулуза,МТК,Люцерн и тем подобни..
Говорите за държави в които всички стадиони са лицензирани от УЕФА,а тук на 5-ден най новата ни настилка се навива като мокет и вие се пънете че имате отбор.

Stinkata написа:Като играхме с Оксер и Марсилия, Лига 1 беше смешна, сега защо да не е???
run1973 написа:....От средата на седмицата за съдий рива Мърито,сега Батков изкука,Сираков го удари на морал за базите, а га яде кифтетата в Петрич и Самоков и Смолям мълча като ЖПЛ.Абе жалка картинка сте ,като историята си и тва е.![]()
Dumbi написа:Знам и отговора:"ама аз не съм казал подобно нещо".
run1973 написа:[b]Ама не ти прозвуча детинско казаното от Сираков и Батков а....Айде малко свали си тъмносините очила
![]()
Delija написа:Stinkata написа:Като играхме с Оксер и Марсилия, Лига 1 беше смешна, сега защо да не е???
Стинка, не е нужно никой от нас да казва нещо. Всички знаем с каква репутация се ползва френската Лига 1. докато анонимната финландска Вейкауслига е известна само на закоравелите тотоиграчи.
Stinkata написа:run1973 написа:....От средата на седмицата за съдий рива Мърито,сега Батков изкука,Сираков го удари на морал за базите, а га яде кифтетата в Петрич и Самоков и Смолям мълча като ЖПЛ.Абе жалка картинка сте ,като историята си и тва е.![]()
А ти каква картинка си и защо не си пиеш хапчетата за склерозата???
http://gong.bg/view_article.php?article_id=38563
Еба ти жалкото племе....
LMG написа:Не не не,Наско откровено си напдна Берое за "начина по който играл"
Dumbi написа:LMG написа:Не не не,Наско откровено си напдна Берое за "начина по който играл"
Той ги нападна за последните 10-15 мин.,когато са лежали.Не е ли прав?
Dumbi написа:LMG написа:Не не не,Наско откровено си напдна Берое за "начина по който играл"
Той ги нападна за последните 10-15 мин.,когато са лежали.Не е ли прав?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта